26
Абрикоси в шоколадному тісті: кращий літній торт від Lilia Zvit рецепт
Швидкий. абрикос - справжній боганд для роботи жінок, які втомилися на роботі, але все ж хочуть, щоб помпер будинок смачних тістечок для чаю. У цьому торті, мокре шоколадне тісто чудово поєднується з соковитою начинкою, створюючи неповторну екстраваганзу смаку.
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці літа шоколадно-абрикосовий пиріг Lilia Zwit рецепт. Це завжди чудово!
Швидкий торт з абрикосами Склад
Підготовка
На своєму каналі Лілія Звістка показує, як вона робить такий літній торт. Тут ви знайдете рецепти солодких страв і базових. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, все вийде!
про:blank
Я також пропоную ознайомитися з рецептом літнього торта з абрикосами і сиром практично без тесту. Погода
Ви можете взяти його як начинку. фруктиАле з абрикосами, на мій погляд, найсмачніша! Ну, моя сестра Ілона говорить, що з сливами або сливами - це ще цікавіше, але ви суддя.
Швидкий абрикосовий торт прикрасить будь-яку сімейну чайну вечірку, перевірену на сім'ї! Вам подобається літні торти, які ваші улюблені?
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці літа шоколадно-абрикосовий пиріг Lilia Zwit рецепт. Це завжди чудово!
Швидкий торт з абрикосами Склад
- 220 г борошна
- 3 яйця
- 10г ванільний цукор
- 120г цукру
- 50мл рослинної олії
- 100г вершкове масло
- 1 ч.л. розпушувача
- 30г какао
- 200 мл молока
- 300-400г абрикоси
Підготовка
- У мисці змішайте борошно з розпушувачем і какао. Для того, щоб какао не створювало грудки в тісто.
- Додати цукор і ванільний цукор в яйця. Удар все вгору. Потім заливаємо розтоплене масло і рослинне масло. Отримати міксер знову.
- Покласти борошно какао в тісто. Змішайте густе тісто. Залийте варильне молоко в тісто і перемішайте швидко, щоб тісто швидко заварився. В результаті повинна вийти рідина, гладка і однорідна шоколад-сухий Р
- Залийте тісто в пергаментно-паперову форму. Поставте на тісто промити і нарізати навпіл абрикоси (не кісточки).
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 40 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Посипати готовий торт з цукровою пудрою і подавайте його до столу. Бодибилдерши!
На своєму каналі Лілія Звістка показує, як вона робить такий літній торт. Тут ви знайдете рецепти солодких страв і базових. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, все вийде!
про:blank
Я також пропоную ознайомитися з рецептом літнього торта з абрикосами і сиром практично без тесту. Погода
Ви можете взяти його як начинку. фруктиАле з абрикосами, на мій погляд, найсмачніша! Ну, моя сестра Ілона говорить, що з сливами або сливами - це ще цікавіше, але ви суддя.
Швидкий абрикосовий торт прикрасить будь-яку сімейну чайну вечірку, перевірену на сім'ї! Вам подобається літні торти, які ваші улюблені?
Що таке його плани?
Школа продала її випускну сукню, щоб зберегти її другу матір, і через 10 років вона кинулася як мільйонер.