7
Моя тітка з Чернігова обов'язково додає свіжу кабачку до борщу, вирішив слідувати її прикладом.
Рецепт червоної борші в Чернігові хвилює свідомість вже на стадії приготування. Коли я дізнався, які інгредієнти були в ньому, я був, щоб покласти його злегка, шокував. Я впевнений, що ви ще не приготували цей вид борщу. Інтригу? Почати!
Червоний борщ рецепт варити борщВам потрібно не тільки звичайні інгредієнти для цієї страви. Також в рецептурі є яблука, селери і сквош. Я впевнений, що ви не готові до цього поєднання продуктів. В результаті цього кулінарного експерименту варто!
Р
Я просто хочу нагадати вам: боби для борщу необхідно замочити на ніч. Зберігати, якщо ви збираєтеся варити червоне борщ вранці, щоб він був готовий до обіду.
інгредієнти
Підготовка
Рецепт червоного борщу: поради редакційної колегії Наваріста української борщу в Чернігові краще засихати разом з ароматними насосами. Нещодавно я поділився рецептом для цього тіста. Я настійно раджу випікати часникові булочки і порадувати своїх близьких домашніми ласощами.
р.
Якщо ви любите експериментувати на кухні, я раджу зробити червоний борщ з чорносливом. Про те, як її приготувати, розповів мій колега Анастасія Чубар. Ви можете знайти рецепт тут.
Я теж сподобався рецепт Вероніка Жмурко, який сказав: Як зробити сухий борщ. Не знаю, як ми виберемо зиму. Отже, цей варіант заготовок має право існувати. Ви знайдете детальну інформацію за посиланням.
Бон привіт!
Червоний борщ рецепт варити борщВам потрібно не тільки звичайні інгредієнти для цієї страви. Також в рецептурі є яблука, селери і сквош. Я впевнений, що ви не готові до цього поєднання продуктів. В результаті цього кулінарного експерименту варто!
Р
Я просто хочу нагадати вам: боби для борщу необхідно замочити на ніч. Зберігати, якщо ви збираєтеся варити червоне борщ вранці, щоб він був готовий до обіду.
інгредієнти
- 5 л води
- 500г свинини
- 800г капуста
- 400г буряк
- 400г картоплі
- 50г квасоля
- 2 морква
- 2 штуки цибулі
- 1 яблуко
- 200г кабачки
- 80г корінь селери
- 50г томатна паста
- 40г вершкове масло
- 40 мл рослинної олії
- 20мл оцет
- 1 лавровий лист
- сіль і цукор
- ароматний, мелений і чорний перець горох за смаком
Підготовка
- Залити свинину водою, покласти каструлю на плиті і принести її до кипіння. Потім зніміть піну, знизіть вогонь. Додайте до майбутнього бульйону 1 очищену моркву і цибулю, лавровий лист, розсіяний перець і перець горох. Зварювальний бульйон на 1,5-2 години. Тим часом варити квасолю.
- Очистити і вирізати соломкою. Помістіть в сотейник, додавши 50 мл води, оцту, сіль і цукор за смаком. Овочі на малому вогні 20-30 хвилин.
- Також очистіть і подрібніть цибулю, моркву і селери натрію на великій тертці. Посмажити овочі в джилі. Потім додайте до них томатну пасту, добре перемішайте і поставте на вогонь ще кілька хвилин.
- Візьміть м'ясо з бульйону і виріжте її на невеликі шматочки. Процідіть рідину і залийте її в каструлю. Покладіть її на вогонь. Надішліть свинину там. Подрібніть кабачки і обсмажте його в рослинній олії.
- Потім додайте до бульйону подрібнені кабачки, обсмажені овочі, тушковані буряки, варені квасоля. Очистити картоплю, вирізати їх кубом, і кинути їх в каструлю. Обприскування капусти і яблука. Додати інгредієнти до бульйону. Посмажити і посипати майбутнім борщом за смаком.
- Заварити червоний борщ на невеликому вогні близько 30 хвилин. Орієнтація на готовність і м'якість капусти з картоплею. Подавати борщ зі свіжим сметаною і зеленню. Божевільний!
Рецепт червоного борщу: поради редакційної колегії Наваріста української борщу в Чернігові краще засихати разом з ароматними насосами. Нещодавно я поділився рецептом для цього тіста. Я настійно раджу випікати часникові булочки і порадувати своїх близьких домашніми ласощами.
р.
Якщо ви любите експериментувати на кухні, я раджу зробити червоний борщ з чорносливом. Про те, як її приготувати, розповів мій колега Анастасія Чубар. Ви можете знайти рецепт тут.
Я теж сподобався рецепт Вероніка Жмурко, який сказав: Як зробити сухий борщ. Не знаю, як ми виберемо зиму. Отже, цей варіант заготовок має право існувати. Ви знайдете детальну інформацію за посиланням.
Бон привіт!
Єва побачила омінь перемоги і розказав, коли війна закінчиться
Людмила Хомутовська радить швидко підходити до вересня