Коли діти знаходяться на канікулах, іноді я зіпсував їх з пишною міні-піца, як і в школі кафетерії.

Упродовж року діти не змогли їхати в школу. Вони пропускають їжу з їдальні, і вони насолоджуються домашньою пікою. Міні-піца духова шафа Вона швидко запікається, і начинка може бути дуже різною: вона залежить від вподобань вашої дитини. Рецепт красиної господині Лілія Звіт!

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. люкс Як шкільний канал. Діти люблять її!

Коли діти знаходяться на канікулах, іноді я зіпсував їх з пишною міні-піца, як і в школі кафетерії.

Міні-піца з тіста в духовці Інгредієнти для тесту
  • 450г борошна
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 1 ст. цукру
  • 11г сухих дріжджів (30г пресованих)
  • 300 мл води

Наповнення інгредієнтів
  • 100г кетчуп
  • 200г ковбаса
  • 3-4 помідори
  • 200г сир

Підготовка
  1. До половини борошна додають сухі дріжджі, сіль і цукор. Подивитись його добре. Якщо використовувати пресовані дріжджі, то їх необхідно спочатку розвести в воді і тільки потім додати сухі інгредієнти. Коли діти знаходяться на канікулах, іноді я зіпсував їх з пишною міні-піца, як і в школі кафетерії. Р

2. Залити злегка теплою водою і перемішати тісто. Покрийте тісто рушником і відправте його на тепле місце півгодини. До вирощеного тіста додайте яйце, рослинне масло і решту борошна. Змішайте тісто спочатку ложкою, а потім вручну 10 хвилин. Зберіть тісто в помаху і залиште ще півгодини в теплому місці.

459132

3. На пилоподібному борошняному столі розділіть тісто на 8 частин, з яких утворюють кульки. Кожна кулька розгортається в шар до 0,5 сантиметрів товстої. Поставте тісто у вигляді, в якій ви запікаєте піцу. Коли діти знаходяться на канікулах, іноді я зіпсував їх з пишною міні-піца, як і в школі кафетерії.

4. Змастити кожен торт тесту кетчупом, потім викласти начинку: ковбаса, помідори і тертим сиром. Випікайте піцу в 180-градусній духовці протягом 20 хвилин до цвітіння. Коли діти знаходяться на канікулах, іноді я зіпсував їх з пишною міні-піца, як і в школі кафетерії.

5. Це, міні-піца готовий. Бодибилдерши! Коли діти знаходяться на канікулах, іноді я зіпсував їх з пишною міні-піца, як і в школі кафетерії.

Слідкуйте за посиланням, щоб подивитися відео з Lilia Zvit. Тут ви знайдете безліч ідей для натхнення для приготування на будні та святкові дні.

про:blank

Також я пропоную читання рецепта для домашньої піци, яка буде готова в блендері очей. Хороша закуска, коли немає часу на серйозну підготовку!

Ця міні-піца з тіста в духовці готується швидко і без зайвих полос. З ПіцаДуже зручно приїхати з вами на природу або подорожі.

Чудовий рецепт, для якого Лілія Звіт дуже вдячна. Моя сім'я їсти цю піцу буквально в блінці очей і тепер попросити мене варити більше!