13
Оксамитові солодкі бункери "Маллорка", запах якого потрібно засобі
Я не збираюся Майорка цього року, я буду мріяти про те, що Майорка наступного року. І при випіканні бункерів «Маллорка» за рецептом Ольги Шоббутинської. Ці бульби виходять як солодкі бульби - повітряні, світло, з м'якою оксамитовою текстурою!
Я дуже люблю, як автор рецептури, власник Оленки, лікує тест: ніжний і торіонатний, як новонароджена дитина. Прекрасний годинник!
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування торти з хрусткою скоринкою. Не тісто, але магія - найяскравіші і пишні!
солодкі бункери Інгредієнти
Додаткові інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Я також запропоную дізнатися, як підготувати повітряні бункери, які називають «косами» за рецептом Дарія Звека. Випічка неймовірно пишна і апетитна!
Ці солодкі речі. з І простягається всередині. Це задоволення, щоб розбити їх на шматки! Я люблю подавати ці булочки на ранкову каву або чай. А діти просять їм піти в школу як закуска.
Цей рецепт варто варити. Дуже рекомендую!
Я дуже люблю, як автор рецептури, власник Оленки, лікує тест: ніжний і торіонатний, як новонароджена дитина. Прекрасний годинник!
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування торти з хрусткою скоринкою. Не тісто, але магія - найяскравіші і пишні!
солодкі бункери Інгредієнти
- 450г борошна
- 100 мл молока
- 100 мл води
- 80г цукру
- 110г вершкове масло
- 4 жовтки
- 18г пресовані дріжджі
- 1 ч.л. солі
- 2 ч.л. ванільного цукру
Додаткові інгредієнти
- 20г вершкове масло
- порошок
Підготовка
- Розтопіть вершкове масло в водяній бані, потім остудіть. У окремій ємності змішайте молоко водою і розчинами в цій суміші дріжджів.
- Поставте жовтки в чашу тіста. Цукор і ванільний цукор. Збийте при високій швидкості до збільшення маси в об'ємі. Залити сіль і залити охолодженим маслом. Дивитися його добре.
- Залийте дріжджі, перемішайте знову. У два підходи заливають борошно і перемішують тісто. Тісто повинна бути м'якою і липкою спочатку. Проведіть його на 5 хвилин. При необхідності додайте ще борошно. Як тільки він починає відлягати за стінами чаші, перенести тісто на пилоподібний стіл і перемішати його до тих пір, поки він не може бути легко зібраний в просвіті.
- Поставте тісто в чашу змастити рослинним маслом. Покрийте рушником і залиште в теплому місці на 1,5 години, щоб отримати. Потім покласти тісто в холодильник на півгодини, так як легше працювати з охолодженим місцем.
- Охолоджене тісто вирізати навпіл. Розгортаємо кожну частини в прямокутний шар товщиною 0,5 см. Змастити тісто тонким шаром вершкового масла. З пісочкою ножем або регулярним ножем поділіть тісто на смуги шириною близько 3 сантиметрів. Увімкніть кожну смугу і прихуйте кінець під дном. Таким чином, формуємо всі рулетки.
- Перемістити всі заготовки до сковороди, покриті пергаментним папером, на відстані один від одного. Про 15-17 бункерів. Посипати їх цукровою пудрою, покрийте їх харчовою плівкою і залиште їх теплими протягом години. Заготовки повинні збільшитися в обсязі.
- Змішайте бункери в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 25 хвилин до злегка розмаїття. Готові гарячі бункери знову посипають цукровою пудрою. Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Я також запропоную дізнатися, як підготувати повітряні бункери, які називають «косами» за рецептом Дарія Звека. Випічка неймовірно пишна і апетитна!
Ці солодкі речі. з І простягається всередині. Це задоволення, щоб розбити їх на шматки! Я люблю подавати ці булочки на ранкову каву або чай. А діти просять їм піти в школу як закуска.
Цей рецепт варто варити. Дуже рекомендую!
Як жінки відчувають винність не витрачаючи кожну безкоштовну другу з дітьми?
Чому томати часто мають тверді білі паси і можна їсти такі фрукти?