33
Відвідуються два онуки.
Спокуси! У холодильнику сир нудьгий, і мама пропущена слив. Тексти пісень, а це означає: Я так пристрасний до сливових тортів! Тісто виготовляють сир, як для тіста, так і начинки - половинки слив і трохи цукру. Дуже простий, навіть мій 8-річний син може легко впоратися з цим аромат!
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування сировина з санвузлом. Ця випічка не займе більше півгодини!
Торти сливові Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Редакційна колегія також пропонує читання інструкцій для приготування ароматного пирога з сливами. Цей торт необхідно за смаком осені!
Ці курди пісочниця Вони виходять повітряними, пишними і ароматними. До речі, для аромату до цукру можна додати трохи кориці. Я люблю їх як закуску або на сніданок.
Як ідея, яблука, груші або запечена гарбуз з апельсином ідеально підходять для цього тесту як начинка.
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування сировина з санвузлом. Ця випічка не займе більше півгодини!
Торти сливові Інгредієнти для тесту
- 200 г сиру
- 1 яйце
- 300г борошна
- 75г цукру
- 75г вершкове масло
- 10г розпушувач
- 2g ванільний
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 350г сливи
- 1 яйце
- 30г цукру
Підготовка
- У зручному контейнері збити яйця з розм'якшеним маслом до пишності. Додати цукор і ванільний цукор і збити його до однорідності знову.
- Запитайте борошно з розпушувачем і сіллю. Додайте сухі інгредієнти до яєчної суміші. Змішайте м'яке і знежирене тісто. Зверніть увагу, що тісто не прилипає до рук! Поставте тісто в лаймп, покладіть рушник на нього і залиште його на 15 хвилин.
- На пилоподібному борошняному столі розділіть тісто на дві частини. Розгорніть кожен в тонкий шар. З круглою ріжучою для печива або скла, вирізати кола з тесту. Перенесення заготовок тесту на сковороду, покриту пергаментним папером. 80990Р
- Промийте сливи, отримайте кістки з них. Наріжте сливи на скибочки. Посипати тісто цукром, покласти скибочки сливів посередині. Зробіть торт з тіста. Змастіть їх збитим яйцем.
- Випікати торти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25 хвилин.
- Це, млинці з сливами готово. Бодибилдерши!
Редакційна колегія також пропонує читання інструкцій для приготування ароматного пирога з сливами. Цей торт необхідно за смаком осені!
Ці курди пісочниця Вони виходять повітряними, пишними і ароматними. До речі, для аромату до цукру можна додати трохи кориці. Я люблю їх як закуску або на сніданок.
Як ідея, яблука, груші або запечена гарбуз з апельсином ідеально підходять для цього тесту як начинка.
Прогулянка по хворому матір'ю, зварена з матір'ю
У салонах немає точки переплатити догляд, домашні маски крохмаль промивають протягом 10 років, відмінно освіжаючи