12
Ординарні «Nutella» не купують, варять з слив корисного варення шоколадним смаком.
Цей сливовий варення має шоколадний і аромат, і приємна сливова кислинка доповнює і збагачує смак цієї делікатеси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. сливи на зиму. Я поспішав розкачати 20 банок!
Plum Jam інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з тонкощами приготування шоколадного майонезу без борошна і масла. Ніщо не потрібно варити!
Як вам подобається сливовий варення? На мій погляд, це реальний пошук для всіх мам, які піклуються про те, що їх діти харчуються. Я даю тебе. вся в соку млинці, тости, бісквіти і звичайний лофт.
З какао ви також можете грати до смаку, додаючи більше або менше. Але чим більше какао є, тим яскравіше шоколадний смак вашої Nutella вийде. Зверніть увагу, що сам какао повинен бути гарною якістю.
Це воістину шоколадно-сливового захоплення. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. сливи на зиму. Я поспішав розкачати 20 банок!
Plum Jam інгредієнти
- 2кг слива
- 1,5 кг цукру
- 100г какао
- 200г вершкове масло
Підготовка
- Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше. Я знаходжу сливу, ми очищаємо кістки. р.
- Додати до зливу близько 150 грам цукру від загальної маси. Ви також можете додати воду (близько 100 мілілітрів). Варіть близько 20 хвилин, періодично помішуючи.
- Прохолодити готову масу і розбити блендер. Додайте 1,5 кг цукру і варіть ще 20 хвилин. Якщо слив кислий, то можна додати ще цукор. Прохолодіть варення і зніміть його. Будь ласка, зверніть увагу, що разом з пінопластом видаляються практично всі шкури (тільки трохи залишається).
до 1 2 4 5+ - При бажанні можна пропустити джем через сито, щоб він однорідний. Мені подобається. Готуємо ще 20 хвилин. На жаль, я не встигнути взяти всі фотографії процесу, але я спробую виправити себе наступного разу.
- Поставте варення на вогонь знову. Доведіть його до кипіння, додайте розсіяне какао і вершкове масло. Стирайте все разом. Четвертий раз, кип'ятять 15 хвилин.
- Залийте його. ангел Стерилізовані банки і закривають стерилізованими кришками. Банки з варенням перевертають вниз, загортають теплою ковдрою і залишають до повного охолодження. Потім тримати його в темному, прохолодному місці. Бон привіт! 161754
Також я пропоную познайомитися з тонкощами приготування шоколадного майонезу без борошна і масла. Ніщо не потрібно варити!
Як вам подобається сливовий варення? На мій погляд, це реальний пошук для всіх мам, які піклуються про те, що їх діти харчуються. Я даю тебе. вся в соку млинці, тости, бісквіти і звичайний лофт.
З какао ви також можете грати до смаку, додаючи більше або менше. Але чим більше какао є, тим яскравіше шоколадний смак вашої Nutella вийде. Зверніть увагу, що сам какао повинен бути гарною якістю.
Це воістину шоколадно-сливового захоплення. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Приймаю 550 грам фаршу фаршу, залити рідке тісто, а м'ясний пиріг практично готовий.
Сім'я Середтону очікується поповнювати, скоро буде народитися ще одна дитина.