18
Я не запекла грузинські ромашки на довгий час, але душа хрещатих тістечок, я приймаю бізнес.
Багато хто знає, як смачно це може бути. Грузинська пасткай З тестом ці хлопці можуть працювати дуже добре. Тому ми пропонуємо сьогодні, щоб приготувати смачну страву, а саме печиво з горіхами. Хтось викликав його «Дагс», самі грузинські мовить її «Гата».
Все про тест. Смачно їсти навіть без начинки, але з начинкою в цілому одне задоволення. Рецепт не на всіх складних і підійде навіть для варень, які не на всіх друзів з десертами. Кількість цукру може відрізнятися. Якщо ви не любите солодощів, вам сподобається рецепт.
Грузинські кондитерські вироби Тестування:
інгредієнти
Все про тест. Смачно їсти навіть без начинки, але з начинкою в цілому одне задоволення. Рецепт не на всіх складних і підійде навіть для варень, які не на всіх друзів з десертами. Кількість цукру може відрізнятися. Якщо ви не любите солодощів, вам сподобається рецепт.
Грузинські кондитерські вироби Тестування:
інгредієнти
- 500г борошна
- 150г вершкове масло
- 200мл сметана
- 0,5 ч.л. соди
- 1г ванілін
- сіль
Як ставити на 1x Почати
Припустимо, холодне оснащення пробуджується в мене бажання практикувати варіння Олів'є, поки Новий рік знаходиться близько.