Вперше варена полуниця з базиліком, банк з'ївся в день, відтепер на це мій улюблений рецепт.

Варення варення - це тип медитації, знайомих кожному господині. Можливо, найсмачніше полуниця варила за рецептом Євгена Клопотенка.

Український шеф-кухар і переможець телешоу «МайстерШеф-5» радять додати в варення БазилікЯк ці інгредієнти відмінно підкреслюють смак ягід.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки полуниця варення від Євгена Клопотенко. Я дам банку в день, тепер це мій улюблений рецепт.

, Україна

Смачні полуниці варення Інгредієнти
  • 1кг полуниці
  • 20г базиліка
  • 100 мл води
  • 20г ванільний цукор
  • 500г цукру

Підготовка
  1. Добре промиваємо полуницю під проточною водою, а потім очищаємо хвости. Перед приготуванням варення, maestro рекомендує його за смаком. Ягоди не рекомендують використовувати, так як вони можуть викликати варення до бродіння.

2. До солодкої полуниці додаємо 500 грам цукру, до більш кислих - 600. Більше 0,5 кг цукру не слід застосовувати. Додайте цукор до полуниці і дайте настоятися півгодини, щоб ягоди випустили сік. р.

3. Перемістити його. полуниця в горщик. Залийте воду, щоб зберегти варення від печіння. Принесіть варення до кипіння, потім відваріть його на середньому вогні протягом 10-15 хвилин, постійно помішуючи.

4. Вимийте базилік і додайте його до сковороди до варення. Поставте в неї ванільний цукор. Постійно помішуючи, відваріть ще 1-2 хвилини. 582562

5. Залийте готове варення в стерильні банки і закрийте кришки. Бодибилдерши!

Також я пропоную познайомитися з бездоганною технікою приготування цукерок з свіжої полуниці. Результат дивовижний!

Р

Я дуже люблю цей рецепт своєю простотою і одночасно унікальністю, адже звичайна полуниця варення тепер не дивно, але з базиліком - цілком. До речі, якщо додати оцет до цієї полуниці масу і відварити пару хвилин, то вийде відмінний ягідний соус для м'яса.

Я дуже люблю це. полуниця з м'ятою або зубцями. Не тривіал. Також можна додати трохи лимонної кислоти в кінці варіння, це робить джем товстим.

Який найкращий смак? полуниця Чи знаєте ви? Я хочу поділитися рецептом з нами в коментарях!