Я роблю краще випікати полуничну плитку так, щоб сік не засипав духову шафу, немає сил для миття.

Час посміхатися влітку і ловити соковитими ягодами хвостиками, а потім упакувати їх. рум! У червні я завжди зроблю відкритий торт з ягодами. Тісто нескладно, на воді готують швидко і без зайвих полос, а начинку можна будь-яким.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Французька галлет з соковитою літньою начинкою. Час від запаху полуниці!

Відкритий торт з ягодами Склад
  • 250г пшеничного борошна
  • 110г вершкове масло
  • 1 ч.л. др.
  • 50г + 5 ст. цукру
  • 90г води
  • 350г полуниця
  • ванілі
  • 1 яйце

Підготовка
  1. У чаші просіяти борошно, додати в неї сухі дріжджі і дрібно нарізати холодне масло. Руки затирають тісто на кришку.

2. Додайте 50 грам цукру і залийте воду. Змішайте тісто, а потім кладемо її в просвіт. Загорніть тісто в харчовій плівці і вставте в холодильник на півгодини.

3. Промийте його, висушіть його. Відокремити хвости.

4. Наріжте полуницю скибочками. Залийте в чашу і посипте 3 столові ложки цукру. Залиште, що до готовності галлету.

5. На пергаментному папері, розкачати тісто товщиною 0,5-0.4 сантиметрів. З полуницею злити сік і потім акуратно викласти ягоди в центрі тесту, залишаючи близько 6 сантиметрів від країв. Розкачати край до центру і змастити тісто збитим жовтком. Посипати залишилися цукор і ваніль зверху. 739878 Перегляди

6. Випікайте галлет в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 35 хвилин до розі. Бон придаток!

Також я пропоную, як приготувати персикову плитку. Просто, смачно, не на всіх висококалорійних!

Ви можете зробити галлет таким чином. фруктовий і фрукти: персик, яблуко, груша, слива, вишня, вишня, малина. Підберіть начинку і візьміть варіння. Ваша родина буде вдячна Вам за ваші зусилля.

Як ви любите відкритий торт з ягодами?