18
Я швидко кладаю всі вироби в сковороді і забуваю про них, і вечерю готують себе.
Ви знаєте рецепти смачної вечері в сковороді без сковорідок і неприємностей? Ця страва ми будемо готувати сьогодні підходить для того, щоб опис був ідеально. Продукти доступні, і легко варити: покласти все в каструлі і чекати до готовності. А з хитрістю приготування ми допоможемо зрозуміти автора рецепта - провідного кулінарного YouTube-каналу і красива господиня Цветкова Наталія.
Рецепти в пані Інгредієнти
Підготовка
Мої батьки навчають мене їсти буряковий салат на вечерю. Моя мама завжди сказала: «Бети на вечерю, вам не потрібно харчування». І нещодавно я прочитав, що салат з буряком замість вечері є найпростішим способом схуднути з червоним корінь. Так мій мама був прав...
Рецепти в пані Інгредієнти
- 600г м'ясо (порка + яловичина)
- 6 картопля
- 50г круглий рис
- 0.25 велика капуста голова
- 1 яйце
- 1 ч.л. солі фаршу
- 2 ч.л. солі в соусі
- зелений
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю в м'ясо
- 2 цибулини
- 1 морква
- 2 помідори
- 1 ст.л. томатної пасти
- 1 ч.л. коріандр
- 0,5 ч.л. перцевої суміші
- 0,25 ч.л.
- 4-5 горох
- 1 лавровий лист
- 2-3 зубчики часнику
- рослинно-масляний
Підготовка
- Додаємо в фарше яйце, нарізаний петрушки або олівець, сіль, перець і миється рис.
- Стирайте все своїми руками до однорідності.
- Форма від підготовлених фаршків довільної форми. Поставте на блюдо.
р. - Втратити моркву на великому тертці. Зріжте цибулю довільно.
- Кубик помідорів. Ви можете видалити шкіру, якщо ви хочете.
- Куб картоплі. Обприскування капусти.
- Підігрів в глибокій сковороді або каструлі рослинного масла. Перш за все обсмажити цибулю трохи. Потім додайте тертий моркву. Просто обсмажити моркву і цибулю разом.
- Коли овочі золоті, відправляйте їх томатами. Варити до томатів починати сік.
- Додайте томатну пасту і спеції до вашої кришки. Добре замочити овочі в томатній пасти.
- Чи добре гасити цибулю, моркву і помідори? Тепер покласти шар картоплі, за ним шар капусти. Додати перець до вершини.
- Залийте окропом, щоб покрити капусту.
- Поставте котлети зверху, щоб вони не менше половини води.
- Покрийте сковороду кришкою, доведіть до кипіння, зробіть невеликий вогонь і тушки на 40-45 хвилин.
- На самому кінці додайте часник пропущений через прес і лавровий лист.
- Під кришкою ще 5 хвилин.
- Потім посипаємо блюдо скибочками зеленню і подаємо на стіл. Більше інформації про підготовку цієї страви можна знайти на YouTube за посиланням.
- Дуже гарна вечеря. Тут у вас є однакова пані і м'ясо, і гарнір, і овочі, і зелень. І все це в серці і ароматному соусі.
- Смачні та нові кулінарні відкриття!
Мої батьки навчають мене їсти буряковий салат на вечерю. Моя мама завжди сказала: «Бети на вечерю, вам не потрібно харчування». І нещодавно я прочитав, що салат з буряком замість вечері є найпростішим способом схуднути з червоним корінь. Так мій мама був прав...
Знайдено зубне мило і ватні кришки на смородини, спробуйте, не боятися.
Пара дрібних речей, які можуть серйозно вплинути на зовнішній вигляд вашої дитини