Я швидко кладаю всі вироби в сковороді і забуваю про них, і вечерю готують себе.

Ви знаєте рецепти смачної вечері в сковороді без сковорідок і неприємностей? Ця страва ми будемо готувати сьогодні підходить для того, щоб опис був ідеально. Продукти доступні, і легко варити: покласти все в каструлі і чекати до готовності. А з хитрістю приготування ми допоможемо зрозуміти автора рецепта - провідного кулінарного YouTube-каналу і красива господиня Цветкова Наталія.

Рецепти в пані Інгредієнти
  • 600г м'ясо (порка + яловичина)
  • 6 картопля
  • 50г круглий рис
  • 0.25 велика капуста голова
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. солі фаршу
  • 2 ч.л. солі в соусі
  • зелений
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю в м'ясо
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 2 помідори
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 1 ч.л. коріандр
  • 0,5 ч.л. перцевої суміші
  • 0,25 ч.л.
  • 4-5 горох
  • 1 лавровий лист
  • 2-3 зубчики часнику
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Додаємо в фарше яйце, нарізаний петрушки або олівець, сіль, перець і миється рис.

2. Стирайте все своїми руками до однорідності.
  3. Форма від підготовлених фаршків довільної форми. Поставте на блюдо.
    р.

4. Втратити моркву на великому тертці. Зріжте цибулю довільно.
  5. Кубик помідорів. Ви можете видалити шкіру, якщо ви хочете.
  6. Куб картоплі. Обприскування капусти.

7. Підігрів в глибокій сковороді або каструлі рослинного масла. Перш за все обсмажити цибулю трохи. Потім додайте тертий моркву. Просто обсмажити моркву і цибулю разом.
  8. Коли овочі золоті, відправляйте їх томатами. Варити до томатів починати сік.

9. Додайте томатну пасту і спеції до вашої кришки. Добре замочити овочі в томатній пасти.
  10. Чи добре гасити цибулю, моркву і помідори? Тепер покласти шар картоплі, за ним шар капусти. Додати перець до вершини.

11. Залийте окропом, щоб покрити капусту.
  12. Поставте котлети зверху, щоб вони не менше половини води.

13. Покрийте сковороду кришкою, доведіть до кипіння, зробіть невеликий вогонь і тушки на 40-45 хвилин.
  14. На самому кінці додайте часник пропущений через прес і лавровий лист.
  15. Під кришкою ще 5 хвилин.
  16. Потім посипаємо блюдо скибочками зеленню і подаємо на стіл. Більше інформації про підготовку цієї страви можна знайти на YouTube за посиланням.

17. Дуже гарна вечеря. Тут у вас є однакова пані і м'ясо, і гарнір, і овочі, і зелень. І все це в серці і ароматному соусі.
  18. Смачні та нові кулінарні відкриття!

Мої батьки навчають мене їсти буряковий салат на вечерю. Моя мама завжди сказала: «Бети на вечерю, вам не потрібно харчування». І нещодавно я прочитав, що салат з буряком замість вечері є найпростішим способом схуднути з червоним корінь. Так мій мама був прав...