16
Як тільки на ринку є сині сині, я готую Garni Yarakh майже щодня.
Баклажани м'ясоНе прості, але Гарні Ярах. Літерально це позаземне ім'я означає «відкритий шлунок», який є описом самої страви: баклажани з «відкритим шлунком» заповнюють м'ясом фаршу.
Це страва східної кухні, яка поширена в Вірменії, Туреччині, Азербайджані і в декількох країнах Близького Сходу. Я поділився рецептом з вірменським другом.
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, інструкції з приготування запечених баклажанів з овочами та м'ясом під Його називають Гарні Ярах.й За рахунок своєї низькокалорійної композиції ця страва ідеально підходить для дієтичної дієти!
Баклажани з м'ясом в духовці Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам ознайомитися з 3 простих рецептів страв баклажанів і 5 невеликих хитрощів з господині з досвідом. Якщо ви хочете випікати їх або варити на грилі, то краще варити з шкірою!
Це, безсумнівно, літня страва, як основа страви. баклажаниВони смачні влітку в сезоні.
Баклажани з м'ясом в духовці за цим рецептом виходять просто чудовими: ароматні, соковиті і серцеві. До речі, вегетаріанська версія з рисом також велика. Зробіть впевненість, що ви не пошкодуєте!
Це страва східної кухні, яка поширена в Вірменії, Туреччині, Азербайджані і в декількох країнах Близького Сходу. Я поділився рецептом з вірменським другом.
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, інструкції з приготування запечених баклажанів з овочами та м'ясом під Його називають Гарні Ярах.й За рахунок своєї низькокалорійної композиції ця страва ідеально підходить для дієтичної дієти!
Баклажани з м'ясом в духовці Інгредієнти
- 4 великі баклажани
- 400г мелена яловичина
- 5 помідорів
- 3-4 зуба. часник
- червоний перець, паприка, сіль, олівець за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Баклажани мити, частково очистити і обсмажити з усіх боків на сковороді до м'якого, трохи посолити.
- У сковороді обсмаження з рослинною олією обсмажте фаршу. Послати, додати столову ложку томатної пасти або очищених помідорів. Залийте воду (близько 50 мілілітрів), туші до готовності. Додати cilantro в кінці. 3250Р. 3700Р.
- Посмажити очищені помідори, додати часник і спеції.
- Покладіть томатну основу на сковороду, покладіть обсмажені баклажани на них, зробіть нарізку в них. Далі покласти фарш всередині, зверху також додати соус томатів.
- Баклажани випікають в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин. р.
- Це, баклажани М'ясо готове. До речі, як начинка, можна додати перець, гриби до баклажанів, а м'ясо можна замінити, наприклад, з рисом. Верх баклажанів за смаком слід посипати сиром і зеленню. Бодибилдерши!
Також я пропоную вам ознайомитися з 3 простих рецептів страв баклажанів і 5 невеликих хитрощів з господині з досвідом. Якщо ви хочете випікати їх або варити на грилі, то краще варити з шкірою!
Це, безсумнівно, літня страва, як основа страви. баклажаниВони смачні влітку в сезоні.
Баклажани з м'ясом в духовці за цим рецептом виходять просто чудовими: ароматні, соковиті і серцеві. До речі, вегетаріанська версія з рисом також велика. Зробіть впевненість, що ви не пошкодуєте!
74-річний Мае Муск в купальнику eclipses молодий моделі з її красою
Похід на постійне проживання в Італії, зробив помилку, потрібно було зробити з квартирою по-різному.