15
Інгредієнти розраховані на 2 одно-а-гальф-літрові банки огірків, один для чоловіка, інший до вихідні буде стояти.
Коли sultry літо приходить, мій чоловік любить запросити своїх друзів на склянку піни на вихідні, щоб обсмажити м'ясо, сидіти ввечері під гітарою, і попросити мене служити. хрустки малосольні огірки в банцій Я не маю нічого проти маленьких свят у вихідні дні. Але сьогодні ми любимо мене трохи з подарунком.
Мій чоловік і я працюю в будні дні, тому ми зазвичай йдемо на ліжко до середини дня. Принаймні деяку міцність в середині дня. Не пропустіть своє щастя! Одного разу на ніч вранці. доляХтось залишає останні таксі. А поки ви очищаєте, в той час як ви вимити посуд, час дитинства вже давно в спогадах. На сьогоднішній день чоловік прийшов на обід, даючи букет, але не просто, але з натяком.
На першому я протистояли, і він симпатізував, каже: «Я хочу, щоб з'їсти свої хрустки маленькі солі в банці, і не давати їм гостям». Останні вихідні, було тільки один і вдалося кидати з Степи, так, мій дорогий, будь ласка, готуйте його. Як я не можу сказати? Я варю тебе, теж.
Крунчи малосольні огірки в банку
Інгредієнти розраховані на 2 півлітрові банки. Один чоловік, інший в холодильнику до вихідних. Рецепт простий, трохи хвилюватися, головне чекати до тих пір, поки огірки не менше готових.
інгредієнти
Підготовка
Я зберігаю готові огірки в холодильнику, проте, не на довгий час. Бон ацети, теж! Я сподіваюся, що ви спробуєте приготувати відповідно до мого рецепта, або, можливо, у вас є більш успішний рецепт у вашій увазі, поділитися ними в коментарях, я чекаю.
Якщо ви будете варити взимку, натисніть тут. А якщо ви просто хочете зберегти можливість насолоджуватися літніми дарами врожаю, натисніть на цей посилання.
У вас є хороший день і експеримент на кухні!
Мій чоловік і я працюю в будні дні, тому ми зазвичай йдемо на ліжко до середини дня. Принаймні деяку міцність в середині дня. Не пропустіть своє щастя! Одного разу на ніч вранці. доляХтось залишає останні таксі. А поки ви очищаєте, в той час як ви вимити посуд, час дитинства вже давно в спогадах. На сьогоднішній день чоловік прийшов на обід, даючи букет, але не просто, але з натяком.
На першому я протистояли, і він симпатізував, каже: «Я хочу, щоб з'їсти свої хрустки маленькі солі в банці, і не давати їм гостям». Останні вихідні, було тільки один і вдалося кидати з Степи, так, мій дорогий, будь ласка, готуйте його. Як я не можу сказати? Я варю тебе, теж.
Крунчи малосольні огірки в банку
Інгредієнти розраховані на 2 півлітрові банки. Один чоловік, інший в холодильнику до вихідних. Рецепт простий, трохи хвилюватися, головне чекати до тих пір, поки огірки не менше готових.
інгредієнти
- 1,6 кг огірки
- 2 ст.л. (з невеликою гіркою) немодифікованої породи солі
- 5-6 зубів. Кошик
- 2 л води
- 4 чорний перець горох
- кінь-лист
- Малкa
- смородина
Підготовка
- Перший крок - мити огірки і замочити в холодній воді протягом декількох годин. Ми можемо тримати його на ніч. Це буде гіркота.
- Я даю вам наші букети з ноткою: листя хрін, смородини і кріпильні парасольки. р.
- Відварна вода з сіллю (5-10 секунд) щоб сіль добре розчинилася. Ми очікуємо, поки він охолоне до 60-70 градусів. Ми не витрачаємо час, викладаємо зелень і огірки в банках.
- На дні банок покласти половину вареної зелені і часнику.
- Зріжте кінчики огірків, розподіліть рівномірно на банки. Поставте в кожну 2 горох чорного перцю. Додати залишилися зелень і часник.
- Заливаємо огірки холодною брунькою. Покрийте марлю і залиште на добу в номері. Побути в цьому номері не допускаються, аромат змушує вас забувати, що огірки тільки починають отримувати смак.
Я зберігаю готові огірки в холодильнику, проте, не на довгий час. Бон ацети, теж! Я сподіваюся, що ви спробуєте приготувати відповідно до мого рецепта, або, можливо, у вас є більш успішний рецепт у вашій увазі, поділитися ними в коментарях, я чекаю.
Якщо ви будете варити взимку, натисніть тут. А якщо ви просто хочете зберегти можливість насолоджуватися літніми дарами врожаю, натисніть на цей посилання.
У вас є хороший день і експеримент на кухні!