16
Gypsy жінка поділилася рецептом пишного домашнього хліба, який можна випікати хоча б щодня
Я довго хотів зробити домашній хліб. Все, що припинилося, бо не вдалося. Але коли я побачила рецепт клевого гіпсу Галина, я вирішив його спробувати. Я вірю, що я можу зробити цей простий домашній хліб в духовці. І працював перший раз! Я хочу спробувати цей рецепт.
Редакція "Сайт" Вона поділяє рецептом гіпсового хліба з вами. Дякуємо вам за чудовий господиня!
Простий домашній хліб в духовці Інгредієнти
Підготовка
Коли хліб охолоджує трохи, можна подавати його на столі. Тут можна побачити, як господиня Галина керує приготуванням хліба. Я люблю дивитися її варити! Її рецепти завжди надихають. Я сподіваюся, що у вас немає проблем, що це простий домашній хліб в духовці. Успіх з приготуванням!
Редакція "Сайт" Вона поділяє рецептом гіпсового хліба з вами. Дякуємо вам за чудовий господиня!
Простий домашній хліб в духовці Інгредієнти
- 500г борошна
- 350 мл води
- 2 ч.л. цукру
- 2 ч.л. др.
- 1 ч.л. солі
- 3 ст.л. рослинної олії
Підготовка
- Я запевняю вас, навіть якщо ви не запечений хліб перед тим, що ви зустрінете до успіху. Вам просто потрібно правильне ставлення і суворе дотримання рецептури. Починаємо змішувати тісто. Спочатку додайте цукор до теплої води. Додайте дріжджі, перемішайте і залиште на 5 хвилин. р.
- Після дріжджів перемішати знову. Додайте сіль на них. Просійте борошно і залийте її в ємність, в якій ви будете перемішати тісто.
- Зробіть отвір в борошні і акуратно залийте дріжджову суміш. Змішайте тісто ложкою. Коли маса однорідна, додайте масло. Тримайте змішування тесту своїми руками. Нехай тісто відпочивати кілька хвилин, а потім знову перемішати. Тісто повинна бути еластичною і не липкою. Поставте тісто в тепле місце протягом 30 хвилин. 6513637
- Після цього змащувати робочу поверхню маслом, покласти тісто на неї. Він повинен бути м'яким і повітряним. Розділіть його на три частини. Зробіть кожну пряму лінію. Покладіть колобок на сковороду. Залиште хліб, щоб прийти. Ось близько 20 хвилин.
- Тепла духовка до 240 градусів. Покладіть трохи борошна на хліб і зробіть дрібні нарізки на ньому. Поставте хліб в опалювальну духовку і запікайте 15 хвилин. Потім знижуйте температуру до 200 градусів і запікайте ще 15 хвилин.
Коли хліб охолоджує трохи, можна подавати його на столі. Тут можна побачити, як господиня Галина керує приготуванням хліба. Я люблю дивитися її варити! Її рецепти завжди надихають. Я сподіваюся, що у вас немає проблем, що це простий домашній хліб в духовці. Успіх з приготуванням!
Котирування Олександра Солженіцина про найбільш важливі
Який з знаменитостей визнаний найкрасивішою людиною в світі з точки зору науки, він пішов за Бред Пітт і Джордж Клонею