Класичні домашні вправи для запуску тренування прямо зараз

Тексти пісень, а це означає: Я б ви коли-небудь дивилися, Як почати грати Спортй Звичайно, мотивація грає величезну роль в цьому. Якщо у вас є конкретна мета для роботи, то нічого не буде в курсі.

Класичні домашні вправи для запуску тренування прямо зараз Габаритний зображення

Однак спорт має безліч підводних каменів. І часто вони пов'язані з тим, що людина бере на себе неможливі завдання. Я пропоную, починаючи з невеликих, а саме з простих тренувань в домашніх умовах. Сьогодні Я буду ділитися з вами успішним вибором домашніх вправ для всіх випадків!

Перед початком будь-якого тренування важливо прогріти м'язи. У спортивних залах люди часто проводять близько 10-15 хвилин на біговій доріжці або орбіті. Хочу зробити класичну вправу, працюючи всі частини тіла, починаючи з голови. Крім того, я дуже люблю стрибати мотузку перед основним спортом. Про нас

Дуже зручно займатися спортом. Ви не потребуєте спеціального обладнання. Дуже зручно, щоб одягатися і торкатися своїми руками з килимком або пледом для деяких вправ, які потрібно виконувати сидячи або лежати вниз.

Далі я буду ділитися 5 класичних вправ для дому. Виконуючи їх регулярно, дуже скоро ви будете відчувати, що ваше тіло стає сильнішим і ваше здоров'я стає краще!

Вибір вправ для дому
  1. Кватки є одним з класичних вправ, які обов'язково повинні бути присутніми у вашому спорті. Ви можете розташувати різні способи. Наприклад, з або без зайвої ваги, своїми руками за голову або перед вами. Класичні домашні вправи для запуску тренування прямо зараз

Немає вправ, які можуть легко замінити кватки. Ми пишаємося перевагами цієї практики до. Я дуже рекомендую уважно прочитати цю статтю. І про те, як прибрати і хто все ще не повинен робити цю вправу, я писав в матеріалі за посиланням.

2. Наступний вправа називається Бурп. Дуже ефективний, тому що він поєднує в собі елементи квацій, стрічок, штовхаків з підлоги і стрибків. Підігніть прямо, викладіть ноги на ширину плечей. На видиху сидять гостро, надягаючи долоні на підлогу. Потім навпіл стрибати, перенести вагу тіла до рук, одночасно розтягуючи ноги назад і стоячи в барі. Класичні домашні вправи для запуску тренування прямо зараз

У класичному варіанті на цьому етапі необхідно натиснути 1 раз. Тим не менш, новачки не повинні робити це. Просто процідіть свої абс м'язи і витягніть ноги навпіл назад в позицію квату. А потім стрибати різко, розтягуючи руки по вашому тілу. Я поділю посилання на відео, який точно показує техніку виконання цієї вправи.

Інші вправи
  1. Класичні штовхач також можна зробити різними способами. Я пропоную спрощену версію штовхаків на колінах. Помістіть руки на підлогу трохи ширше, ніж плечові суглоби. Покладіть коліна разом, перехрестіть ноги. Лінія вашого тулуба і стегна прямо. Класичні домашні вправи для запуску тренування прямо зараз

На інгаляції підігніть руки, знизивши плечі паралельно до підлоги. У цьому випадку лікті слід перевертати до боків. Будьте обережні, що спина не sag. На видиху проводиться відштовхування від підлоги, проціджуючи м'язи грудей і рук. Повернутися до стартового положення. Детальна техніка виконання ви знайдете на посилання.

2. У домашньому навчанні без вправ на пресі не обійтися. З класичною версією впорається навіть початківця. Візьміть соснову позицію, підігніть коліна, і покладіть руки за голову. При цьому зафіксуйте ноги на маті. Класичні домашні вправи для запуску тренування прямо зараз

На видиху, піднімаючись на лопаті, при цьому нижня спина повинна бути притискається до підлоги. Виконувати вправу плавно, не поспішаючи. Я раджу ознайомитися з більш детальною технікою виконання за посиланням.

Наприкінці будь-якої підготовки я рекомендую зробити бар. Ця ефективна вправа спрямована на зміцнення м'язів кори. Початкова позиція схожа на позицію тіла під час відштовхування. У лікті слід згинатися під прямим кутом, будучи на одній лінії з плечами.

Візуально, ваше тіло повинно виглядати як одну пряму лінію. І його вага важливо тримати на ліктях і пальці. Залишайтеся в цьому положенні і спробуйте тримати якомога довше. Чим частіше ви практикуєте цю вправу, тим довше ви зможете це зробити.

Це лише невелика частина вправ, які можна зробити в домашніх умовах. Намагайтеся практикувати і дізнатися більше про домашні спорт онлайн. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.