Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре

Я обсмажити яблуко млинці в каструлі, щоб диверсифікувати мій сніданок. Тексти пісень, а це означає: І дивитися тонкий і красивий. Цей рецепт від американського дієтолога!

З млинців (в нашому випадку - Американські млинці) дуже смачні, м'які, ніжні і соковиті. Яблука можна замінити бананом при бажанні.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки панчохие. Працює перший раз!

Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре 060606

Млинці в каструлі Інгредієнти
  • 50г яблучний пюре
  • 50г борошна (рис або пшениця)
  • 1 яйце
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. цукру (або меду)
  • щіпка

Підготовка
  1. Як основа, потрібно Чистийй Можна взяти, як готове дитяче приладдя з магазину, або запікати яблука самостійно і подрібнити їх блендером в пюре. Але я думаю в сезоні яблук, другий варіант більш корисний і економічний! Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре

2. Для Увійти Найкраще рішення буде рисовим борошном, але якщо це не так, то досить підійде звичайна пшенична борошно. Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре Габаритний зображення

3. У зручному контейнері змішайте яблучне пюре з яйцем. Додати борошно, розпушувач і щіпку солі. В якості запашувача можна взяти як цукор, так і його замінник. У моєму випадку мед. Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре

4. Стирайте все разом. Випікати млинці з двох сторін до готовності в добре розігрітій сковороді без масла. Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре

5. Серв. млинці або мед, а також з улюбленими фруктами. Бон привіт! Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре

Також я раджу познайомитися з 5 перевірених рецептами млинців. Не пропустіть сніданку зараз! Дуже смачна страва.

Американський дієтолог дав рецепт корисного змії на яблучному пюре

Млинці в каструлі швидко і просто. Головне не додати масло до сковороди. Я раджу готувати їх двічі стільки, тому що млинці дуже хороші. смачніВажко зупинитися на 3 до 4 штук!