14
Без соди я навіть не починаю готувати пиріжки, я аромат м'ясний фарш правильно, щоб страва повітряна.
Як ви хочете ставити? М'ясний, соковитий, з ароматним скоринкою. Спеціально до пюре або просто до чорного хліба з марлею. Я впевнений, що у вас є пара дитячих спогадів, де панти подаються як ідеальний снек, головний курс і десерт. Головне, щоб вони були котлети, як бабуся. Не смакуйте. Завжди високі очікування. Тому важливо знати, що можна додати в м'ясо, щоб отримати реальне лікування.
397568 р.
Сьогодні Я буду ділитися з вами рецепт приготування яскравих котлет, які можна сміливо подавати любителям м'ясної продукції. У той же час я розповім вам кілька хитрощів роботи з м'ясом, я скористався ними протягом багатьох років, сподіваюся, що вони будуть корисні для вас.
Що я можу додати в гриль я почати з моїх маленьких хитрощів. Буває, що ви починаєте варити фаршу, але в будинку немає хліба, ще більше. У таких випадках я натерти сиру картоплю на тертці. Хороша заміна, спробуйте її. Якщо картопля в домашніх умовах знаходиться в короткому поставці, немає проблеми. Кефір і соди зроблять котлети або м'ясні кулі пишними і ароматними.
Якщо в холодильнику немає яєць, їх можна замінити молоком. Так, текстура трохи відрізняється, але в добре перемішується фарш, ви не помітите різницю. Головне - результат порадує Вас. Для рецепта я буду ділитися нижче, ви можете використовувати магазин продукт, але краще зробити фаршу фаршу в домашніх умовах з свіжого м'яса.
Рецепт соковитих ріжучих інгредієнтів
Підготовка
Такі котлети добре подаються на пюре, рис або макарони. Чоловік іноді просить додаткового соусу. Я поширю свій рецепт з вами.
Коли ви варите такі котлети, обов'язково покажіть про ваші враження. Можливо, у вас також є кілька цікавих хитрощів в кулінарії маяк або самі м'ясні продукти. Ми чекаємо ваших коментарів. Доброго дня!
397568 р.
Сьогодні Я буду ділитися з вами рецепт приготування яскравих котлет, які можна сміливо подавати любителям м'ясної продукції. У той же час я розповім вам кілька хитрощів роботи з м'ясом, я скористався ними протягом багатьох років, сподіваюся, що вони будуть корисні для вас.
Що я можу додати в гриль я почати з моїх маленьких хитрощів. Буває, що ви починаєте варити фаршу, але в будинку немає хліба, ще більше. У таких випадках я натерти сиру картоплю на тертці. Хороша заміна, спробуйте її. Якщо картопля в домашніх умовах знаходиться в короткому поставці, немає проблеми. Кефір і соди зроблять котлети або м'ясні кулі пишними і ароматними.
Якщо в холодильнику немає яєць, їх можна замінити молоком. Так, текстура трохи відрізняється, але в добре перемішується фарш, ви не помітите різницю. Головне - результат порадує Вас. Для рецепта я буду ділитися нижче, ви можете використовувати магазин продукт, але краще зробити фаршу фаршу в домашніх умовах з свіжого м'яса.
Рецепт соковитих ріжучих інгредієнтів
- 1,5кг меленого м'яса
- 200г кефір
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 100г борошна
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 1 ч.л. соди
- спеції
Підготовка
- Спочатку змішайте фарш з соди і кефіром. Змішайте до однорідної консистенції. Потім додайте яйце, сіль, цукор, натертий цибулю, спеції і перець за смаком. Мій чоловік любить пряний, тому приправа щедрий. Дивитися його.
- Додайте борошно і перемішайте дуже добре. Фарш на даному етапі повинен бути без грудок. , Україна
- Нагрійте рослинне масло в сковороді і викладіть фарш з столовою ложкою, надавши її форму котлет. Вам потрібно буде обсмажити з двох сторін, під кришкою, на невеликому вогні.
- Після приготування всі котлети можна тушити їх трохи, додавши лавровий лист і кілька ложок води.
- Дядько! Ви готові повітряні ароматні шпаклівки, які порадують дорослих і дітей своїм смаком. Смачного!
Такі котлети добре подаються на пюре, рис або макарони. Чоловік іноді просить додаткового соусу. Я поширю свій рецепт з вами.
Коли ви варите такі котлети, обов'язково покажіть про ваші враження. Можливо, у вас також є кілька цікавих хитрощів в кулінарії маяк або самі м'ясні продукти. Ми чекаємо ваших коментарів. Доброго дня!
Комбінація лаваша і будь-яких ягід, гідна заміна на Наполеон влітку
Анжела Перлина на глобальному ресурсному кризі і що змінить після 20 липня