23
Стара няня використовується для смаження мене ці млинці як дитина, приховавши будь-які овочі в ній.
Овочеві млинці - це godsend для будь-якого сніданку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І якщо ви зробите sip і зробіть sip для них, він вийде. Королівський сніданокй У сезоні овочів такі смачні начинки піднімуть настрій і насичують вітаміни!
Овочеві млинці сьогодні видання "Сайт" ділитися трьома відмінними млинцій Цей сніданок буде чудовим стартом до робочого дня!
Я починаю з моїми улюбленими млинцями. До речі, це рецепт. Кошик А м'ята прийдуть в зручний для будь-яких овочевих млинців або як заправка салату.
Тест інгредієнти
Соус інгредієнти
Підготовка
Капустяні млинці так ніжні! Не буде лази, намагайтеся робити їх. Будинок оцінить його!
інгредієнти
Підготовка
Морква млинці Ви коли-небудь приготували морква? Якщо ні, це час, щоб приготувати, це смачно!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити тісто для вівсяної в пляшці. Ви не хочете зробити млинці ще більше!
Поверніть свій сніданок в справжній ритуал, присвячений хорошому здоров'ю і великому настрою. Це вимагає тільки міцного бажання і правого набору продукції. Спробуйте вранці. сніданокА весь день буде як вершкове масло!
Вам подобається овочеві млинці? До речі, вони також можуть бути безпечними для фігури, якщо ви замінили пшеничне борошно з борошном кукурудзи!
Овочеві млинці сьогодні видання "Сайт" ділитися трьома відмінними млинцій Цей сніданок буде чудовим стартом до робочого дня!
Я починаю з моїми улюбленими млинцями. До речі, це рецепт. Кошик А м'ята прийдуть в зручний для будь-яких овочевих млинців або як заправка салату.
Тест інгредієнти
- 1 кабачки
- 1 яйце
- 0,5 ч.л. солі
- 2 ст.л. борошна
- 2 ст.л. рослинного масла
- спеції, перець за смаком
Соус інгредієнти
- сметана
- лимонна шкірка
- 1,5 ч.л. лимонного соку
- 1-2 листочки м'яти
Підготовка
- На великій тертці содова половина очищених кабачків, друга половина натрію на невеликій тертці.
- Додайте борошно, яйце, сіль і спеції за смаком. Я зазвичай додайте чорний перець і сушений базилік. Поміряйте його на однорідність.
- У сковороді з рослинною олією обсмажте млинці з двох сторін до готовності.
- Для соусу змішайте сметану або білого йогурту (без наповнювачів) лимонним соком, лимонним пілінгом і подрібненим листям м'яти.
- Ці млинці просто прекрасно підходять з цим соусом, і якщо ви додаєте їх з червоною рибою і овочами, це буде сновидимий сніданок. Бодибилдерши!
Капустяні млинці так ніжні! Не буде лази, намагайтеся робити їх. Будинок оцінить його!
інгредієнти
- 1 капуста головка (0.5–0.6 кг)
- 1 яйце
- 14 ч.л. сметани
- 14 ч.л. борошна
- 1 морква
- зелена
- 4 стебла олівець
- 3 гілочки петрушки
- сіль, перець за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Вимийте капусту, висушіть її трохи і приклейте її дрібно.
- Вимийте моркву, очистіть їх і втирайте їх в дрібній тертці.
- Капуста з морквою покласти в каструлю, залити невеликою кількістю води і тушки близько 20 хвилин на середньому вогні.
- З готовою рослинною сумішшю злити воду, злегка охолонути, а потім додати дрібно нарізану зелень (кіно, зелень цибулі і петрушки).
- Додайте яйце, борошно і сметану. Також не забудьте про сіль і спеції. Поміряйте його на однорідність.
- Тепла рослинна олія з двох сторін до золотистості. Ви не пошкодуєте!
Морква млинці Ви коли-небудь приготували морква? Якщо ні, це час, щоб приготувати, це смачно!
інгредієнти
- 600г морква
- 3 яйця
- 100г борошна
- сіль
- рослинно-масляний
- Кориця
Підготовка
- Промийте моркву, очистіть їх і натирайте на велику тертці.
- Додати яйця, борошно і сіль. Також можна додати трохи кориці для аромату при бажанні.
- Стирайте все разом. Ви можете взяти як звичайний пшеничний борошно, так і вівсяний.
- На сковороді нагрівають рослинною олією, обсмажують млинці з двох сторін до золотистої скоринки. Покладіть на гарячу каструлю з морквою млинці ложкою. На кожній стороні до золотистої скоринки. Краще під кришкою.
- Зверніть увагу, що краще класти тісто на сковороді ложкою. Краще обсмажити під кришкою. Подаємо морквяні млинці з горіховим йогуртовим соусом. Бодибилдерши!
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити тісто для вівсяної в пляшці. Ви не хочете зробити млинці ще більше!
Поверніть свій сніданок в справжній ритуал, присвячений хорошому здоров'ю і великому настрою. Це вимагає тільки міцного бажання і правого набору продукції. Спробуйте вранці. сніданокА весь день буде як вершкове масло!
Вам подобається овочеві млинці? До речі, вони також можуть бути безпечними для фігури, якщо ви замінили пшеничне борошно з борошном кукурудзи!
Сильна молитва Івана Хрестителя 7 липня день Івана Купала
Рецепт села для салату зі сквошу на зиму, тому приготував бабуся