Що запорука збалансованого смаку лавкового торта з рибою

Я ніколи не був вентилятором риби, але цей саурний торт змінив своє ставлення. Тепер риба поступово вводять щоденну дієту, і всі Дякую за цей простий рецепт.й Хто б подумав саурі б піти так добре з м'яким тістом і яйцями? Тим не менш, це дійсно смачно.

Я зазвичай спробуйте зробити цей торт ближче до вечері. Це хороший варіант, коли ви хочете щось сподобалося, і всі звичайні страви вже нудні. До речі, цей торт можна приготувати не тільки з саурою. Також це тісто добре поєднується з вареною куркою і сиром або капустою. Залийте тісто ніколи не вдається!

Моя бабуся варена випічка тортів майже кожен день. Я пам'ятаю про те, що вона не схожа на щось нове. Ми завжди відповіли в думці. У день бабуся потомилася про те, що ми бажали на вечерю, і вона почала виготовляти тістечка. З кожним днем була різна начинка.

Вся родина була неймовірно щасливою. Тоді я зауважив, що відро торт може бути реальним запіканням у випадках, коли ніхто не знає, що він хоче. Я зробив торти, як це зараз. Намагатися. Попередженняй Дуже скоро сезон ягід, що означає, що будуть смачні лавкові пироги з вишнями, малиною і полуницею...

Інгредієнти YouTube для тестування
  • 1 ст. кефір
  • 1 ст. майонезу
  • 3 курячі яйця
  • 1 ст.л. борошна
  • 0,5 ч.л. соди
  • 0,5 мішок розпушувача
  • сіль

Наповнення інгредієнтів
  • 2 банки саури
  • 2 яйця
  • 2 великі цибулини
  • зелена

Підготовка
  1. Спочатку готуємо основу у вигляді тесту наповнювача. Борошно необхідно просіяти разом з розпушувачем. Заповнить її повітрям, тістой
  2. Залийте яйця в глибоку ємність, додайте щіпку солі до них і добре збийте. Потім додайте майонез і сметану. Сода перед додаванням не забудьте відмовитися від оцту. Добре збийте всі інгредієнти блендером. Тісто повинна вийти як товста сметана.

Веб-сайт
  3. Тепер справа невеликої: потрібно відварити і вирізати яйця для начинки. Форма для випічки повинна змастити маслом, а потім залити половину заливки тесту на неї. Тепер можна викласти саурі, який Спочатку потрібно змішати з яйцями і зеленню. р.

Веб-сайт
  4. Залийте другу частину тесту зверху. Нагріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо торт приблизно 40 хвилин. Налаштуйте час в залежності від специфіки вашої духовки.

Такі пиріжки універсальні: вони можуть бути заповнені практично будь-яким. Повідомляємо про ваші улюблені речі в коментарях. Можливо, у вас є якісь спеціальні варіанти поєднання інгредієнтів для торта?

Незабаром будуть багато свіжих фруктів і ягід в садах і ринках. Може бути, вам сподобається солодкі топпінги? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.