Бабця навчила мене випікати пишні бункери до борщу, так як якщо з магазину, не закручувати довгий час.

Чим ближче холод, тим частіше хочеться приготувати гарячий перший для обіду. Про класичну українську борщ. Я часто приготував для нього. ароматні часникові насосий Навіть коли мій бабуся був живим, вона завжди запекла їх і одночасно заварила борщ. Вона дав мені рецепт.

Насоси з часником можна приготувати різними способами. У цій статті я буду ділитися рецептом для дріжджових бункерів з ароматним часником скоринки. Пальці добре!

Насоси з часником в духовці Для приготування насосів в цьому рецепті використовуються свіжі пресовані дріжджі. Ви можете мати сухий продукт. Зазвичай 3 г живих дріжджів еквівалентно 1 г сухих дріжджів. Однак, щоб не помилитися, слідувати інструкціям, зазначеним на упаковці товару. Розрахунок можна на основі кількості борошна.

Інгредієнти для прищів
  • 600г пшеничного борошна
  • 250 мл теплої води
  • 1 ст.л. сметани
  • 30 мл рослинної олії
  • 1 ст. цукру
  • 2 яйця
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1 ч.л. овочевого приправи
  • 20г живі дріжджі

Інгредієнти для часнику
  • 2 зуба. Кошик
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • Малкa

Підготовка
  1. У дріжджах випікають, як правило, перше, що робити, щоб приготувати пару. Але в цьому рецепті змішування тесту дуже просто і швидко. У глибокій мисці змішайте теплу воду, свіжі дріжджі, цукор, сіль, овочеве приправи. Також додайте сметану, 1 яйце, рослинне масло і борошно.
  2. Змішайте тісто з усіма інгредієнтами. Покрийте чашу з бавовняним сухим рушником або харчовою плівкою. Помістіть тісто в теплому місці близько 1 год.

3. Потім, коли тісто добре вписується, загортаємо і розділяємо його на 12 рівних частин. Зробляйте бункери з кожного. Помістіть їх на чаші, вишиту пергаментним папером, або у великій формі випічки. Дайте гарбуза ще 15 хвилин. Потім змастити кожну збитою яйцем.
  4. Випікати булочки 30 хвилин при температурі 180 градусів нагрівати в попередньо розігрітій духовці.

5. Поки гарбузи випікають, роблять ароматний часниковий соус. Для цього прогрійте рослинне масло, часник і кріпіть подрібнювачі. Потім просто перемішайте всі інгредієнти. Готові бункери з підігрівом з цією ароматною сумішшю і служать для столу. Дядько!

Редакційна консультація Якщо ви не фанат дріжджового тіста і борошняних виробів, я раджу приготувати капусти на основі бункерів. Так, так і буває! Звичайно, є дріжджі і борошно в такому рецепті, але їх кількість значно менше.

Моя колега Галина Пашинська розповіла мені, як зробити незвичайні гарбузи з пюре. Ще одна крута ідея для тих, хто втомився від нудного класичного тесту.

Здавалося б, були відсортовані. І тепер найголовніше - борщ! Я був вражений рецептом українського борщу в хлібі. Якщо ви готові до експериментів, я дуже радимо дотримуватися посилання.

Ще один рецепт борщу на свинячих ребрах поділився своїм колегою Миколою Ладуба. Це як традиційна страва варена в сім'ї. Пальці добре!

Як варити борщ? І ви обслуговуєте насоси до гарячого?