8
Знайдено банку абрикосового варення минулого року, запечених м'яких печива за 30 хвилин
Випічка печива зі сметаною і вершковим маслом - простий і швидкий варіант для лікування домашнього смачного, не витрачаючи багато часу і зусиль для приготування їжі. Не хвилюйтеся занадто багато, як вони кажуть!
Я особливо люблю те, що його можна використовувати як начинку. ангелй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати гору на півгодини м'який-cookieй Випічка без яєць!
Печиво для випічки зі сметаною
Підготовка
Також я пропоную знайомитися з іншим апетитним печивом на сметані, який буде готовий після 20 хвилин. Я не хочу шукати десерти!
Випікати печиво зі сметаною або досить, сметанаМоє улюблене варення як медитація.
Я люблю працювати з тісто, і ще більше я люблю дивитися, як потім додому варить такі печиво з чайом на обох щіках. Я хочу приготувати цей cookie знову і знову!
Я особливо люблю те, що його можна використовувати як начинку. ангелй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати гору на півгодини м'який-cookieй Випічка без яєць!
Печиво для випічки зі сметаною
- 6 ст.л. сметани
- 100г варення
- 30г цукровий порошок
- 200г вершкове масло
- 200г борошна
- щіпка
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте розм'якшене масло зі сметаною.
- Запитайте на борошно і додайте сіль до неї. Залийте сухі інгредієнти в чашу сметани і вершкового масла.
- Змішайте м'яке тісто. Не варто приклеїти руки.
- На пилоподібному борошняному столі прокочуйте тісто в резервуар. Виріжте тісто на 5 сантиметрових квадратів. Покладіть чайну ложку будь-якого варення в центрі квадрата. Поверніть тісто в конверт.
- Перемішайте бісквітні заготовки на сковороду, покриту пергаментним папером. Випікати печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 15-20 хвилин до готовності.
- Це, джембокс Готовий. При бажанні їх можна посипати цукровою пудрою. Бон придаток!
Також я пропоную знайомитися з іншим апетитним печивом на сметані, який буде готовий після 20 хвилин. Я не хочу шукати десерти!
Випікати печиво зі сметаною або досить, сметанаМоє улюблене варення як медитація.
Я люблю працювати з тісто, і ще більше я люблю дивитися, як потім додому варить такі печиво з чайом на обох щіках. Я хочу приготувати цей cookie знову і знову!
Тільки вибрати кілька витрат менше 5 секунд, щоб знайти відпочиваючих жінок серед каменів
Сусід дідусь на п'ятий рік тому смородина, ягоди люблять великі виногради