20
Зучині в Лаваші, або Гіпси Шаварма
шемале Лава Дуже смачний, ніж куплений, особливо якщо це на рецепті гіпсової Галини. Я спробував його в Одесі, я пам'ятаю свій чудовий смак і приємний аромат!
Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу знати краще (на мій погляд). свінгерий З кабачками, помідорами та куркою!
Шаурма в Lavash House Інгредієнти
Підготовка
І побачити весь процес приготування цієї шаварми, дивитися відео з гіпсової Галини. Завтра я буду купити кабачки, я буду це смачно!
про:blank
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з інструкціями приготування лавашного пирога з смачною начинкою. Мій чоловік називає цю пасту «шавармський пиріг», і я називаю його «апетитними рулетками». Неможливим є розбити!
Шаурма в лави будинок виходить христп поза і соковита всередині. Найголовніше, всі товари прості і доступні. Будь-яка господиня може обробляти приготування їжі!
Ця страва, приготована в домашніх умовах, ви можете без проблем з власним травленням, щоб їсти хоча б раз на тиждень, будинок буде радий!
Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу знати краще (на мій погляд). свінгерий З кабачками, помідорами та куркою!
Шаурма в Lavash House Інгредієнти
- 0,5 кг курячого груди
- 150г кабачки
- 60г болгарський перець
- 200г цибулю
- 3 ст.л. рослинної олії
- 3 зуба. Кошик
- 0,5 помідори
- 100г капуста
- 0,5 ч.л. солі і паприки
- щіпка
- гірчиця, майонез, кетчуп за смаком
- 3 Лава
- зелений
Підготовка
- Овочі необхідно приготувати першим. Зніміть баночку і виріжте його з півкілець. Просто промийте кабачки, але не очищайте, виріжте її соломкою товщиною 0,5 см. З ніжом подрібнити часник дрібно, а перець соломкою.
- Наріжте капусту, поріжте помідор скибочками. 546864
- Виріжте куряче грудне сухе невеликими шматочками. У нагрітій сковороді з рослинною олією обсмажте м'ясо на 5 хвилин. Потім додайте цибулю і по сквошу в м'ясо. Також обсмажують на 5 хвилин на високому вогні. Додайте сіль, перець, паприку і перемішайте. Подаруйте мені хвилину, щоб виставити її і відкинути вогонь.
3250Р. 3700Р. - Майонез (2 ст.л.) мікс з гірчицею (третя чайна ложка) і кетчупом (2 ст.). Покладіть цей соус на шматку лаваша, пропустіть половину. Додати капусту і 2-3 штуки помідорів. Зверху кладуть біля ковпачки з кабачками і цибулею. Посипати всю зелень зверху.
56347734 - Поверніть шавару в рулетку. До решти лаваша теж. З цієї кількості інгредієнтів настає 4 велика шаварма. Якщо в процесі приготування ви знайдете, що соус все ще залишається, то перед подачею нанесіть його на відкриті частини шавари.
- На грилі гриль або гриль пан обсмажити шавару з усіх боків до золотистої скоринки. Займається приблизно 2 хвилини. Не загорнути. Це, качки готовий. Бон привіт!
І побачити весь процес приготування цієї шаварми, дивитися відео з гіпсової Галини. Завтра я буду купити кабачки, я буду це смачно!
про:blank
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з інструкціями приготування лавашного пирога з смачною начинкою. Мій чоловік називає цю пасту «шавармський пиріг», і я називаю його «апетитними рулетками». Неможливим є розбити!
Шаурма в лави будинок виходить христп поза і соковита всередині. Найголовніше, всі товари прості і доступні. Будь-яка господиня може обробляти приготування їжі!
Ця страва, приготована в домашніх умовах, ви можете без проблем з власним травленням, щоб їсти хоча б раз на тиждень, будинок буде радий!
Стара жінка розповіла всім сусідам, яким був хороший син, але вони не вірили, що до тих пір, поки автомобіль поїхав до дому.
Чи вигідний електричний автомобіль в Україні?