11
Кожна господиня має власний рецепт литовської окрошки, ми шукаємо кращих
Окрошка з буряками прикрасить будь-який обід або вечерю на спекотний літній день. Я приніс цей рецепт з Литви, там окрошка називається шалтібаршчіяй. Цей суп подається. холоднийй Виходить досить сердечно, при цьому цікавим освіжаючим смаком.
Ставки на цю окрошку можна відварити і запікати в духовці. Деякі навіть використовувати мариновані, але смак виходить на любитель!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Українська на буряках і кефірі. Це холодне блюдо захопило серця мільйонів людей!
Окрошка з буряком Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную дізнатися, як польський холодильник кардинально відрізняється від окрошки. Для спекотного літа це!
По суті, литовська окрошка з буряком є справжнім холодним борщом! Це також відмінна альтернатива класиці окрошки.
Якщо ви хочете, ви можете додати це літопис гриби, смажені і свіжі гриби. Також для сати, необхідно додати хліб або тост.
Вам подобається окрошка, ви коли-небудь зробили?
Ставки на цю окрошку можна відварити і запікати в духовці. Деякі навіть використовувати мариновані, але смак виходить на любитель!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Українська на буряках і кефірі. Це холодне блюдо захопило серця мільйонів людей!
Окрошка з буряком Інгредієнти
- 0,5 кг буряка
- 2 яйця
- 2 огірки
- 700мл жирний кефір
- 3 ст.л. рослинної олії
- 4 картопля
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 пакет кропу
- сіль, перець за смаком
- сметана
Підготовка
- Посуд необхідно добре промити, а потім відварити в шкірці до м'якого. Ну, особисто, я не варю, але запікаю, і з нею все хочу - морква, картопля.
- Охолоджуйте готові буряки, потім очистіть і натрієм на великій тертці. Ви також можете відрізати її тонкою соломкою, як вам подобається. Огірки також слід обрізати тонкою соломкою.
- До тих пір, поки буряк заварюють, випічкай Для цього спочатку потрібно відварити в шкірі до м'яких, а потім викласти, злегка притискати виделкою, в змащеному рослинному маслі форму для випічки. Зверху посипаємо картоплю сіллю і також змащуємо рослинним маслом. Краще запікати при грилі до утворення золотистої скоринки.
- Зварювайте міцні яйця. Готові яйця злегка остудіть, очистіть і наріжте навпіл.
- Промийте зелень і цибулю дрібно наріжте. У зручному контейнері змішайте кефір з сіллю і чорним перцем. Додати буряк, огірки і зелень. Добре поставте в холодильник перед подачею.
- Залийте окрошку на тарілках, додайте половину яєць до неї і прикрасить зелень. Подавати такий літній суп найкраще з запеченою картоплею зі сметаною. Бодибилдерши!
Також я пропоную дізнатися, як польський холодильник кардинально відрізняється від окрошки. Для спекотного літа це!
По суті, литовська окрошка з буряком є справжнім холодним борщом! Це також відмінна альтернатива класиці окрошки.
Якщо ви хочете, ви можете додати це літопис гриби, смажені і свіжі гриби. Також для сати, необхідно додати хліб або тост.
Вам подобається окрошка, ви коли-небудь зробили?
Тепер фігурне катання допускається тільки з 17 років, тому буде менше одного дня чемпіонів.
Рецепт такої ж м'якої кави, яка продається в кав'ярні для божевільних грошей