Чому Ed Sheeran не має мобільного телефону

Скільки разів на день ви забираєте свій телефон? Психологи говорять, що якщо людина витрачає більше двох годин на день в соціальних мережах, то він в глибокій депресії. Сьогодні ми не можемо уявити наше життя без телефону. У зв'язку з цим важливо: ми хочемо бути в курсі всіх подій, мами хвилюватися, якщо ми не дзвонимо за два дні, хтось чекає виклику з боса, і хтось зізнається своїй подругі тричі на день.

Поступово інтернет замінює живу комунікацію. Іноді ми не можемо обійтися без неї, але найчастіше ми просто ігноруємо інших і підвішуємо на телефоні, адже ми не можемо знайти спільну мову з живою людиною. Інтернет надає ряд переваг у живому спілкуванні: ви можете змінити або видалити невдале повідомлення, уникнути незручності. Коли, як в житті, ми не знаємо, як поводитися, і часто діалог не працює.

Ед Sheeran не використовує телефон 7 років. Відомий британський співак в Instagram, де він має 36 мільйонів послідовників. Однак Ед Шеран віддає перевагу живому спілкуванню і перевіряє свою пошту двічі на день. Більше не онлайн.

Життя без телефону Чому Ed Sheeran не має мобільного телефону

Веб-камера Є нові повідомлення в Instagram і Twitter, але Ed Sheeran це не робить. Його соцмережі працює менеджером. Це загальна практика серед знаменитостей світу. І все це для збереження репутації шанувальників.

Після того, як він зрозумів, що він зіпсує настрій: Я відчував пригнічений. Після всього, всі ці selfies в Instagram є з самотності. Коли я дивлю фотографії, як це, я хочу запитати когось, як їх день був. Коли люди фотографують себе і посту самовідомлень, вони хочуть, щоб вони виглядали чудово. Це дуже сумні люди. й

Ed Sheeran каже, що він любить жити спілкування і не хоче зіпсувати його думками про телефон: Під час співбесіди або розмови з другом, в кафе з дівчиною, мій телефон може кільце. До того, як я відповіла телефон, я завжди буду думати про телефон або повідомлення, які надсилають мені. Я більше не зацікавився розмовою, мої думки будуть поглинати смартфоном. й

Інстаграм.com Життя мудрості та редакційно-методичний посібник Без спілкування ми не розвиваємо, не відчуваємо повного, коханого і щасливого. Ed Sheeran є не тільки талановитим виконавцем, але і дуже розумною людиною. Він припинив використання свого телефону, щоб зберегти його психічне здоров'я і насолоджуватися присутнім: "Коли я позбавлявся від мого телефону, він був як завіса, відкрита перед мною", - сказав він Шеран. Дійсно, ми робимо плани на майбутнє і постійно копати в минуле, поки життя нас починає.

Інстаграм.com

Позбутися від засобів зв'язку неможливо, тому що ми не знаємо, що може статися, іноді телефон життєво важливі. Але ми можемо вимкнути звук, коли ми взаємодіє з родичами або близькими, щоб пам'ятати ці особливі моменти, не соціальні медіа. Не дивно люди детоксикації з соціальних мереж. Вони не впливають на нашу психіку найкращим чином. Стоп перегляду інших життів людей. З Новим роком!