Абрикоси в шоколадному тісті: кращий літній торт від Lilia Zvit рецепт

Швидкий. абрикос - справжній боганд для роботи жінок, які втомилися на роботі, але все ж хочуть, щоб помпер будинок смачних тістечок для чаю. У цьому торті, мокре шоколадне тісто чудово поєднується з соковитою начинкою, створюючи неповторну екстраваганзу смаку.

Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці літа шоколадно-абрикосовий пиріг Lilia Zwit рецепт. Це завжди чудово!

Швидкий торт з абрикосами Склад
  • 220 г борошна
  • 3 яйця
  • 10г ванільний цукор
  • 120г цукру
  • 50мл рослинної олії
  • 100г вершкове масло
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 30г какао
  • 200 мл молока
  • 300-400г абрикоси

Підготовка
  1. У мисці змішайте борошно з розпушувачем і какао. Для того, щоб какао не створювало грудки в тісто.

2. Додати цукор і ванільний цукор в яйця. Удар все вгору. Потім заливаємо розтоплене масло і рослинне масло. Отримати міксер знову.

3. Покласти борошно какао в тісто. Змішайте густе тісто. Залийте варильне молоко в тісто і перемішайте швидко, щоб тісто швидко заварився. В результаті повинна вийти рідина, гладка і однорідна шоколад-сухий Р

4. Залийте тісто в пергаментно-паперову форму. Поставте на тісто промити і нарізати навпіл абрикоси (не кісточки).

5. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 40 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.

6. Посипати готовий торт з цукровою пудрою і подавайте його до столу. Бодибилдерши!

На своєму каналі Лілія Звістка показує, як вона робить такий літній торт. Тут ви знайдете рецепти солодких страв і базових. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, все вийде!

про:blank

Я також пропоную ознайомитися з рецептом літнього торта з абрикосами і сиром практично без тесту. Погода

Ви можете взяти його як начинку. фруктиАле з абрикосами, на мій погляд, найсмачніша! Ну, моя сестра Ілона говорить, що з сливами або сливами - це ще цікавіше, але ви суддя.

Швидкий абрикосовий торт прикрасить будь-яку сімейну чайну вечірку, перевірену на сім'ї! Вам подобається літні торти, які ваші улюблені?