Моя улюблена тітка вчила мене, щоб приготувати легендарну страву Одеси - тюль біт, я спробую повторювати

Тула – це культова страва Одеської кухні. Я спробував їх вперше, коли я побував у моїй тіні. Вона, звичайно, майстерно підготувала цю страву. І вчив мене, як обсмажити рибу в борошні. Вона здатна очистити рибу в одному русі. Я ще довгий шлях від цього мистецтва, але я вже отримав хороші біти.

Моя улюблена тітка вчила мене, щоб приготувати легендарну страву Одеси - тюль біт, я спробую повторювати Р

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами рецептом хрустких і ароматних риб.

Як обсмажити рибу в борошняних інгредієнтах
  • 750г туш
  • 6 яйця
  • 3 ст.л. борошна
  • 4 ст.л. рослинної олії
  • сіль

Підготовка
  1. Найбільш трудомісткий процес приготуванні цієї страви є очищення риби зсередини, голови і кісток. Займає час. Але якщо ви ловите, це буде швидше. Так, добре промиваємо рибу, очищаємо її, а потім знову промиваємо. Моя улюблена тітка вчила мене, щоб приготувати легендарну страву Одеси - тюль біт, я спробую повторювати

2. Наступною важливою частиною є дати рибу форму укусів. Для цього кладуть на дошку 5 рибного хвоста до хвоста. Коли я навчився зробити цю страву, я допоміг відео Сави Лібкіна, який я прикріплюю нижче. Він каже, що Odessa кухня вимагає догляду. І я повністю погоджуюсь з ним. Так ми повинні бути хворими і покласти тюль на дошку. 859164

Веб-сайт
  3. Тепер дайте тісто. Для цього візьміть 3 яйця, 3 жовтки і борошно. Додайте трохи регулярну питну воду. Трохи солі і змішати. Варто рідке тісто. Вам необхідно добре збити вінок, щоб не було грудок. Моя улюблена тітка вчила мене, щоб приготувати легендарну страву Одеси - тюль біт, я спробую повторювати

4. Покладіть каструлю на вогонь і прогрійте її добре. Потім заливають деяку смажену олію на неї. Тепер візьміть один з укусів поніжками, опустіть повністю в тісто і відправте його в каструлю. Поставте кажани з двох сторін до золотистої скоринки. Моя улюблена тітка вчила мене, щоб приготувати легендарну страву Одеси - тюль біт, я спробую повторювати Перегляди

Веб-сайт

5. Поставте готову тюль на паперові рушники для видалення зайвого жиру. Подаємо курочки гарячими, тому що потім вони самі смачні. Можна посипати зелень зверху. Моя улюблена тітка вчила мене, щоб приготувати легендарну страву Одеси - тюль біт, я спробую повторювати

Веб-сайт

У цьому відео ви можете побачити покроковий рецепт тюлевих біт. Савва Лібкін пояснює все детально і показує, як готується ця страва.

про:blank

Тепер ви знаєте, як обсмажити рибу в борошні. Для мене дуже простий рецепт, який можна приготувати з будь-якої майстерності. Єдина проблема - пошук свіжої риби. І решта часу, не мусить. Я сподіваюсь, що ви гонна отримаєте деякі хороші ковпаки. Бон привіт!