7
Вперше варена полуниця з базиліком, банк з'ївся в день, відтепер на це мій улюблений рецепт.
Варення варення - це тип медитації, знайомих кожному господині. Можливо, найсмачніше полуниця варила за рецептом Євгена Клопотенка.
Український шеф-кухар і переможець телешоу «МайстерШеф-5» радять додати в варення БазилікЯк ці інгредієнти відмінно підкреслюють смак ягід.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки полуниця варення від Євгена Клопотенко. Я дам банку в день, тепер це мій улюблений рецепт.
, Україна
Смачні полуниці варення Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з бездоганною технікою приготування цукерок з свіжої полуниці. Результат дивовижний!
Р
Я дуже люблю цей рецепт своєю простотою і одночасно унікальністю, адже звичайна полуниця варення тепер не дивно, але з базиліком - цілком. До речі, якщо додати оцет до цієї полуниці масу і відварити пару хвилин, то вийде відмінний ягідний соус для м'яса.
Я дуже люблю це. полуниця з м'ятою або зубцями. Не тривіал. Також можна додати трохи лимонної кислоти в кінці варіння, це робить джем товстим.
Який найкращий смак? полуниця Чи знаєте ви? Я хочу поділитися рецептом з нами в коментарях!
Український шеф-кухар і переможець телешоу «МайстерШеф-5» радять додати в варення БазилікЯк ці інгредієнти відмінно підкреслюють смак ягід.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки полуниця варення від Євгена Клопотенко. Я дам банку в день, тепер це мій улюблений рецепт.
, Україна
Смачні полуниці варення Інгредієнти
- 1кг полуниці
- 20г базиліка
- 100 мл води
- 20г ванільний цукор
- 500г цукру
Підготовка
- Добре промиваємо полуницю під проточною водою, а потім очищаємо хвости. Перед приготуванням варення, maestro рекомендує його за смаком. Ягоди не рекомендують використовувати, так як вони можуть викликати варення до бродіння.
- До солодкої полуниці додаємо 500 грам цукру, до більш кислих - 600. Більше 0,5 кг цукру не слід застосовувати. Додайте цукор до полуниці і дайте настоятися півгодини, щоб ягоди випустили сік. р.
- Перемістити його. полуниця в горщик. Залийте воду, щоб зберегти варення від печіння. Принесіть варення до кипіння, потім відваріть його на середньому вогні протягом 10-15 хвилин, постійно помішуючи.
- Вимийте базилік і додайте його до сковороди до варення. Поставте в неї ванільний цукор. Постійно помішуючи, відваріть ще 1-2 хвилини. 582562
- Залийте готове варення в стерильні банки і закрийте кришки. Бодибилдерши!
Також я пропоную познайомитися з бездоганною технікою приготування цукерок з свіжої полуниці. Результат дивовижний!
Р
Я дуже люблю цей рецепт своєю простотою і одночасно унікальністю, адже звичайна полуниця варення тепер не дивно, але з базиліком - цілком. До речі, якщо додати оцет до цієї полуниці масу і відварити пару хвилин, то вийде відмінний ягідний соус для м'яса.
Я дуже люблю це. полуниця з м'ятою або зубцями. Не тривіал. Також можна додати трохи лимонної кислоти в кінці варіння, це робить джем товстим.
Який найкращий смак? полуниця Чи знаєте ви? Я хочу поділитися рецептом з нами в коментарях!
Пара дрібних речей, які можуть серйозно вплинути на зовнішній вигляд вашої дитини
51-річна жінка бодібілдер розбиває всі стереотипи про бабуся