Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Улюблені прозорі сандалі від дитинства зараз модні для дорослих, літній сезон хіт

Пам'ятайте барвисті гумові сандалі ми всі носові як діти? Після літньої дощу ви застібаємо їх і пропускаємо. Тож цей сезон, ці дитячі спогади раптом стали трендом. Ми говоримо про те, як це сталося, а також обговорюємо найбільш модні жіночі сандалі 2022 року.

Здається, що кожен вже звик до того, що мода мінлива і непередбачувана. І тільки попит на гумове взуття є одним з найбільш незрозумілих міфів світу моди. Стилісти не розуміють, але бренди слухають і будь ласка, модниці з новими цікавими моделями. Спочатку ми були черевики з Bottega Veneta і черевики з Balenciaga. І в цей час Gucci вирішив взяти над батоном.

Instagram / @little_japan2 Вони приймали прості сандалі від нашого дитинства, прикрашають їх трохи і принесли їх назад до модного світу. Це літо буде дуже популярним. Отже, варто звернути увагу на ці моделі. Ви також можете запам'ятати свій дитинства. Якщо ви сумніваєтеся, то в цьому сезоні можна подивитися інші тенденції.

GettyImages Мінімалізм і стриманість Цей тренд року простота. Туфлі не є винятком в цьому відношенні. Модисти вибирають витончені і легкі сандалі нейтральних відтінків. Лаконічні сандалі на тонких ременях або мулі без декору - відмінний вибір для цього літнього сезону. Неймовірно, що вони ніколи не перестануть бути модними. Вони добре вписуються в будь-який образ і виглядають стильно.

Ми вже сказали, що стилісти цього року намагаються викласти все взуття на платформі, навіть кросівки були передані. І не виняток. Версце і Валентино презентували сандалі на майданчику на катавлі. Варто сказати, що таке взуття прекрасно впишеться в літній образ і буде виглядати дуже круто. Тож не варто ігнорувати цей тренд.

Instagram/@sgargettacalzature. 1916 Спортивні сандалі Для шанувальників спортивного стилю є реальний пошук! Спортивні сандалі продовжують утримувати свою позицію і все ще в моді. Вони чудово виглядають не тільки з спортивними нарядами, але і з широкими лляними брюками, джинсами і сукнями вільного крою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Веб-сайт: www.adenfootwear.com Як видно, модні жіночі сандалі можна підібрати для кожного смаку. Я любила прозорі сандалі самі. Я використовую, щоб носити їх, коли я був малюком, і тепер я хочу носити їх знову. У них можна запускати хоча б в пуделі, навіть в пилому місті, а потім просто протерти вологою тканиною. Ні як чистка взуття! Але кожен себе, звичайно. Що таке літнє взуття?