11
Особливий рецепт консервованих бобів я заварюв борщ з ним взимку, родина любить
Боби з овочами збираються влітку заздалегідь, потім, взимку, щоб приготувати з цією чудовою заправкою заготовки жилетки. Це сімейний рецепт, я блюз для нього!
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як Заповнити До берегів зробити щедрий борщ взимку. Золотий час збереження!
Боби з овочами Склад
Підготовка
Також я пропоную ознайомитися з відмінним графіком збереження за місяцями на фондову господиню. Влітку дуже важливо підготувати до холоду не тільки психічно, але і фізично!
На зиму, джакузі з овочами можна приготувати борщ, і салат, і суп, і спекотний. Отже, приготуйте це якомога простіше.
Спробуйте зробити таку станцію на зиму, ви не пошкодуєте!
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як Заповнити До берегів зробити щедрий борщ взимку. Золотий час збереження!
Боби з овочами Склад
- 2кг помідори
- 3 ст. кв.м.
- 1кг морква
- 300г цукру
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1кг червоний перець
- 2.5 ст. солі
- 70 мл оцту 9%
Підготовка
- Вимити квасолю і потім відварити в солоній воді практично до готовності.
- Вимити овочі. П'яти перців з насіння і педюкле, а потім порізати соломкою. Краще взяти червоний перець - він більш м'яко і солодкий. Очистити моркву і натерти їх на середній тертці.
- Промийте томати і пропустіть їх через болгарку.
- Поставте всі овочі в велику каструлю і кладемо на вогонь. Додайте сіль, цукор, рослинне масло. Після кипіння вогонь знизився і кип'ятять близько півгодини.
- 10 хвилин до готовності оцту.
- Готовий. рослинно-мікс Ви можете використовувати попередньо стерилізовані банки. Не забудьте залишити на ніч під ковдрою, а потім зберігати його в темному, прохолодному місці. Бон придаток!
Також я пропоную ознайомитися з відмінним графіком збереження за місяцями на фондову господиню. Влітку дуже важливо підготувати до холоду не тільки психічно, але і фізично!
На зиму, джакузі з овочами можна приготувати борщ, і салат, і суп, і спекотний. Отже, приготуйте це якомога простіше.
Спробуйте зробити таку станцію на зиму, ви не пошкодуєте!