20
Коли діти знаходяться на канікулах, іноді я зіпсував їх з пишною міні-піца, як і в школі кафетерії.
Упродовж року діти не змогли їхати в школу. Вони пропускають їжу з їдальні, і вони насолоджуються домашньою пікою. Міні-піца духова шафа Вона швидко запікається, і начинка може бути дуже різною: вона залежить від вподобань вашої дитини. Рецепт красиної господині Лілія Звіт!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. люкс Як шкільний канал. Діти люблять її!
Міні-піца з тіста в духовці Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Слідкуйте за посиланням, щоб подивитися відео з Lilia Zvit. Тут ви знайдете безліч ідей для натхнення для приготування на будні та святкові дні.
про:blank
Також я пропоную читання рецепта для домашньої піци, яка буде готова в блендері очей. Хороша закуска, коли немає часу на серйозну підготовку!
Ця міні-піца з тіста в духовці готується швидко і без зайвих полос. З ПіцаДуже зручно приїхати з вами на природу або подорожі.
Чудовий рецепт, для якого Лілія Звіт дуже вдячна. Моя сім'я їсти цю піцу буквально в блінці очей і тепер попросити мене варити більше!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. люкс Як шкільний канал. Діти люблять її!
Міні-піца з тіста в духовці Інгредієнти для тесту
- 450г борошна
- 1 яйце
- 1 ч.л. солі
- 2 ст.л. рослинного масла
- 1 ст. цукру
- 11г сухих дріжджів (30г пресованих)
- 300 мл води
Наповнення інгредієнтів
- 100г кетчуп
- 200г ковбаса
- 3-4 помідори
- 200г сир
Підготовка
- До половини борошна додають сухі дріжджі, сіль і цукор. Подивитись його добре. Якщо використовувати пресовані дріжджі, то їх необхідно спочатку розвести в воді і тільки потім додати сухі інгредієнти. Р
- Залити злегка теплою водою і перемішати тісто. Покрийте тісто рушником і відправте його на тепле місце півгодини. До вирощеного тіста додайте яйце, рослинне масло і решту борошна. Змішайте тісто спочатку ложкою, а потім вручну 10 хвилин. Зберіть тісто в помаху і залиште ще півгодини в теплому місці.
459132 - На пилоподібному борошняному столі розділіть тісто на 8 частин, з яких утворюють кульки. Кожна кулька розгортається в шар до 0,5 сантиметрів товстої. Поставте тісто у вигляді, в якій ви запікаєте піцу.
- Змастити кожен торт тесту кетчупом, потім викласти начинку: ковбаса, помідори і тертим сиром. Випікайте піцу в 180-градусній духовці протягом 20 хвилин до цвітіння.
- Це, міні-піца готовий. Бодибилдерши!
Слідкуйте за посиланням, щоб подивитися відео з Lilia Zvit. Тут ви знайдете безліч ідей для натхнення для приготування на будні та святкові дні.
про:blank
Також я пропоную читання рецепта для домашньої піци, яка буде готова в блендері очей. Хороша закуска, коли немає часу на серйозну підготовку!
Ця міні-піца з тіста в духовці готується швидко і без зайвих полос. З ПіцаДуже зручно приїхати з вами на природу або подорожі.
Чудовий рецепт, для якого Лілія Звіт дуже вдячна. Моя сім'я їсти цю піцу буквально в блінці очей і тепер попросити мене варити більше!
творець науки щастя пояснив, чому ми платимо таку високу ціну
В якому разі не варто часто відвідати матері?