Я ніколи не додаю картоплю до борщу, і ви будете готувати, як це, коханці.

Боршхт квасоля і чорнослив Це один з перших курсів корони. Виявляється багата, яскрава і чорносливова нота.

Я спробував це у Львові в ресторані «Борщ». Язик яловичий замість м'яса, але смак був схожим. До речі, картопля не потрібна в борщі, і я залишаю буряків в денті.

Сьогодні видання. "Сайт" Це рецепт багатої людини. пердят і квасоля (але без картоплі). Смачний, дуже насичений смак!

Борщхт з квасолею Інгредієнти
  • 200–300г свинини або яловичини (на кістці)
  • 1 ст.л. кв.
  • 1 буряк
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 3 зуба. Кошик
  • пердят
  • перець
  • 1 помідор
  • капуста
  • 1 ч.л. Айкі
  • Популярні

Підготовка
  1. Залийте воду в сковороду, злегка нагрівайте і поставте м'ясо в неї. Готуємо протягом півгодини. Потім додайте квасолю і варіть ще 30 хвилин.

2. Додати до бульйону очищену цибулину (кухля) і буряка (не кип'ятять). Готуємо до готовності буряка.

3. Тим часом дрібно нарізати і обсмажити цибулю, додати тертий моркву і перець до неї. Карниз ще 5 хвилин.

4. Рибні буряки з бульйону і потім порізати її соломкою. Додайте буряк на цибулю морквою, додайте нарізані або подрібнені помідори. Томати можна замінити томатною пастою. Додайте аджику і улюблені спеції (У мене є солярі хміль, базилік і чорний перець). Каркаси ще 10 хвилин, потім поставте все в горщик борщ.

5. Наріжте капусту і додайте її до борщу, додайте всі зубчики часнику. Після часнику додайте подрібнені чорносливи (без насіння). Варка на 10-15 хвилин.

6. Залийте готовий борщ з зеленню і сметана І чорний хліб. Бон привіт!

Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з відмінним рецептом Полтавського борщу. Не дарма, що він назвав царем всіх борщій, господині виглядають на ніч.

Борщхт з квасолею і чорносливом насиченийПовна, повна, і в той же час савори. Перший використовується чорнослив у першому курсі на рік тому він дав дотик копченої і легкої солодкості, що так не вистачає борщу.

Але моя сестра додає до неї деякий оцет, щоб збалансувати солодкість овочів і слив. Як смачно це, не передати слова!