Коли sultry літо приходить, мій чоловік любить запросити своїх друзів на склянку піни на вихідні, щоб обсмажити м'ясо, сидіти ввечері під гітарою, і попросити мене служити.
хрустки малосольні огірки в банцій Я не маю нічого проти маленьких свят у вихідні дні. Але сьогодні ми любимо мене трохи з подарунком.
Мій чоловік і я працюю в будні дні, тому ми зазвичай йдемо на ліжко до середини дня. Принаймні деяку міцність в середині дня. Не пропустіть своє щастя! Одного разу на ніч вранці.
доляХтось залишає останні таксі. А поки ви очищаєте, в той час як ви вимити посуд, час дитинства вже давно в спогадах. На сьогоднішній день чоловік прийшов на обід, даючи букет, але не просто, але з натяком.
На першому я протистояли, і він симпатізував, каже: «Я хочу, щоб з'їсти свої хрустки маленькі солі в банці, і не давати їм гостям». Останні вихідні, було тільки один і вдалося кидати з Степи, так, мій дорогий, будь ласка, готуйте його. Як я не можу сказати? Я варю тебе, теж.
Крунчи малосольні огірки в банку
Інгредієнти розраховані на 2 півлітрові банки. Один чоловік, інший в холодильнику до вихідних. Рецепт простий, трохи хвилюватися, головне чекати до тих пір, поки огірки не менше готових.
інгредієнти
- 1,6 кг огірки
- 2 ст.л. (з невеликою гіркою) немодифікованої породи солі
- 5-6 зубів. Кошик
- 2 л води
- 4 чорний перець горох
- кінь-лист
- Малкa
- смородина
Підготовка
- Перший крок - мити огірки і замочити в холодній воді протягом декількох годин. Ми можемо тримати його на ніч. Це буде гіркота.
- Я даю вам наші букети з ноткою: листя хрін, смородини і кріпильні парасольки.
р.
- Відварна вода з сіллю (5-10 секунд) щоб сіль добре розчинилася. Ми очікуємо, поки він охолоне до 60-70 градусів. Ми не витрачаємо час, викладаємо зелень і огірки в банках.
- На дні банок покласти половину вареної зелені і часнику.
- Зріжте кінчики огірків, розподіліть рівномірно на банки. Поставте в кожну 2 горох чорного перцю. Додати залишилися зелень і часник.
- Заливаємо огірки холодною брунькою. Покрийте марлю і залиште на добу в номері. Побути в цьому номері не допускаються, аромат змушує вас забувати, що огірки тільки починають отримувати смак.
Я зберігаю готові огірки в холодильнику, проте, не на довгий час. Бон ацети, теж! Я сподіваюся, що ви спробуєте приготувати відповідно до мого рецепта, або, можливо, у вас є більш успішний рецепт у вашій увазі, поділитися ними в коментарях, я чекаю.
Якщо ви будете варити взимку, натисніть тут. А якщо ви просто хочете зберегти можливість насолоджуватися літніми дарами врожаю, натисніть на цей посилання.
У вас є хороший день і експеримент на кухні!