Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Японська фітнес інструктор Takishima Mika розкриває те, що він бере на метелик, як метелик, навіть на 91

Дивовижна Японська Takishima Міка Він вражає своєю ефектною фігурою. Вона тонка, підійде і красива. Жінка працює як фітнес-тренер і без спорту просто не уявляє свого життя. Текісіма є дійсно ключем. І нічого до тих пір, поки ви не знаєте віку цього чарівника. У 2022 році Такісім Міка перетворилася 91 років.

Instagram/@takimika_poweraging Такісіма Микі Ви дивилися, шановний читач, не ви? Від спини. японський Дуже мініатюрна молода жінка. Що б це було, але назвати її бабуся просто мова не вийде. Вона так весела і весела. Але це не завжди, як виглядає Міка.

Instagram/@takimika_poweraging "Я почав займатися спортом, коли я був 65", - сказав Takishima, "хоча я не помітив свою повноту." Моя вага була двічі те, що я зважився зараз. Мій чоловік натягував на таке делікатне питання. Так я вирішив, що я хотів втратити 15 кілограмів, тому я підписав.

Instagram / @takimika_poweraging Такісіма Mika дивовижна сталь-буд і наполегливість. Від віку 79 вона почала навчатися з персональним тренером, а на 87 вона почала навчати себе. Японці не звертають уваги до свого віку. Вона завжди говорить: "Не дуже старий, щоб почати щось нове. й

Instagram / @takimika_poweraging Особливий спосіб життя неймовірної жінки і спосіб життяй Для більшості з нас такий режим буде дисастроус, але він тільки робить Takishimu міцніше. Атлет намагається закохатися 23:00 і отриматися о 16:00 ранку. Надзвичайно рано для львів, але не для Міккі. Леді збирає і йде на тригодинний біг. Під час цього часу Takishima Mika керується бігом близько 8 кілометрів.

Про 07:00 a.m. Takishima сніданкий Для цього шроту вона воліє гриль або лосось. Вона любить natto, традиційна японська їжа, яка складається з соєвих. Не забудьте про овочі, яйця, капуста кімчі, тофу. Вранці жінка отримує максимальну кількість калорій. Для обіду вона зазвичай їсть фруктів і натурального йогурту. Тільки без ентузіазму, адже через серйозну вечерю жінка може спати.

Instagram / @takimika_poweraging Постійний рух Після ранкових тренувань і сніданку Takishima Mika потрапляє до звичних побутових хорів. Очищення, приготування їжі, навчання, онлайн-тренінг. Мика так багато. майстерність свого тілаЩо зберігає спину прямо і ваш живіт, що тягнеться в усі часи. Навіть при перегляді телевізора. На шляху Текісіма воліє поїзда без музики, щоб зосередитись на його діях.

Takishima приділяє велику увагу розтягуванню, близнюкам, а також підйому барбела. Жінки вірять, що м'язи повинні бути готові до спорту поступово. Досягнення лаціна Це буде запорукою успіху, оскільки тіло буде вдячний своєму власнику. Проведення денний-тренінгів Myka приймають близько 3 годин.

Instagram / @takimika_poweraging Як Takishima Mika Lives і Trains Micah Dinner є досить серйозним. Вона любить курячий суп і овочі. Краса намагається уникнути шкідливих продуктів, а також різних смаків і консервантів. І Міка. не турбувати себе з дієтами І якщо ви хочете лікувати тіло солодкими, ви можете безпечно це зробити в будь-який час.

Instagram / @takimika_poweraging Дивовижна Takishima Mika, також відомий як Takika, намагається часй Вона навчає, навчає нових фітнес-класів, навчається працювати з комп'ютером і постійно навчає англійської мови. Мика дуже доброзичлива і допускає, що вона хоче мати якомога більше друзів у всьому світі. Вона так класна! Реальний приклад енергії для багатьох місць. Ми бажаємо Вам здоров’я та довгого життя, Таміка. Ти великий мотиватор.