Сьогодні холодильник нічого не покаже, вирішив в духовці «лизькі пасуди»

Коли немає часу для мене з витяжним тестом, такі рецепти дуже корисні. Лази струдель Кориця Це смачно і займає мінімум часу.

Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування Приготування Lazy Strudel Для домовласників, які поспішають на манікюр, не на кухні! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

р.

Strudel з яблуками та корицею Інгредієнти для пісочного тіста
  • 100 мл води
  • 250г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 ст. цукру
  • 6 ст.л. рослинного масла
  • 10г ванільний цукор
  • 2 ст. ложки
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 4 яблука
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 2.5-4 ст. цукру
  • 1 ч.л. кориці
  • 150г родзинки
  • смачний

Підготовка
  1. Хлібопекарський хліб повинен бути попередньо оброблений в сухій сковороді до золотистого.

2. Щоб приготувати тісто, змішайте воду в зручному контейнері з рослинною олією, цукром, ванільним цукром і сіллю. Поступово вводять борошно. Замініть м'яке тісто. Поставте його в люмп, покрийте його рушником, і залиште його на 20 хвилин.

3. Щоб приготувати начинку, очистіть яблука і виріжте їх кубиками. Обприскувати яблуко лимонним соком (можна без неї), додати цукор, корицю, родзинки і спеції за смаком. Добре перемішати і додати столову ложку паніровок.

4. Розкачати тісто в прямокутник близько 35 до 25 сантиметрів за розміром. У середині змазування залишилися висушені тріщини. Покладіть яблучне начиння зверху. Обгорніть обидві сторони тесту посередині. Підігніть бічну сторону або загорніть її посередині. Верхню частину торта запікають виделкою в хаотичному порядку.

5. Випікати пастель в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини.

6. Готовий. Пробіг Змастити маслом і посипати цукровою пудрою. Бодибилдерши!

Також я раджу ознайомитися з рецептом дріжджів яблучного пирога «Tea Rose». Витяг з яблукних лобів яскраво схожий на пелюстки троянди, і ми подаємо десерт, як можна здогадатися, для чаю!

Штрудель з яблуками І кориці за цим рецептом виходить ароматичний, ніжний і дуже смачний. Я пропоную намагатися його спекотним кремом або кулькою морозива. Ідеально підходить для кавового або ароматного чаю в ранковій атмосфері!