Моя улюблена тітка вчила мене, щоб приготувати легендарну страву Одеси - тюль біт, я спробую повторювати

Тула – це культова страва Одеської кухні. Я спробував їх вперше, коли я побував у моїй тіні. Вона, звичайно, майстерно підготувала цю страву. І вчив мене, як обсмажити рибу в борошні. Вона здатна очистити рибу в одному русі. Я ще довгий шлях від цього мистецтва, але я вже отримав хороші біти.

Р

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами рецептом хрустких і ароматних риб.

Як обсмажити рибу в борошняних інгредієнтах
  • 750г туш
  • 6 яйця
  • 3 ст.л. борошна
  • 4 ст.л. рослинної олії
  • сіль

Підготовка
  1. Найбільш трудомісткий процес приготуванні цієї страви є очищення риби зсередини, голови і кісток. Займає час. Але якщо ви ловите, це буде швидше. Так, добре промиваємо рибу, очищаємо її, а потім знову промиваємо.

2. Наступною важливою частиною є дати рибу форму укусів. Для цього кладуть на дошку 5 рибного хвоста до хвоста. Коли я навчився зробити цю страву, я допоміг відео Сави Лібкіна, який я прикріплюю нижче. Він каже, що Odessa кухня вимагає догляду. І я повністю погоджуюсь з ним. Так ми повинні бути хворими і покласти тюль на дошку. 859164

Веб-сайт
  3. Тепер дайте тісто. Для цього візьміть 3 яйця, 3 жовтки і борошно. Додайте трохи регулярну питну воду. Трохи солі і змішати. Варто рідке тісто. Вам необхідно добре збити вінок, щоб не було грудок.

4. Покладіть каструлю на вогонь і прогрійте її добре. Потім заливають деяку смажену олію на неї. Тепер візьміть один з укусів поніжками, опустіть повністю в тісто і відправте його в каструлю. Поставте кажани з двох сторін до золотистої скоринки. Перегляди

Веб-сайт

5. Поставте готову тюль на паперові рушники для видалення зайвого жиру. Подаємо курочки гарячими, тому що потім вони самі смачні. Можна посипати зелень зверху.

Веб-сайт

У цьому відео ви можете побачити покроковий рецепт тюлевих біт. Савва Лібкін пояснює все детально і показує, як готується ця страва.

про:blank

Тепер ви знаєте, як обсмажити рибу в борошні. Для мене дуже простий рецепт, який можна приготувати з будь-якої майстерності. Єдина проблема - пошук свіжої риби. І решта часу, не мусить. Я сподіваюсь, що ви гонна отримаєте деякі хороші ковпаки. Бон привіт!