Оксамитові солодкі бункери "Маллорка", запах якого потрібно засобі

Я не збираюся Майорка цього року, я буду мріяти про те, що Майорка наступного року. І при випіканні бункерів «Маллорка» за рецептом Ольги Шоббутинської. Ці бульби виходять як солодкі бульби - повітряні, світло, з м'якою оксамитовою текстурою!

Я дуже люблю, як автор рецептури, власник Оленки, лікує тест: ніжний і торіонатний, як новонароджена дитина. Прекрасний годинник!

Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування торти з хрусткою скоринкою. Не тісто, але магія - найяскравіші і пишні!

солодкі бункери Інгредієнти
  • 450г борошна
  • 100 мл молока
  • 100 мл води
  • 80г цукру
  • 110г вершкове масло
  • 4 жовтки
  • 18г пресовані дріжджі
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ч.л. ванільного цукру

Додаткові інгредієнти
  • 20г вершкове масло
  • порошок

Підготовка
  1. Розтопіть вершкове масло в водяній бані, потім остудіть. У окремій ємності змішайте молоко водою і розчинами в цій суміші дріжджів. Оксамитові солодкі бункери "Маллорка", запах якого потрібно засобі

2. Поставте жовтки в чашу тіста. Цукор і ванільний цукор. Збийте при високій швидкості до збільшення маси в об'ємі. Залити сіль і залити охолодженим маслом. Дивитися його добре. Оксамитові солодкі бункери "Маллорка", запах якого потрібно засобі

3. Залийте дріжджі, перемішайте знову. У два підходи заливають борошно і перемішують тісто. Тісто повинна бути м'якою і липкою спочатку. Проведіть його на 5 хвилин. При необхідності додайте ще борошно. Як тільки він починає відлягати за стінами чаші, перенести тісто на пилоподібний стіл і перемішати його до тих пір, поки він не може бути легко зібраний в просвіті.

4. Поставте тісто в чашу змастити рослинним маслом. Покрийте рушником і залиште в теплому місці на 1,5 години, щоб отримати. Потім покласти тісто в холодильник на півгодини, так як легше працювати з охолодженим місцем. Оксамитові солодкі бункери "Маллорка", запах якого потрібно засобі

5. Охолоджене тісто вирізати навпіл. Розгортаємо кожну частини в прямокутний шар товщиною 0,5 см. Змастити тісто тонким шаром вершкового масла. З пісочкою ножем або регулярним ножем поділіть тісто на смуги шириною близько 3 сантиметрів. Увімкніть кожну смугу і прихуйте кінець під дном. Таким чином, формуємо всі рулетки.

6. Перемістити всі заготовки до сковороди, покриті пергаментним папером, на відстані один від одного. Про 15-17 бункерів. Посипати їх цукровою пудрою, покрийте їх харчовою плівкою і залиште їх теплими протягом години. Заготовки повинні збільшитися в обсязі. Оксамитові солодкі бункери "Маллорка", запах якого потрібно засобі

7. Змішайте бункери в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 25 хвилин до злегка розмаїття. Готові гарячі бункери знову посипають цукровою пудрою. Бодибилдерши! Оксамитові солодкі бункери "Маллорка", запах якого потрібно засобі

Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!

про:blank

Я також запропоную дізнатися, як підготувати повітряні бункери, які називають «косами» за рецептом Дарія Звека. Випічка неймовірно пишна і апетитна!

Ці солодкі речі. з І простягається всередині. Це задоволення, щоб розбити їх на шматки! Я люблю подавати ці булочки на ранкову каву або чай. А діти просять їм піти в школу як закуска.

Цей рецепт варто варити. Дуже рекомендую!