Зучині в Лаваші, або Гіпси Шаварма

шемале Лава Дуже смачний, ніж куплений, особливо якщо це на рецепті гіпсової Галини. Я спробував його в Одесі, я пам'ятаю свій чудовий смак і приємний аромат!

Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу знати краще (на мій погляд). свінгерий З кабачками, помідорами та куркою!

Шаурма в Lavash House Інгредієнти
  • 0,5 кг курячого груди
  • 150г кабачки
  • 60г болгарський перець
  • 200г цибулю
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 3 зуба. Кошик
  • 0,5 помідори
  • 100г капуста
  • 0,5 ч.л. солі і паприки
  • щіпка
  • гірчиця, майонез, кетчуп за смаком
  • 3 Лава
  • зелений

Підготовка
  1. Овочі необхідно приготувати першим. Зніміть баночку і виріжте його з півкілець. Просто промийте кабачки, але не очищайте, виріжте її соломкою товщиною 0,5 см. З ніжом подрібнити часник дрібно, а перець соломкою.

2. Наріжте капусту, поріжте помідор скибочками. 546864

3. Виріжте куряче грудне сухе невеликими шматочками. У нагрітій сковороді з рослинною олією обсмажте м'ясо на 5 хвилин. Потім додайте цибулю і по сквошу в м'ясо. Також обсмажують на 5 хвилин на високому вогні. Додайте сіль, перець, паприку і перемішайте. Подаруйте мені хвилину, щоб виставити її і відкинути вогонь.

3250Р. 3700Р.

4. Майонез (2 ст.л.) мікс з гірчицею (третя чайна ложка) і кетчупом (2 ст.). Покладіть цей соус на шматку лаваша, пропустіть половину. Додати капусту і 2-3 штуки помідорів. Зверху кладуть біля ковпачки з кабачками і цибулею. Посипати всю зелень зверху.

56347734

5. Поверніть шавару в рулетку. До решти лаваша теж. З цієї кількості інгредієнтів настає 4 велика шаварма. Якщо в процесі приготування ви знайдете, що соус все ще залишається, то перед подачею нанесіть його на відкриті частини шавари.

6. На грилі гриль або гриль пан обсмажити шавару з усіх боків до золотистої скоринки. Займається приблизно 2 хвилини. Не загорнути. Це, качки готовий. Бон привіт!

І побачити весь процес приготування цієї шаварми, дивитися відео з гіпсової Галини. Завтра я буду купити кабачки, я буду це смачно!

про:blank

Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з інструкціями приготування лавашного пирога з смачною начинкою. Мій чоловік називає цю пасту «шавармський пиріг», і я називаю його «апетитними рулетками». Неможливим є розбити!

Шаурма в лави будинок виходить христп поза і соковита всередині. Найголовніше, всі товари прості і доступні. Будь-яка господиня може обробляти приготування їжі!

Ця страва, приготована в домашніх умовах, ви можете без проблем з власним травленням, щоб їсти хоча б раз на тиждень, будинок буде радий!