Замок в Альпах

Займаючись на 4 м., ми пішли 350 км від Landau майже до кордону з Австрією - до Південної Баварії до підніжжя Альп. На одному з скелі біля міста Фюссен та село Швангау є найпопулярнішим туристичним сайтом в Баварії - Королівський замок Нейшванштейна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Фюссен Центр. Для туристів є залізничний вокзал і великий інформаційний центр. Ми не встигли ходити по місту і відразу ж пішли до Швангау до замків, хоча місто дуже приємно.

р.

Виявилося, що ми прибули занадто рано, ми можемо спати годину довше.

Восени, на сонячний день, вона повинна бути чарівною.

Як і більшість туристів, ми кинулися до замку самому (хоча читачі попереджали мене нічого не робити всередині). Не слухайте. Близький до замку не вражає як здалеку.

Не можна взяти екскурсію замку. Заощаджуйте час і гроші. Пропозиція від випадкової подолання розмови інших російськомовних туристів: «Марина, що це паркет?» Фурло! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я хотів відокремити від російської групи.

Перегляди з балконів Neuschwanstein на Füssen і Schwangau.

На пагорбі можна побачити другий, старший замок Хохеншвангау.

Унімпресований екскурсією, ми вирушили на закритий пішохідний маршрут на зиму до місту Маринбрюка, звідки відкривається вид на замок. Варто відзначити, що взимку практично всі пішохідні маршрути (і їх загальна довжина становить близько 120 км) закриваються, але туристи, особливо росіяни, піднімаються над парканом і йдуть на прогулянку. Ми не є винятком.

Невелика хмарність, що знаходиться на відстані 25-30 хвилин.

Найпопулярніші та доступні види замку. Найбільш вигідними кутами можна знайти ходьба уздовж стежки від кабельного автомобіля на Mount Tegelberg до цього мосту, але взимку немає способу дістатися. Немає одного очищає від лунок. Ще одним недоліком відвідування цього місця взимку є те, що замок підсвічується сонцем тільки в короткий період часу після обіду. Решта часу в тіні на тлі яскравої долини. Ось сонце. Вважаю, щоб потрапити в такі погодні умови, коли вся долина вкрита хмарами і замком, поплавляючи поодинці в білосніжному морі.

Особисто, коли я подивився на фотографії Нейшванштейна онлайн, я очікував, щоб побачити більш вражаючі види. Сподіваємось на фрікулярну.

Клінінг монтаж Tegelberg – найкращий час для перегляду на Нейшванштейні на тлі гір взимку. З гори не можна побачити замок, ці фотографії я взяв, скасовуючи з вікна салону фрікулярно.

Хохеншвангау.

За кілька хвилин піднімаємо до висоти 1200 метрів.

14392

Фоссен.

Село Швангау.

499 р.

Панорама долини.

Альпи.

, Україна

р.