30
Навіть м'ясорубка не доведеться мити: найпростіший рецепт для домашньої шини
Ви все ще купуєте ковбасу? Тоді я приходжу до тебе! Шинка в домашніх умовах не складна, а результат перевершує всі очікування.
Вчора мій брат прийшов до нас і приніс кілограм охолодженого м'яса з ринку, і я відразу додав його. Випущено кістку, виріжте її. Змастити спеціями, а потім викласти в пакети - і в холодильнику. Що робити на тиждень. сніданок і більше!
Хам в домашніх умовах ›
По-перше, це буде краще, ніж в магазинах шини та ковбаси. Я також люблю те, що я сам бюджетний рецептНе потрібно багато різних інгредієнтів!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки шемалей Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
інгредієнти
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити домашній курячий шинку в банці. Смак реальної домашньої делікатеси!
р.
Хам в домашніх умовах виходить ніжний, соковитий, натуральний і практично нерозумний за смаком з магазину. При цьому не містить барвників, консервантів та інших штучних добавок.
Домашнього приготування шинка зберігати в холодильнику до чотирьох днів, як консервантів в ньому тільки сіль. Важко знати, що це м'ясо варене, так як не існує смаку вареного м'яса.
Вчора мій брат прийшов до нас і приніс кілограм охолодженого м'яса з ринку, і я відразу додав його. Випущено кістку, виріжте її. Змастити спеціями, а потім викласти в пакети - і в холодильнику. Що робити на тиждень. сніданок і більше!
Хам в домашніх умовах ›
По-перше, це буде краще, ніж в магазинах шини та ковбаси. Я також люблю те, що я сам бюджетний рецептНе потрібно багато різних інгредієнтів!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки шемалей Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
інгредієнти
- 1 кг м'яса
- 10г нітрат солі
- 10г регулярної солі
- часник і мелений коріандр за смаком
- чорний перець
Підготовка
- Вимити м'ясо і висушити його.
- У глибокій мисці змішайте два види солі і спеції. В отриманій суміші краплини м'яса.
- Поставте м'ясо в два мішки і вставте в холодильник на 7 днів, щоб засолити.
- Після того, як правильно час загортаємо кожну частину м'яса харчовою плівкою (то й щільно). Варити при температурі 80 градусів близько 2 годин.
- Гаряча м'ясо в плівці відразу кладуть під пресом до охолодження. Потім випускають її з стрічок і Послугий Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити домашній курячий шинку в банці. Смак реальної домашньої делікатеси!
р.
Хам в домашніх умовах виходить ніжний, соковитий, натуральний і практично нерозумний за смаком з магазину. При цьому не містить барвників, консервантів та інших штучних добавок.
Домашнього приготування шинка зберігати в холодильнику до чотирьох днів, як консервантів в ньому тільки сіль. Важко знати, що це м'ясо варене, так як не існує смаку вареного м'яса.
(array) | |||||||||||
0 |
| ||||||||||
1 |
| ||||||||||
2 |
| ||||||||||
3 |
| ||||||||||
4 |
| ||||||||||
5 |
| ||||||||||
6 |
| ||||||||||
7 |
| ||||||||||
8 |
| ||||||||||
9 |
|
Снекі співробітники приколилися на дівчину з села, але миттєво заспокоїлися, коли побачили чоловіка
Побажання таблиці, які допоможуть вам втілити, що ви дійсно мріяли про