Кожна господиня має власний рецепт литовської окрошки, ми шукаємо кращих

Окрошка з буряками прикрасить будь-який обід або вечерю на спекотний літній день. Я приніс цей рецепт з Литви, там окрошка називається шалтібаршчіяй. Цей суп подається. холоднийй Виходить досить сердечно, при цьому цікавим освіжаючим смаком.

Ставки на цю окрошку можна відварити і запікати в духовці. Деякі навіть використовувати мариновані, але смак виходить на любитель!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Українська на буряках і кефірі. Це холодне блюдо захопило серця мільйонів людей!

Окрошка з буряком Інгредієнти
  • 0,5 кг буряка
  • 2 яйця
  • 2 огірки
  • 700мл жирний кефір
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 4 картопля
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 пакет кропу
  • сіль, перець за смаком
  • сметана

Підготовка
  1. Посуд необхідно добре промити, а потім відварити в шкірці до м'якого. Ну, особисто, я не варю, але запікаю, і з нею все хочу - морква, картопля.

2. Охолоджуйте готові буряки, потім очистіть і натрієм на великій тертці. Ви також можете відрізати її тонкою соломкою, як вам подобається. Огірки також слід обрізати тонкою соломкою.

3. До тих пір, поки буряк заварюють, випічкай Для цього спочатку потрібно відварити в шкірі до м'яких, а потім викласти, злегка притискати виделкою, в змащеному рослинному маслі форму для випічки. Зверху посипаємо картоплю сіллю і також змащуємо рослинним маслом. Краще запікати при грилі до утворення золотистої скоринки.

4. Зварювайте міцні яйця. Готові яйця злегка остудіть, очистіть і наріжте навпіл.

5. Промийте зелень і цибулю дрібно наріжте. У зручному контейнері змішайте кефір з сіллю і чорним перцем. Додати буряк, огірки і зелень. Добре поставте в холодильник перед подачею.

6. Залийте окрошку на тарілках, додайте половину яєць до неї і прикрасить зелень. Подавати такий літній суп найкраще з запеченою картоплею зі сметаною. Бодибилдерши!

Також я пропоную дізнатися, як польський холодильник кардинально відрізняється від окрошки. Для спекотного літа це!

По суті, литовська окрошка з буряком є справжнім холодним борщом! Це також відмінна альтернатива класиці окрошки.

Якщо ви хочете, ви можете додати це літопис гриби, смажені і свіжі гриби. Також для сати, необхідно додати хліб або тост.

Вам подобається окрошка, ви коли-небудь зробили?