24
Бабця навчила мене випікати пишні бункери до борщу, так як якщо з магазину, не закручувати довгий час.
Чим ближче холод, тим частіше хочеться приготувати гарячий перший для обіду. Про класичну українську борщ. Я часто приготував для нього. ароматні часникові насосий Навіть коли мій бабуся був живим, вона завжди запекла їх і одночасно заварила борщ. Вона дав мені рецепт.
Насоси з часником можна приготувати різними способами. У цій статті я буду ділитися рецептом для дріжджових бункерів з ароматним часником скоринки. Пальці добре!
Насоси з часником в духовці Для приготування насосів в цьому рецепті використовуються свіжі пресовані дріжджі. Ви можете мати сухий продукт. Зазвичай 3 г живих дріжджів еквівалентно 1 г сухих дріжджів. Однак, щоб не помилитися, слідувати інструкціям, зазначеним на упаковці товару. Розрахунок можна на основі кількості борошна.
Інгредієнти для прищів
Інгредієнти для часнику
Підготовка
Редакційна консультація Якщо ви не фанат дріжджового тіста і борошняних виробів, я раджу приготувати капусти на основі бункерів. Так, так і буває! Звичайно, є дріжджі і борошно в такому рецепті, але їх кількість значно менше.
Моя колега Галина Пашинська розповіла мені, як зробити незвичайні гарбузи з пюре. Ще одна крута ідея для тих, хто втомився від нудного класичного тесту.
Здавалося б, були відсортовані. І тепер найголовніше - борщ! Я був вражений рецептом українського борщу в хлібі. Якщо ви готові до експериментів, я дуже радимо дотримуватися посилання.
Ще один рецепт борщу на свинячих ребрах поділився своїм колегою Миколою Ладуба. Це як традиційна страва варена в сім'ї. Пальці добре!
Як варити борщ? І ви обслуговуєте насоси до гарячого?
Насоси з часником можна приготувати різними способами. У цій статті я буду ділитися рецептом для дріжджових бункерів з ароматним часником скоринки. Пальці добре!
Насоси з часником в духовці Для приготування насосів в цьому рецепті використовуються свіжі пресовані дріжджі. Ви можете мати сухий продукт. Зазвичай 3 г живих дріжджів еквівалентно 1 г сухих дріжджів. Однак, щоб не помилитися, слідувати інструкціям, зазначеним на упаковці товару. Розрахунок можна на основі кількості борошна.
Інгредієнти для прищів
- 600г пшеничного борошна
- 250 мл теплої води
- 1 ст.л. сметани
- 30 мл рослинної олії
- 1 ст. цукру
- 2 яйця
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. овочевого приправи
- 20г живі дріжджі
Інгредієнти для часнику
- 2 зуба. Кошик
- 2 ст.л. рослинного масла
- Малкa
Підготовка
- У дріжджах випікають, як правило, перше, що робити, щоб приготувати пару. Але в цьому рецепті змішування тесту дуже просто і швидко. У глибокій мисці змішайте теплу воду, свіжі дріжджі, цукор, сіль, овочеве приправи. Також додайте сметану, 1 яйце, рослинне масло і борошно.
- Змішайте тісто з усіма інгредієнтами. Покрийте чашу з бавовняним сухим рушником або харчовою плівкою. Помістіть тісто в теплому місці близько 1 год.
- Потім, коли тісто добре вписується, загортаємо і розділяємо його на 12 рівних частин. Зробляйте бункери з кожного. Помістіть їх на чаші, вишиту пергаментним папером, або у великій формі випічки. Дайте гарбуза ще 15 хвилин. Потім змастити кожну збитою яйцем.
- Випікати булочки 30 хвилин при температурі 180 градусів нагрівати в попередньо розігрітій духовці.
- Поки гарбузи випікають, роблять ароматний часниковий соус. Для цього прогрійте рослинне масло, часник і кріпіть подрібнювачі. Потім просто перемішайте всі інгредієнти. Готові бункери з підігрівом з цією ароматною сумішшю і служать для столу. Дядько!
Редакційна консультація Якщо ви не фанат дріжджового тіста і борошняних виробів, я раджу приготувати капусти на основі бункерів. Так, так і буває! Звичайно, є дріжджі і борошно в такому рецепті, але їх кількість значно менше.
Моя колега Галина Пашинська розповіла мені, як зробити незвичайні гарбузи з пюре. Ще одна крута ідея для тих, хто втомився від нудного класичного тесту.
Здавалося б, були відсортовані. І тепер найголовніше - борщ! Я був вражений рецептом українського борщу в хлібі. Якщо ви готові до експериментів, я дуже радимо дотримуватися посилання.
Ще один рецепт борщу на свинячих ребрах поділився своїм колегою Миколою Ладуба. Це як традиційна страва варена в сім'ї. Пальці добре!
Як варити борщ? І ви обслуговуєте насоси до гарячого?
Він приймав двох хлопчиків свого дитинства, а через 3 місяці вони і дружину чекали сюрпризу
Схід Маковей плутався з горіхом та яблуком Спасителя, але добродушний священик пояснив все.