Чоловік сказав, що він більше не потрібно м'яса, тільки такий сквош частіше запечений.

Скільки запекти кабачки так, щоб вони ароматні, м'які і супер смачні? Я точно знаю відповідь на це питання! Я впевнений цей метод качки Будьте коханим.

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть мені скільки і скільки. качкиЗробіть їх смаком краще, ніж м'ясо. Важливо не переробити овочі в духовці!

Скільки випікати інгредієнти зі сквошу
  • 2 кабачки
  • 4 яйця
  • 0,5 ч.л. солі
  • 2 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. кукурудзи
  • 100г сир
  • 100г борошна
  • 2 помідори
  • базилік, паприка, чорний перець за смаком
  • 1 зуб. Кошик
  • 2 бамбукові палички

Підготовка
  1. Вимийте кабачки, але не очистіть. Прогулянка по шкірі виделкою, а потім відрізати рослинний хвіст. Зріжте кабачки разом, а потім ввпіл знову. 590782

2. Помістіть бамбукові палички на обидва боки кабачків, а потім зробіть надрізи ножа без досягнення краю. Помади в цьому випадку діють як фіксатори, щоб ви не випадково відрізати шматок кабачків. Посипати кабачки з двох сторін.

3. У окремому контейнері змішайте 3 яйця з кукурудзою крохмаль і сметаною. Також додайте спеції за смаком (паприка, чорний перець, сіль). Поміряйте його на однорідність. Залийте отриману суміш в чашу. 276760

4. Попередньо заварити бляр з пергаментним папером, змащувати його рослинною олією. Покласти борошно на тарілку. Викопувати кабачки спочатку в борошні, а потім в яєчній суміші. Поставте овочі на чашу з гніздами вгору. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 25 хвилин до готовності.

5. Підберіть сир, який добре плавиться. Виріжте сир з тарілками і помідорами тонкими скибочками. Покладіть сир і помідори в щілину кабачків по черзі.

6. Змішайте яйце з сіллю, чорним перцем і сухим базиліком. Додайте подрібнений зубчик часнику. Поміряйте його на однорідність. Змастити кабачки з отриманою яєчною сумішшю, а потім покласти запіканку з ними назад в духовку ще 5-10 хвилин.

7. Посипати готовими кабачками. пульверизований і подаємо його до столу. Бон привіт!

І дізнатися більше про цей рецепт, дивитися відео з кулінарного каналу SAMIRA GOTOVIT. Є багато розумних і перевірених рецептів!

Пропоную ознайомитися з інструкцією для приготування сквошу за корейським рецептом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Чоловік сказав, що він більше не потрібно м'яса, тільки такий сквош часто випікається. І я не розумію, це блюдо прикрасить будь-який стіл, навіть святково!

Ви знаєте, скільки запекти кабачки так, щоб ваша родина подобалася їм?