16
Приготування з часникових стріл, які вдало замінять дорогі італійські приправи
Часникові стріли - зелені пагони, які згодом зрілі і дають насіння для майбутніх посадок часнику. Багато садівників відкидають часникові стрілки і не розуміють, що з зеленого часнику можна приготувати смачні закуски і повноцінні страви. Коли я був дитиною, я використовував, щоб відвідати мій бабуся, який висаджував нові культури в саду щороку. Часник не виняток. Після того, як я знайшов мій бабуся приготування ароматного масла. Домашнє часникове масло було найсмачнішим закускою я спробував. Це один з моїх улюблених рецептів приготування часникових стрілок.
94550П
Домашнє часникове масло суміш зеленого часнику і рослинного масла дуже смачна. Хоча часник руки 20 років тому не був готовий до гарного життя, цей рецепт залишається актуальним сьогодні. Тепер натуральне вершкове масло не знайдено в будь-якому місці, а на час нестачі продукції хороший рецепт. Часникову пасту можна розкласти на хліб або подавати на гарячі страви. Це щось схоже на італійський песто в українському стилі.
Peels Інгредієнти
Підготовка
Ця заготовка не гірше, ніж мариновані огірки виходить, головне - приготувати правильний маринад. Мариновані часникові стріли смачно поїсти з картоплею або м'ясними стравами, а також можна додати їх до салатів замість огірків.
р.
інгредієнти
Підготовка
Якщо обсмажити часникові стрілки, вони будуть дуже відрізнятися від смаку часникових голів. Багато смаків люблять смажені гриби. Засіб краще засвоюється і містить безліч цінних вітамінів, незважаючи на термічну обробку. В 100 г часнику рука містить 25 калорій, склад має вітаміни: PP, C, D, A, вітаміни групи В і Е.
інгредієнти
Підготовка
Часникові стрілки слід обрізати, поки вони ще молоді - протягом 2-3 тижнів. Після цього зелень стає важкою і недійсною. З часникових стріл можна приготувати соуси, салати, закуски, рагу і смажені страви. Якщо цього року посів часникових стріл виявився добре, замороживши часникову стрілу на зиму в вакуум-пакеті у вигляді пасти або зрізаних шматочків часникових стріл.
Часникові стрілки мають такі ж властивості, як зубчики часнику, але мають більш м'який смак. Завдяки часниковим стрілкам можна заощадити на вітамінах взимку і навесні, коли організм потребує їх більшості. Ви коли-небудь приготували часникові стрілки?
94550П
Домашнє часникове масло суміш зеленого часнику і рослинного масла дуже смачна. Хоча часник руки 20 років тому не був готовий до гарного життя, цей рецепт залишається актуальним сьогодні. Тепер натуральне вершкове масло не знайдено в будь-якому місці, а на час нестачі продукції хороший рецепт. Часникову пасту можна розкласти на хліб або подавати на гарячі страви. Це щось схоже на італійський песто в українському стилі.
Peels Інгредієнти
- 500г часник рук
- 0,5 ч.л. солі
- 1,5 ст.л. рослинної олії
Підготовка
- Вимити часникові стрілки і зняти зайву вологу з них. Зніміть жорсткі частини стрілок і зріжте стрілки на довільні частини.
- Подрібніть стрілки в чаші солі блендера. Потім додайте рослинне масло і збийте блендер знову до однорідності.
- Перемістити готову масу в герметичному контейнері і зберігати її в морозильній камері. Діон. Більш гострий смак виходить, якщо додати льод до часнику руки замість олії. Бодибилдерши.
Ця заготовка не гірше, ніж мариновані огірки виходить, головне - приготувати правильний маринад. Мариновані часникові стріли смачно поїсти з картоплею або м'ясними стравами, а також можна додати їх до салатів замість огірків.
р.
інгредієнти
- 1кг часник рук
- 1 л води
- 4 ст. оцту
- 1 ст.л. солі
- 2 ст. цукру
- бай-лист
- перець-пека
Підготовка
- Змийте стрілки ретельно і висушіть їх паперовим рушником. Потім порізати стрілки і щільно закріпити їх в стерилізовані півлітрові банки.
- Покладіть лавровий лист і поперчіть горох в банки. Додайте 1 ст.л. оцту до кожної баночки.
- Змішайте воду з цукром і сіллю і доведіть до кипіння. Залийте окропом з часниковими стрілками і прокочуйте банки стерилізованими кришками. Діон. 519392
Якщо обсмажити часникові стрілки, вони будуть дуже відрізнятися від смаку часникових голів. Багато смаків люблять смажені гриби. Засіб краще засвоюється і містить безліч цінних вітамінів, незважаючи на термічну обробку. В 100 г часнику рука містить 25 калорій, склад має вітаміни: PP, C, D, A, вітаміни групи В і Е.
інгредієнти
- 200г часник рук
- 1 зуб. Кошик
- 2 ст.л. рослинного масла
- 1 ч.л. лимонного соку
- сіль
- пердят
Підготовка
- Промийте і висушіть часникові стрілки, потім зріжте їх.
- Додайте сіль, перець, часник і лимонний сік.
- Поставте стрілки в сковороду з рослинною олією до готовності. Насіння кунжуту можна додати при бажанні. Бодибилдерши.
Часникові стрілки слід обрізати, поки вони ще молоді - протягом 2-3 тижнів. Після цього зелень стає важкою і недійсною. З часникових стріл можна приготувати соуси, салати, закуски, рагу і смажені страви. Якщо цього року посів часникових стріл виявився добре, замороживши часникову стрілу на зиму в вакуум-пакеті у вигляді пасти або зрізаних шматочків часникових стріл.
Часникові стрілки мають такі ж властивості, як зубчики часнику, але мають більш м'який смак. Завдяки часниковим стрілкам можна заощадити на вітамінах взимку і навесні, коли організм потребує їх більшості. Ви коли-небудь приготували часникові стрілки?
За кордоном українські ІТ-спеціалісти зрозуміли, наскільки добре це в домашніх умовах
З молодої ніжної лебеді я підготував італійське захоплення, аспарагус не підходить для заковтування.