Легкий смак салату "Одеса", який готують без крапель майонезу

Легкі салати без майонезу - справжня знахідка. Я люблю ситні салати, які мають білок, вуглеводи та свіжі овочі. Але майонез здається зайвим для мене. Добре, що я знайшов салат, який ідеально поєднує всі вимоги. Цей рецепт на своєму YouTube-каналі поділився розумною українською господинею Віка. Я поставив відео в кінці статті.

Легкий смак салату "Одеса", який готують без крапель майонезу

YouTube і сьогодні видання "Сайт" Він хоче поділитися рецептом салату Одеса з вами. Довірте мене, ви цінуєте!

Салати без майонезу Склад
  • 4 яйця
  • 150г сир
  • 100г кукурудзи
  • 2 свіжі огірки
  • 3 ст.л. сметани
  • 2 зубчики часнику
  • Феннел
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Спочатку нарізаємо огірки соломкою. Поставте в глибоку миску. Легкий смак салату "Одеса", який готують без крапель майонезу

2. Тепер вирізати твердий сир. Найкраще, якщо ви порізати його з блоками однакового розміру, як огірки. Але це ваш смак, я дуже люблю його, коли салат однаковий розмір. Додати сир на огірки. Легкий смак салату "Одеса", який готують без крапель майонезу р.

3. Заварити яйця і охолодити їх. Зварені яйця також розрізають соломкою і направляють на інші інгредієнти. Подрібніть пучок свіжого кропу і додайте в салат. Свіжа зелень додасть не тільки приємний смак, але і вітаміни. Легкий смак салату "Одеса", який готують без крапель майонезу

4. Потім додайте в все консервовану кукурудзу. До речі, можна взяти молоду варене кукурудзу, після чого смак буде дуже цікавим. Легкий смак салату "Одеса", який готують без крапель майонезу р.

5. Окремо приготуйте АЗС. Для цього подаємо часник в сметану, додаємо сіль і чорний перець. Стирайте все разом. Після цієї суміші зробіть салат. Ви можете посидіти на столі і насолодитися смаком. Легкий смак салату "Одеса", який готують без крапель майонезу

Ось відео господині, що робить цей простий салат.

про:blank

Я вже сказав, що салати без майонезу незамінні в арсеналі будь-якої господині. Це означає, що не багато з них. Так я пропоную вам ще один рецепт салату Вікторія. Не менш смачний, ніж Одеса. Він сподобається любителям м'яса салату. Спробуйте, ви цінуєте його.

про:blank

Я сподіваюся, що ви насолоджувалися цими простими, але успішними рецептами. Це прості інгредієнти, але їх поєднання ідеально. Успіхів з вашими кулінарними експериментами!