Рецепт мами твердого сиру без молока Лілія Звіт поділився секретом

Сир - пам'ять сиренного дитинства. З кожним днем я побував у бабусі, вона подарувала мені велику скибочку сиру на обід. Найсмачніший сир я думав в часі був Дублет, твердий сир половину апельсина, половина жовтого. З роками я спробував десятку сортів сиру, але це не межа. Сьогодні Хочу розповісти вам, як зробити твердий сир в домашніх умовах з сиру.

Хочу нагадувати вам, що твердий сир і сирний продукт абсолютно різні речі. В ідеалі натуральний сир ми купуємо в магазині повинні складатися з молока, сметани і rennet ферменту. Інші добавки, консерванти, компоненти рослин роблять сир «сиковий продукт». Це трохи дешевше, але в цьому сирі немає.

Моя бабуся зберігала корову в селі кілька років. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Моя бабуся зробила вершкове масло, сметану і зробила корицею для мене і сестри. Так як сир і молоко були рясними, мій бабуся часто дав нам молочні продукти. Моя мама використовується для приготування вареного сиру, і сьогодні я зроблю твердий сир.

інгредієнти
  • 1кг сир
  • 1 яйце
  • 6г сіль
  • 6г соди
  • 1 ст.л. рослинної олії

Підготовка
  1. Поставте сир у скляну чашу або одну, яка підходить для мікрохвильової печі. Сир нагрітий в мікрохвильовці при високій температурі протягом 3 хвилин, або варити сир в водяній бані. Кожен 3 хвилини (2-3 рази) видалити сир з водяної бані і перемішати його з силіконовою лопаткою.

2. Покладіть сито марлі і дайте отриману сироватку. Потім повертаємо сир на глибоку миску.

3. Додайте сіль, соду і яйце. Збийте сир з блендером до однорідності і додайте рослинне масло. Подаруйте масу знову блендером.

4. Далі покласти чашу сирної маси на водяній бані і перемішати масу. Коли він стає пластиком і приєднується до одного стрибка, покласти сир в харчову ємність з кришкою, бажано скло, і дати сир охолонути.
  5. Зберігати сир в холодильнику в пергаменті або в контейнері. Бодибилдерши.

У такому саморобному твердому сирі можна додати горіхи або будь-які спеції: кмин, паприка, базилік. Коли я побачила рецепт сиру на каналі Лілії Зуба, спогади про дитинство затопили і я не можу протистояти. У холодильнику був сир, який планував зробити млинці, але вийшов сир. Якщо вам подобається сир сендвічі, я рекомендую цей простий рецепт. Сир, з якого ви робите сир, повинен бути саморобним.

про:blank

На своєму каналі Лілія Звіт показує, як вона готує твердий сир в домашніх умовах з різними добавками. Тут ви знайдете рецепти солодких страв і базових. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, все вийде.