Рецепт огірків, де цукор, сіль і оцет потрібно покласти відразу в банку, а не кип'ятити сироп

Огірки з французькою гірчицею варять за рецептом української господині Лілії Завіт. Вони кислі і солодкі, помірно гострі і хрустки.

Вся чіп рецепта знаходиться в французькому гірчиці, що робить піки особливим, на відміну від інших. У той же час цей метод приготування настільки простий, що навіть початківця варіння може впоратися з ним!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки "Француженка" гірчиця. Зручно, тому що вам не доведеться мені з маринади!

7258582

Огірки з французькою гірчицею Інгредієнти на літр банку
  • 400г огірки
  • 1 ст. Французька гірчиця
  • 1 ст.л. солі
  • 2 ст. цукру
  • 2 ст. ложки оцту
  • 1-2 зуба. часник
  • 1 лавровий лист
  • 2 скибочки перцю чилі
  • 0,5 ч.л. розсіяного перцю

Підготовка
  1. Огірки замочують в холодній воді протягом години. Після цього обрізають хвости з огірків і кладуть їх на пластину.

2. На дно чистої вимитої баночки викласти лавровий лист і половину чайної ложки перцю горохом. Можна взяти як суміш перців і ароматного перцю.

3. Також додають подрібнені зубчики часнику і скибочки червоного чилі перцю. І тепер родзинка рецепта французька гірчиця. Додається 1 столова ложка для кожного може.

4. Потім заповнюємо банку попередньо підготовленими огірками. Зверху з них заливають сіль (займіть до каменю), цукор і оцет. Залийте кожну банку окропом, а потім не закрийте щільно кришками. , Україна

5. Каштан стерилізації покритий марлевою або тканиною, щоб банки не мали тріщини. Викласти банки огірків, а потім залити гарячою водою в каструлю. Поставте їх стерилізовано на вогонь. Зберігати близько 5 хвилин від окропу в банці. До речі, я хочу привернути увагу до того, що ви не завжди повинні орієнтуватися на час, також подивіться на колір огірків. Якщо вони починають темніти, не потрібно більше стерилізації. Таким чином, ви не можете засвоювати огірки, а баночка не підніме до зберігання.

6. Готові стерилізовані Банкомати Герметично скручують. І погладжувати банки злегка збоку в сторону, щоб всі інгредієнти змішуються. Поверніть його вниз і загорніть його в ковдру на день. Потім зберігайте його в темному місці, таким як шафа. Бон привіт!

На каналі Лілія Звіт показує, як вона готує такі лосиний Тут ви знайдете рецепти солодких страв і базових. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, все вийде!

про:blank

Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з рецептом бродіння огірків з листям малини. Вони не забарвлюють або фарбують їх.

Інгредієнти розраховані на 1 л можуть огірки, тому можна поступово закривати щодня! Огірки з свінгери Вони дуже смачні і навіть гострі. Цей рецепт, безумовно, гідний вашої уваги, я рекомендую його з серця!