Навіть м'ясорубка не доведеться мити: найпростіший рецепт для домашньої шини

Ви все ще купуєте ковбасу? Тоді я приходжу до тебе! Шинка в домашніх умовах не складна, а результат перевершує всі очікування.

Вчора мій брат прийшов до нас і приніс кілограм охолодженого м'яса з ринку, і я відразу додав його. Випущено кістку, виріжте її. Змастити спеціями, а потім викласти в пакети - і в холодильнику. Що робити на тиждень. сніданок і більше!

Хам в домашніх умовах ›
По-перше, це буде краще, ніж в магазинах шини та ковбаси. Я також люблю те, що я сам бюджетний рецептНе потрібно багато різних інгредієнтів!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки шемалей Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

інгредієнти
  • 1 кг м'яса
  • 10г нітрат солі
  • 10г регулярної солі
  • часник і мелений коріандр за смаком
  • чорний перець

Підготовка
  1. Вимити м'ясо і висушити його.

2. У глибокій мисці змішайте два види солі і спеції. В отриманій суміші краплини м'яса.

3. Поставте м'ясо в два мішки і вставте в холодильник на 7 днів, щоб засолити.

4. Після того, як правильно час загортаємо кожну частину м'яса харчовою плівкою (то й щільно). Варити при температурі 80 градусів близько 2 годин.

5. Гаряча м'ясо в плівці відразу кладуть під пресом до охолодження. Потім випускають її з стрічок і Послугий Бодибилдерши!

Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити домашній курячий шинку в банці. Смак реальної домашньої делікатеси!

р.

Хам в домашніх умовах виходить ніжний, соковитий, натуральний і практично нерозумний за смаком з магазину. При цьому не містить барвників, консервантів та інших штучних добавок.

Домашнього приготування шинка зберігати в холодильнику до чотирьох днів, як консервантів в ньому тільки сіль. Важко знати, що це м'ясо варене, так як не існує смаку вареного м'яса.