Чому 86-річний Ігор Губерман так веселий і молодий в серці

Губерман Ігор Миронович – російський поет і просе письменник, який був широко відомий завдяки своїй афоралістиці і атласне - "гарікам", в якому іноді використовується профорієнтація. 7 липня він відсвяткував 86-й день народження. Він виглядає і відчуває принаймні 15 років молодшого.

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть вам чому. 86-річний Ігор Губерман Так веселий і молодий в серці. Мазал Тов! Жива до 120 в ідеальному здоров'ю! Щастя і радість істоти.

Чому 86-річний Ігор Губерман так веселий і молодий в серці р.

З одного ранку Ігор Губерман шукав своїх окулярів навколо будинку. Як тільки він знайшов його, він зрозумів, що йому потрібно. Тоді письменник подарував, якщо він був старим. Тоді я прийшов до розчарування висновків.

А потім він знову думав, але прийшов до тих же висновків, але до консолідації. Назволено: старий вік є часом, коли вимоги до життя звужуються, через що залишилися задоволення різко загострені.

Веб-сайт: www.svetlana.as70 Після цього поет і письменник Huberman посміхався і почав писати «Мистецтво вікування»Він присвячує своїх однолітків з компасіоном. І не підрахуйте, скільки нових «гаріків» народилися на цій родючій, привабливій темі.

«Ви будете сміятися, але протягом багатьох років Я пишу майже виключно про старіння. Хочу записувати різні прояви старого віку, найменші деталі його. Я намагаюся описати свої внутрішні почуття. Я прийшов до висновку, що старий вік є жахливо цікавим періодом, живий він дуже захоплюючий! – Ігор Губерман пише у своїй книзі.

Автор підходи до концепції давнього віку філософсько і з гумором. Як без нього? В житті завжди є кімната для сміху. Навіть там, де здавалося б...

Чому 86-річний Ігор Губерман так веселий і молодий в серці , Україна

Веб-сайт: www.olia.arina Я впевнений, що цей підхід до життя варто запозичення. Гумор і оптимізм Знижує стрес і покращує самопочуття!

Ігор Губерман народився в Харкові, де закінчив школу. Сім'я, в якій народився хлопчик до категорії інтелігенції. Дмитро Мирон Давидович був економістом, мама Емілія Абрамовна була музикантом з консервативною освітою.

Instagram / @obovseminiochemm Московський інститут залізничних інженерів (МІІТ). Після закінчення отримав диплом інженера з електротехніки. Працює в спеціальності протягом декількох років, але одночасно займається літературою.

Може бути ще один. Секрет Хаберман Він зміг реалізувати свій природний талант як письменник і поет. У радянських часів він написав популярні наукові книги. І романи для Спілки письменників. Він став більш активним, як дисидентський поет.

Instagram / @kevgeniy330 Відповідав щуру КГБ про несудимих друзів і був загиблим для нього. З іншого боку, директор музею в м. Дмитрів дуже любив колекцію ікон. «Чи могли б бути конфісковані тільки шляхом надання мені такого довгого вироку!» - сказав Хуберман.

У Сибірському вигнанні він залишився близько 5 років. Тоді він не міг отримати роботу довго. Він був змушений залишити країну. Який, безглуздий, він зробив, коли він переїхав до Ізраїлю.

Так було обставини, що Ігор Губерман мав намагатися багатьох різних професій: будівельника, люсарда і, нарешті, застосувати його диплом університету - знайти роботу інженера. У вирішенні багатьох вітчизняних питань, виникало мовний бар’єр, який не подолав навіть сьогодні.

Поети жарти, що він може просити найпростіші питання в івриті, але завжди очікує відповідь з жахом, оскільки він не розуміє більшість чого говорить.

Веб-сайт: www.obovseminiochemm
У Ізраїлі Губерман продовжує збирати колекцію картин, іконок і скульптур. Він також опублікував книжки, але набуває більшої популярності серед російськомовного населення. Поети часто запрошуються на концерти в пострадянських країнах.

Зважаючи на своє особисте життя, письменник каже, що він щасливий у шлюбі. «Я не знаю про дружину, але вона не має вибору». Свою дружину, Тетяна Губерман, підтримує всіх вболівальників письменника. Разом вони привели 2 дітей і тепер радіти 6 онуків і 2 онуків.

Веб-сайт: www.paradise.com Ось пара його квадроциклів:

Іноді ви прокидаєте, як птах.
з критим пружиною на ложці,
І хочу жити і працювати.
Але вона проходить сніданком. й
й ¶
«Я спілкуюсь з Богом без змивання.
і без виклику занепокоєння;
стюардеси
скарга на автора пристрою. й

Веб-сайт: www.alpika.com
й ¶
«Я ні ланку, ні сова,
Тексти пісень, а це означає:
Я знаходився в ранок.
Вечора, вечору. й
й ¶
Я також рекомендую вам дізнатися, що ви не повинні говорити про інших, щоб зберегти спокій у вашому серці. Вітаю з Ігорем Губерманом!