Знайдено банку абрикосового варення минулого року, запечених м'яких печива за 30 хвилин

Випічка печива зі сметаною і вершковим маслом - простий і швидкий варіант для лікування домашнього смачного, не витрачаючи багато часу і зусиль для приготування їжі. Не хвилюйтеся занадто багато, як вони кажуть!

Я особливо люблю те, що його можна використовувати як начинку. ангелй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати гору на півгодини м'який-cookieй Випічка без яєць!

Печиво для випічки зі сметаною
  • 6 ст.л. сметани
  • 100г варення
  • 30г цукровий порошок
  • 200г вершкове масло
  • 200г борошна
  • щіпка

Підготовка
  1. У зручному контейнері змішайте розм'якшене масло зі сметаною.

2. Запитайте на борошно і додайте сіль до неї. Залийте сухі інгредієнти в чашу сметани і вершкового масла.

3. Змішайте м'яке тісто. Не варто приклеїти руки.

4. На пилоподібному борошняному столі прокочуйте тісто в резервуар. Виріжте тісто на 5 сантиметрових квадратів. Покладіть чайну ложку будь-якого варення в центрі квадрата. Поверніть тісто в конверт.

5. Перемішайте бісквітні заготовки на сковороду, покриту пергаментним папером. Випікати печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 15-20 хвилин до готовності.

6. Це, джембокс Готовий. При бажанні їх можна посипати цукровою пудрою. Бон придаток!

Також я пропоную знайомитися з іншим апетитним печивом на сметані, який буде готовий після 20 хвилин. Я не хочу шукати десерти!

Випікати печиво зі сметаною або досить, сметанаМоє улюблене варення як медитація.

Я люблю працювати з тісто, і ще більше я люблю дивитися, як потім додому варить такі печиво з чайом на обох щіках. Я хочу приготувати цей cookie знову і знову!