27
Я ніколи не додаю картоплю до борщу, і ви будете готувати, як це, коханці.
Боршхт квасоля і чорнослив Це один з перших курсів корони. Виявляється багата, яскрава і чорносливова нота.
Я спробував це у Львові в ресторані «Борщ». Язик яловичий замість м'яса, але смак був схожим. До речі, картопля не потрібна в борщі, і я залишаю буряків в денті.
Сьогодні видання. "Сайт" Це рецепт багатої людини. пердят і квасоля (але без картоплі). Смачний, дуже насичений смак!
Борщхт з квасолею Інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з відмінним рецептом Полтавського борщу. Не дарма, що він назвав царем всіх борщій, господині виглядають на ніч.
Борщхт з квасолею і чорносливом насиченийПовна, повна, і в той же час савори. Перший використовується чорнослив у першому курсі на рік тому він дав дотик копченої і легкої солодкості, що так не вистачає борщу.
Але моя сестра додає до неї деякий оцет, щоб збалансувати солодкість овочів і слив. Як смачно це, не передати слова!
Я спробував це у Львові в ресторані «Борщ». Язик яловичий замість м'яса, але смак був схожим. До речі, картопля не потрібна в борщі, і я залишаю буряків в денті.
Сьогодні видання. "Сайт" Це рецепт багатої людини. пердят і квасоля (але без картоплі). Смачний, дуже насичений смак!
Борщхт з квасолею Інгредієнти
- 200–300г свинини або яловичини (на кістці)
- 1 ст.л. кв.
- 1 буряк
- 2 цибулини
- 1 морква
- 3 зуба. Кошик
- пердят
- перець
- 1 помідор
- капуста
- 1 ч.л. Айкі
- Популярні
Підготовка
- Залийте воду в сковороду, злегка нагрівайте і поставте м'ясо в неї. Готуємо протягом півгодини. Потім додайте квасолю і варіть ще 30 хвилин.
- Додати до бульйону очищену цибулину (кухля) і буряка (не кип'ятять). Готуємо до готовності буряка.
- Тим часом дрібно нарізати і обсмажити цибулю, додати тертий моркву і перець до неї. Карниз ще 5 хвилин.
- Рибні буряки з бульйону і потім порізати її соломкою. Додайте буряк на цибулю морквою, додайте нарізані або подрібнені помідори. Томати можна замінити томатною пастою. Додайте аджику і улюблені спеції (У мене є солярі хміль, базилік і чорний перець). Каркаси ще 10 хвилин, потім поставте все в горщик борщ.
- Наріжте капусту і додайте її до борщу, додайте всі зубчики часнику. Після часнику додайте подрібнені чорносливи (без насіння). Варка на 10-15 хвилин.
- Залийте готовий борщ з зеленню і сметана І чорний хліб. Бон привіт!
Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з відмінним рецептом Полтавського борщу. Не дарма, що він назвав царем всіх борщій, господині виглядають на ніч.
Борщхт з квасолею і чорносливом насиченийПовна, повна, і в той же час савори. Перший використовується чорнослив у першому курсі на рік тому він дав дотик копченої і легкої солодкості, що так не вистачає борщу.
Але моя сестра додає до неї деякий оцет, щоб збалансувати солодкість овочів і слив. Як смачно це, не передати слова!
Наречена вирішила посміхатися на майбутній мамі-закарпатті, але несподівані речі трапилися.
Я вирішив відвідати мій дочка-в-право на 10 ранку, я майже втратив своє мовлення від того, що я бачив.