Допоможи молодим, недосвідченим господиням: як приготувати абрикосовий варення для збереження смаку і кольору свіжої абрикоси

Я поставив мету для себе цього року. Хочу приготувати. будинок-джам! Фрукти на складі багато, цукор також на полицях магазинів. Так що я мав дізнатися рецепт підпису з моєї мами. Я здивився щастям, коли поділився мною докладними інструкціями для приготування варення. «Ви теж можете показати», - сказав Ма в кінці, торкнувшись про читачів. "Сайт"й Ну, я показаю тебе!

Я не хотів, що я не буду працювати. Але коли мій мама сказав мені, що робити, я був збуджена. В цілому рецепт настільки простий, що навіть недосвідчений господиня, як я можу впоратися з ним.

інгредієнти
  • 2 кг абрикосів без насіння
  • 1 кг цукру
  • 2 апельсини
  • 1 щіпка лимонної кислоти

Підготовка
  1. В першу чергу приготуйте абрикоси. Промийте їх добре і висушіть їх. Потім зніміть насіння з фруктів. Вага в рецепту вказується в чистому вигляді, тобто потрібно 2 кілограми абрикосів без ям. 428268

2. Пройдіть фрукти через м'ясорубку або подрібніть її в кашу з блендером. Чим зручніше? Старомодна мати використовує м'ясорубку для цього. У грунті абрикосової маси потрібно додати цукор і добре перемішати.
  3. Натирайте апельсинову шкірку і додайте її в абрикосову кашу. Вам також буде потрібно цитрусовий м'якоті. Спробуйте очистити кожну скибочку шкіри якомога краще. Потім подрібніть апельсини блендером. Додати масу до абрикосів.

4. Покладіть горщик майбутнього варення на великий вогонь і доведіть масу до кипіння. Коли це відбувається, зробіть невеликий вогонь і запишіть рівно 40 хвилин. Ось скільки саморобного абрикосового варення буде варено. Необхідно перемішати час від часу.
  5. В той час як варення варення, не сидить. Стерилізуйте банки будь-яким зручним способом. Про це до. А також відварити кришки.

6. При закінченні варення додайте лимонну кислоту до неї. Тільки близько 1/3 чайної ложки досить. Стирайте все разом. Дядько! Час залити делікацію на банках і закривати їх щільно кришками.
  7. Коли варення може охолонути, безпечно перемістити їх на прохолодне місце для зберігання. Як тільки холод починає промерзнути зовні вікна, домашній джем врятує вас від тривалості. Смачно їсти тільки ложку, промиваючи варенням з ароматним чаєм!

Редакційна консультація Хоча ми готуємо домашній абрикосовий варення, є також апельсини в рецептурі. Спочатку цитрусові фрукти роблять це ласощі більш ароматним. По-друге, плоди також впливають на смак варення. Він має легкий і приємний кислин.

Якщо ви готові експериментувати, спробуйте додати деякий тертий корінь імбиру до варення. Для 2 кілограмів абрикосів буде досить близько 50 г цього ароматного продукту. Це зробить справжню бомбу вітаміну!

До речі, замість апельсинів можна використовувати лимони або грейпфрути. Головне, що гірка шкіра цих цитрусових фруктів не потрапляє в варення. Я бачив рецепти, які використовують ароматний перець і кавові боби як незвичайні добавки. Крім того, до варення додають різні лікери.

Як видно, є багато варіацій. Все залежить від вашого смаку і того, як ви забрате. Наприклад, я не хочу, щоб додати солодкий перець до солодкого варення. А ти?

Покажіть мені, ви робите варення в домашніх умовах? Це буде чудово, якщо ви поділяєте свій рецепт з нами в коментарях!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное