Три Молитви Молитви Віри, Надія, Любов та матір їх Софія

30 вересня православна церква кепікі і її три дочки. Свята Віра, Надія, Любов і матір їх Софія жив у другому столітті під час правління імператора Хадріана в Римі. Я не хочу ставити прямо зараз. У нас є статті з історії та ви можете прочитати їх, якщо ви хочете.

У цей день 30 вересня в церквах є послуга, і ми вітаємо дівчат, дівчат, жінок, які мають такі назви. Моя тітка, бабуся, і великий Однак це свято особливий не тільки для тих, хто вносить імена святих, але і для всіх жінок.

Щоб зробити життя краще, фемінізаціяЯк один і одружений жінки повинні вчити святих Віра, Надія, Любов і матір їх Софія.

Згадувати життя великих святих Бога і їх подвиг, кожна жінка, керуючись мудрістю, може налагодити себе в вірі, знайти надію і стати неприпустимою в її любові. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що. молитви На день Віри, Надія, Любов і матір їх Софія.

Молитва для сімейних щасливих даних молитви Краще сказати перед іконою мартирів. Це дуже міцна молитва, яка допомагає зберегти спокій, любов і розуміння в сім'ї.

«Привіт Віра, Надія, Любов і Софія, Я закликаю вас і попросити вас захистити свою сім'ю від сварки і незгоди. Я запитую, що миро зацарював в будинку, щоб чоловік любив і поважав дружину, що діти їхніх батьків відзнають, що ніхто не може завдати шкоди своїм сусідам. Моє молитви почули вас і Господь Бог. Амен.

І це молитва повинна бути сказана з кожним днем, щоб захистити себе і свою сім'ю від шкоди і домовленості.

Святі мучениці Віра, Надія, Любов і матір їх Софія. Не можна уникнути болючої смерті, тому захистити мене від раба. Ім'я Бога йде від голодних і злих людей, які вчиняють гріхи щодня і не шанують Господа. Маю Аллаха покарати всіх гріхів, які позбавлені віри і сподіваються на Його благословення. Нехай Бог твоїй, і послухайте наші молитви. Амен.

Три Молитви Молитви Віри, Надія, Любов та матір їх Софія р.

Молитви для дітей також молилися за цей день. До образу Великих мучеників краще прочитати цю молитву. Однак, якщо не можливо, ви можете взяти картину дітей і сказати молитву 3 рази.

«Хто мартір Віра, Надія і любов. Я, Бог, Я чую тебе, і я молю тебе. Я молитва, що ви даєте свою дитину нестерпною вірою в Господа, що ви і всі святі захищають його від зла і впливу зла. Я сподіваюся, що ви будете захищати дитину від хвороби і хвороби, так що не може побороти його. Пройдіть до Царя всіх Святих для мене, попросіть його подарувати щастя своїй дитині. Маю вам за це в молитві. Амен.

Ми пропонуємо Вам ознайомитися з молитвами для добробуту в житті.

Свята Віра, Надія, Любов і матір їх Софія є прикладом. НемовляЗадоволення і незрівнянна любов! З усім серцем я хочу привітати дівчат на день своїх красивих ангелів і хочу їх, ці красиві ангели, щоб дати віру в кращому, сподіватися в яскраву, любов вічно і мудрість всім людям без винятку.

Щоб захистити їх від неприємностей, домішок і хвороб. Ми завжди в найскладніших випадках. віраНадія і любов. Wisdom - Софія - що без неї? Вона веде нас через життя, допомагаючи нам обходити всі гострі кути і перешкоди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.