Котирування Олександра Солженіцина про найбільш важливі

Сьогодні ми читаємо Солженіцин і знаходимо нові значення в своїх роботах. А мудрі котирування Олександра Ісаевича ви думаєте про дійсно важливі речі. Відомий письменник жив довгого життя і залишив за неординарною спадщиною. У цій статті я хочу обговорити з вами найбільш цікаві фрази творця, які стали великою їжею для моїх думок.

р.

Ми читаємо Solzhenitsyn «Якщо ви не можете використовувати хвилину, ви будете витрачати час на час, день і життя», - сказав Солженіцин. І це важко з ним незгодити. Час - неоцінний ресурс. На жаль, ми не завжди усвідомлюємо це.

Сьогодні, коли ситуація в світі стає більш напруженою щодня, важливо оцінити кожну хвилину життя. І навчимося використовувати час, який нас відповідав на цій Землі мудро.

р.

Крім того, хочу згадати слова Олександра Ісайевича: «Люди просто звернулися ідеї: що добре і що погано». Нагадуємо, що письменник народився на світі утворення СРСР. Він був учасником Другої світової війни, пережили ув'язнення в радянських таборах і став ворогом його батьківщини.

У радянських часів не було Так Солженіцин точно розумію, чому люди припинили усвідомлення того, що було добре і що було погано. Сьогодні ситуація не краща. Тексти пісень, а це означає: І це робить вас дивним, де світ очолював.

«Необмежена влада в руках обмежених людей завжди веде до неприємностей» – як сукцинтно письменник описав те, що ми зараз спостерігаємо. Не складно вгадати, що я маю на увазі, підкреслюючи актуальність цієї цитати.

Ви повинні жити свою славу. Так що ви не відчуваєте провину і сором'язливості для ваших дій. Але не всі розуміють це. «Що найдорожче в світі? Виходить: щоб реалізувати, що ви не берете участь в несправедливих, Солженіцин писав. І знову, як і слова письменника падають на нашу реальність.

За словами Олександра Солженіцина, «Сати не залежить від того, скільки ми їсти, але від того, як ми їсти!» Таке щастя, не залежить від кількості зовнішніх товарів, які ми взяли з життя. В залежності від нашого ставлення до них! – заохочує Solzhenitsyn.

Він поганий прямо! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Люди завжди хочуть більше, ніж це. Але тільки він може стати дійсно щасливим, хто навчається помітити красу в невеликих речах. Наше ставлення до речей формує нашу державу в цілому.

Крім того, щастя не знає, що планування та терміни. «Не знає нічого заздалегідь». І найвеличезнішого нещастя може статися чоловіком в кращому місці, а найбільше щастя знайде його в самому злоі.

Олександр Ісаевич написав багато про щастя. Зрозуміло, що сенс життя – це його знайти. Але письменник завжди підкреслив, що хтось може зробити це, якщо вони щиро хочуть: Це не рівень благополуччя, що робить людей щасливими, але відносини серця і наше бачення нашого життя. Ми завжди в своїй потужності. й

Але в той же час, Solzhenitsyn навчає вас насолоджуватися все, що відбувається в житті. Він каже: «Це мудрий чоловік, який задоволений трохи. й

Автор закликав людей зупинити заголовки та багатство. Після того, як все це може втратити в один момент. Олександр Ісайевич розповів, що головне значення життя в собі лежить. Як довго ми можемо дихати, ходити, чути, бачити і відчувати, робить це відмінність, яка багата і хто бідний?

«Звичай для інших нас най» – остання цитата Солженіцина сьогодні. Здавалося б, що в словах все завжди так просто. Але насправді людина стикається з великою кількістю внутрішніх протиріччя. Чому це відбувається?

Повідомляємо мене, які цитати відомого письменника відповіли Вам самі? Я пропоную обговорення кожного з них в коментарях!

Photo by Creative_Commons, CC0 1.0 Універсальна публічна дедикація домену, через Wikimedia Commons