17
Аромат сливого пирога згортається до всіх шпильок навколо, думають, що слива зацвітала
Ще один день приготував неймовірно. пісочниця на тісто наповнювача. Цей рецепт був настільки хороший, що я вирішив поділитися з вами. Скульптурний сливовий сезон в повному гойдалці. Не пропустіть можливість запашувати себе і ваших близьких ароматними домашніми випічкою з ніжним насиченим смаком. Пальці добре!
, Україна
Для запікання сливого пирога не потрібно ніяких серйозних кулінарних навичок. Тест буде проводитися за принципом «змішати все і залити в форму». Я люблю ці рецепти, тому що запечені товари готують дуже легко і швидко. У разі, якщо гості прокинуться на двері.
інгредієнти
Підготовка
Якщо немає сливи під рукою, але є інші сезонні фрукти, не соромтеся використовувати їх! Наприклад, такий торт можна зробити з абрикосами або персиками. Також буде смачним і ароматним.
Крім того, можна додати лимонну шкірку і сік в тісто. Замість цих інгредієнтів буде робити ванільний цукор або ванілін. Ви також можете додати ароматизовану корицю до вашої випічки, якщо ви її любите.
Пломби дуже цікаві фрукти, з яких можна приготувати як солодкі, так і солоні страви. Я пропоную вам дізнатися, як зробити пряний закусок з слив. Ви знайдете оригінальний рецепт тут.
Дуже сподобалося рецепт незвичайного шоколадного варення з слив. Детальні інструкції щодо приготування полулітно поділяють мій колега Анастасія Чубар. Я настійно раджу дотримуватися посилання і заварити це неймовірне варення.
До речі, сливи для пирога можна замочити в міцному напою (в варіанті для дорослих). Все булопси в області флокса до аромату сливового пирога вони думають, що слив зацвіте. Так бути обережним!
Саме сьогодні мудрість. Обов'язково поділитися відгуками в коментарях, якщо ви готуєте сливовий пиріг за нашим рецептом. Я побачу тебе!
, Україна
Для запікання сливого пирога не потрібно ніяких серйозних кулінарних навичок. Тест буде проводитися за принципом «змішати все і залити в форму». Я люблю ці рецепти, тому що запечені товари готують дуже легко і швидко. У разі, якщо гості прокинуться на двері.
інгредієнти
- 3 яйця
- 200г сметана
- 100–120 г цукру
- 200г пшеничного борошна
- 1 лимон
- 525-550г зливу
- 10г розпушувач
- рослинно-масляний
Підготовка
- Перше, що ви робите, збиваєте сметану з цукром трохи. До цього з міксером не варто. Потім додайте яйця до сметанної суміші і збити все знову до однорідного стану. Р
- Скальд лимон з окропом і потріть його шкіркою. Також вичавити лимонний сік з нього. Додайте ці інгредієнти до майбутнього сливового тіста.
- Змішувати борошно пшеничного з розпушувачем, просіяти сухі інгредієнти і додати їх до рідини. Перемішайте все ретельно, щоб зробити густе однорідне тісто.
- Добре промийте сливи, виріжте їх навпіл і видаліть кісточку з кожного фрукта. Вихід повинен отримати близько 400 г свіжих фруктів.
- Почати нагрів духовки до 180 градусів. У цей час змащуємо цвіль для випічки рослинною олією. Якщо ви використовуєте силіконову форму, вам не потрібно його змащувати.
- Залийте готове тісто в форму і вирівняйте його. Далі помістіть половинки слив в тісто, не повністю зануривши їх в суміш так, щоб сливи виглядали злегка. Випікайте торт на 35-40 хвилин при 180 градусах. Перевірити готовність до сухого матчу.
- Після приготування сливовий торт повинен повністю охолонути. Перед подачею посипати цукровими чіпсами на волі. Безкоштовно!
Якщо немає сливи під рукою, але є інші сезонні фрукти, не соромтеся використовувати їх! Наприклад, такий торт можна зробити з абрикосами або персиками. Також буде смачним і ароматним.
Крім того, можна додати лимонну шкірку і сік в тісто. Замість цих інгредієнтів буде робити ванільний цукор або ванілін. Ви також можете додати ароматизовану корицю до вашої випічки, якщо ви її любите.
Пломби дуже цікаві фрукти, з яких можна приготувати як солодкі, так і солоні страви. Я пропоную вам дізнатися, як зробити пряний закусок з слив. Ви знайдете оригінальний рецепт тут.
Дуже сподобалося рецепт незвичайного шоколадного варення з слив. Детальні інструкції щодо приготування полулітно поділяють мій колега Анастасія Чубар. Я настійно раджу дотримуватися посилання і заварити це неймовірне варення.
До речі, сливи для пирога можна замочити в міцному напою (в варіанті для дорослих). Все булопси в області флокса до аромату сливового пирога вони думають, що слив зацвіте. Так бути обережним!
Саме сьогодні мудрість. Обов'язково поділитися відгуками в коментарях, якщо ви готуєте сливовий пиріг за нашим рецептом. Я побачу тебе!
Моя сина попросила мене за подвійне харчування, тому запитала його чому.
Grandson Takes Care of Бабця Після Вона лівий, Що Він Discovered Змінено Його Життя