Щомісячний графік збереження запасів

Я просто люблю його. консервий Моя мама використовується для їх виготовлення. Але цього року вона сказала мені сумні новини: не буде скручуватися. Я вирішив продовжити сімейну традиції і зберегти щось себе.

Перше, що я навчався. календарй Необхідно зрозуміти, які літні місяці можна зберегти певні овочі і фрукти. Я поспішаю всіх деталей з вами!

Консервовані овочі Недаром каже, що один літній день зимового місяця годує. Це означає, що влітку дуже важливо підготувати до холоду не тільки психічно, але і фізично. Назвіть, зробіть якомога смачні кручі з різних сезонних овочів, фруктів, зелені та ягід.

111-й день в Україні є повномасштабною війною, неозброєною Росією. У новинах про підхід до продовольчої кризи вже бракує певних продуктів. Не знаю, що завтра буде виглядати так, нехай тільки довший термін.

Так я раджу всіх хардерів, якщо це можливо, щоб зробити консервовані овочі та інші продукти харчування для майбутнього. В осені і взимку це буде більш корисною, ніж будь-коли!

Літній консервація Календар: червень У червні продається величезна кількість різних зеленень на ринках. Для зими можна закрити петрушки і кріпити в банках, а також замерзнути і висушити їх. Точно як це зробити, я детально поясню в статті за посиланням. Також перший місяць літа відмінно підходить для збереження часникових стріл і заправки для зеленого борщу.

Часник, до речі, можна зберігати окремо або додавати в інші види скручень. В середині і в кінці червня найкраще приготувати консервовані кабачки, цукіні ікра і навіть кабачки. Про те, як це зробити, ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Наприкінці червня молодий горох починає дозрівати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я також раджу запасатися на яблуні, так як буде багато ранньої сортів яблук в цей період.

І, звичайно, в червні не обійтися без солодкої домашньої полуниці. З цієї ягоди можна приготувати не тільки варення і варення, але і компотувати і залити. Зима така кулінарна розкіш буде варитися в золоті!

У липні господині продовжують зберігати овочі та фрукти, які збираються у червні. Цей місяць відмінно підходить для приготування варення і варення від вишні і вишні. Крім того, з цих видів кістки можна зробити відмінну заливку.

У середині літа абрикоси активно дозрівають. Не пропустіть можливість варити домашній абрикосовий варення або варення, а також компотувати. Ми пропонуємо смачні варення з абрикосів на нашому сайті.

Також в липні роблять заготовки на зиму з сезонних ягід: смородини, ожини і агрусу. Вони можуть бути заморожені. Приправний баклажан приєднується до кабачківських хребтів цього місяця. З них досвідчені хости роблять неймовірну ікру баклажанів. Я рекомендую вам прочитати рецепт за посиланням.

А в липні можна збирання ранньої капусти на зиму. Відтінок великого рецепта для квашеної капусти з морквою.

серпень вважається самим щедрим літом. Ви можете зберегти те, що ваша душа хоче. І закрийте банки не тільки овочі, але і асортименти їх, а також готові салати. Наприклад, в цей час можна зробити консервовані перці і лечо з них.

У серпні раджу насолодитися великою кількістю соковитих кавунів. Але також з цієї величезної ягоди можна приготувати консервований сік або просто закрийте продукт в баночках зі шматочками. Ви коли-небудь приготували щось, як це? Якщо немає, я рекомендую спробувати. У нас є великий рецепт для вас!

Мелон також відмінно підходить для приготування заготовок на зиму. З неї роблять варення і варення, а також консервують її на порційні шматки. Пальці добре! Найоптимальніший період для огіркових скручень також поставляється в серпні, хоча на початку сорти вітчизняної зелені з'являються в липні. Справа в тому, що в середині літа краще не зберігати цей овоч, так як плоди можуть бути гіркими.

При цьому варто робити томати. З них можна зробити повноцінні хребти з цільних фруктів, а також смачного томатного соку. Поділитися рецептом за посиланням.

Я раджу не давати моркву. Овочі можна додавати в інші види збереження або використання в якості самостійного перекусу на зиму. Крім того, багато людей люблять зробити соковиту моркву в корейці.

Поціновувачі боби на зиму. Також в серпні можна приготувати запашну сливу і грушу варення. Нещодавно мій колега Анастасія Чубар розповіла мені, як зробити найнеприємніший варення з груші, схожий на шоколадну Nutella. Насолоджуйтесь рай!

Ось все мудрість сьогодні! Я сподіваюсь, що вам потрібна ця стаття. Це буде чудово, якщо ви поділилися своїми друзями.