Баклажани в молдавському порядку, вони тасти, ніж м'ясо і не гіркоті.

Я недавно спробував вогонь. баклажани Дуже незвичайний спосіб. Подруга запропонувала змінити звичний літній овоч за винятком визнання. І це стосується як зовнішнього вигляду, так і смаку страви. Сьогодні я пропоную зробити блакитні оригінальні овочеві куртки!

Баклажани в молдавському порядку, вони тасти, ніж м'ясо і не гіркоті. р.

Баклажани в каструлі Для рецепта потрібно кілька баклажанів одного розміру. Виберіть не дуже великі плоди. В ідеалі кожен з штук в розрізі повинен бути не більше ніж долоню. Ці куртки і смажити зручніше, а потім їсти більше приємних. Перевірити!

інгредієнти
  • 2 середніх баклажани
  • 50г борошна
  • 100г сухар
  • 2 яйця
  • 50мл рослинної олії
  • 1 л води
  • 200г сметана
  • 1 ст.л. солі
  • 2 зуба. Кошик
  • Малкa

Підготовка
  1. В першу чергу готують баклажани. Якщо ви хочете очистити їх, то порізати їх уздовж на кілька частин. Головне, що всі шматки мають однакову товщину не менше 1 см. Потім закопують баклажани в солоній воді протягом 30 хвилин. Це профілактичний захід, завдяки якому ви будете уникати гіркоту в готовому посуді. Баклажани в молдавському порядку, вони тасти, ніж м'ясо і не гіркоті.

2. Далі витягніть овочі з води і змочіть кожну штуку з бавовняним або паперовим рушником. Необхідно видалити всі зайві вологи.
  3. Баклажани мають неприємну особливість: вони поглинають масло дуже сильно під час смаження. Тому ганчірка вкрай необхідна. Для цього покласти борошно в одну миску, і паніровки в другому. І на третині злегка збити яйця, посоливши їх за смаком.
  4. Збийте кожну частину баклажанів спеціальним молотком для пелюшок. Якщо у вас немає одного, використовуйте ролик або скляну пляшку. Робота швидко, як сині, швидше затемне. У цей час можна запустити нагрів сковорідки. Баклажани в молдавському порядку, вони тасти, ніж м'ясо і не гіркоті.

5. Згорніть кожну частину борошна. Зніміть його. Потім копають майбутні пахви в яєчній суміші, а потім в паніровці.
  6. Після негайного розміщення заготовки на нагрітій сковороді, попередньо додаючи рослинне масло до неї. Нагріваємо баклажани в балці на сковороді до обрешітки з 2 сторін. Баклажани в молдавському порядку, вони тасти, ніж м'ясо і не гіркоті.

7. В той час як баклажан смажений, я раджу зробити соус. Для цього змішайте сметану, подрібніть часник, кріп і сіль. Ви можете використовувати інші спеції за вашим смаком. Як копчена паприка. Подавати готові баклажани цибулю нагрі з прохолодним соусом. Пальці добре!

Редакційна порада: баклажани в сковороді Краса цієї страви полягає в тому, що його можна їсти як гарячими, так і охолодженими. Для м'яса або риби в якості гарнірів відмінно підходять такі куртки. Або ви можете подавати їх як закуску.

2616562

Якщо ви не любите смажені баклажани, намагайтеся випікати ці подрібнювачі в духовці. Я думаю, 15-20 хвилин при 180 градусах буде досить. Але я не буду на результат, так як я сам спробував обсмажити пахви за цим рецептом. Якщо ви запікаєте їх, обов'язково поділіть результат у коментарях!

І якщо ви не любите смажені баклажани, я раджу зробити оригінальну тушку з рослинного. Моя колега Єкатерина Вороніна нещодавно розповіла мені, як зробити пряні сині. Вам сподобається рецепт!

Баклажани в молдавському порядку, вони тасти, ніж м'ясо і не гіркоті.

Для домовласників, які люблять кулінарні експерименти, маю цікавий рецепт баклажанів французьким. Помітно поділився своїм колегою Анастасія Чубар. Ви знайдете його на посилання.

І нарешті зловити незвичайний рецепт консервованих баклажанів з секретним інгредієнтом. Я не думаю, що я можу додати його до зими. Дуже дякую!

Розкажіть мені, що вам подобається робити баклажани? Це буде чудово, якщо ви поділитеся вашим рецептом в коментарях!