Купуйте майонез, не смакуйте, не радуйте, варіть в домашніх умовах самостійно

Домашній майонезАбо ж, з лимонним соком, я готую за хвилину! Дуже смачна, ароматна, товста, з приємною вершковою текстурою і блискучою поверхнею. І найголовніше, це нешкідливий, ніж магазин!

Сьогодні видання. "Сайт" ділитися двома рецептами майонез Швидка підготовка. Швидкий, легкий, дивовижний!

Домашнє майонез з лимоном

Домашній майонез Склад
  • 250 мл соняшникової олії (не запах)
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ст. л. лимонного соку

Підготовка
  1. Зробіть яйце з холодильника заздалегідь, щоб бути при кімнатній температурі. Ретельно розбити яйце в чашу так, щоб не пошкодити жовток.
  2. Знизити блендер чітко на жовтці і збивати в турбо режимі близько 1-2 хвилин. Потім додайте інші інгредієнти, а також збийте на пару секунд.

3. Зверніть увагу, що вам не потрібно перемістити блендер. Можна трохи підійти, коли з'явиться майонез. Це, як я розумію це, головна помилка тих, хто не вдалося в майонезі.
  4. Якщо ви хочете прованс, ви можете додати один. чайна ложкай А для тартари додайте часник і дрібно нарізану зелень. Бодибилдерши!

Vegan Майонез з лимоном

інгредієнти
  • 300 мл рослинної олії (не запах)
  • 100 мл соєвого молока
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 ст. цукру
  • 0,5 лимона
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ст.л. білого оцту

Підготовка
  1. Зверніть увагу, що всі інгредієнти повинні бути при кімнатній температурі. Залийте масло і молоко в банку, за допомогою занурювального блендера (без підняття його), збийте інгредієнти до загущення. 20694069

2. Потім додайте інші інгредієнти і спробуйте ще один блендер. При бажанні можна додати ваші улюблені пряні трави або спеції для смаку.
  3. Це, веган готовий. Бодибилдерши!

Редакційна консультація Я також раджу дізнатися, як зробити майонез в домашніх умовах з квасолею. Так, так, звичайні варені квасоля плюс кілька інгредієнтів, 10 хвилин часу - і соус з розуму готовий. Ідеально підходить для всіх, хто переглядає свою фігуру!

Домашній майонез з лимоном підходить практично для всіх страв. До речі, намагайтеся доповнювати ці рецепти хоча б краплі соєвого соусу. Тексти пісень, а це означає: Довірте мене, вона може зробити дива!

Зверніть увагу, що домашній майонез холодильник в герметичній упаковці не більше 4-5 днів, а не 2 місяців, як магазин з консервантами.

Як ви любите рецепти, ви варите або будете тримати майонез в магазині?