16
Солодка ностальгія для Парижа, або французьких клаптути з черрі
Приправа вишня в повному гойдалці, час на бенкеті на ній як свіжі, так і в випічці. Саме тому французьке клаптути або вишневий торт Вечеря вже встигнути порадувати домашніх вечірок під час сімейної чайної вечірки.
Цей гарячий десерт є чимось між запікачем і пирогом і трохи нагадує charlotte. Я дуже люблю те, що тісто застібки готують всього за 15 хвилин, а результат одночасно перевершує всі очікування!
р.
Пиріг з вишнею в духовці Сьогодні видання "Сайт" Інструкція по виготовленню Французького торта вишняй Аромат дійсно божественний: ягода з ваніллю!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную знайомитися з іншим десертом, який потрібно встигнути приготувати в часі достатку вишні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Такий торт з вишнею в духовці заповнить будинок приємним літній і ванільний. Clafooti може служити як гарячим, так і холодним. Я дуже люблю цей десерт з м'ятою та чебрецем. Справжнє літо!
Які десерти ви віддаєте перевагу в теплому сезоні?
Цей гарячий десерт є чимось між запікачем і пирогом і трохи нагадує charlotte. Я дуже люблю те, що тісто застібки готують всього за 15 хвилин, а результат одночасно перевершує всі очікування!
р.
Пиріг з вишнею в духовці Сьогодні видання "Сайт" Інструкція по виготовленню Французького торта вишняй Аромат дійсно божественний: ягода з ваніллю!
інгредієнти
- 300-500г вишні
- 3 яйця
- 3-4г розпушувача
- 100г цукру
- 10г вершкове масло
- 100-125г борошна
- 250 мл молока
- 1 ч.л. екстракт ванілі (або ванільний цукор)
Підготовка
- Збийте яйця з розсіяним борошном, розпушувачем і цукром. Для аромату додайте ванільний екстракт або ванільний цукор. Дивитися з вінком або міксером.
- Залийте молоко в тісто і перемішайте знову. Тісто виходить досить рідко, як млинці.
Р - Clafooti краще запікати в керамічних формах: порційні або цілі. Також можна використовувати сплітну форму. Змастити форму вершковим маслом.
- Вимийте вишні, висушіть їх і вставте їх у форму. Зверніть увагу, що ми беремо вишні з насінням, щоб не створювати зайву вологу в тісті і тісто краще запікати.
- Залийте вишні тісто. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 35-40 хвилин до готовності.
- Це, вишня готовий. При бажанні десерт можна злегка посипати цукровою пудрою. Бон придаток!
Також я пропоную знайомитися з іншим десертом, який потрібно встигнути приготувати в часі достатку вишні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Такий торт з вишнею в духовці заповнить будинок приємним літній і ванільний. Clafooti може служити як гарячим, так і холодним. Я дуже люблю цей десерт з м'ятою та чебрецем. Справжнє літо!
Які десерти ви віддаєте перевагу в теплому сезоні?
По-перше, бездумно заливається рідина з консервованої їжі, але мій мати-в-право припинив мене.
А заможливий бабуся сказав мені, що робити, щоб завжди мати гроші в будинку