Я починаю готувати на зиму, перше, що я роблю салат.

Повільно це час, щоб зробити бризку на зиму. Важко прогнозувати, що чекає нас протягом шести місяців, тому я вирішив приготувати так багато збереження, щоб я міг легко вижити холодний сезон. І в першу чергу я зробіть томатний салат на зиму "Остиак". Багато овочів, насиченого смаку - дуже багато на морозний день.

Редакція "Сайт" Вона має чудовий рецепт зимового салату. Справжній скарб!

Салат томатний для зимових інгредієнтів
  • 1 кг болгарського перцю
  • 3кг томати
  • 1 кг цибулі
  • 1кг морква
  • 6 ст. цукру
  • 300г рослинне масло
  • 6 ст.л. оцту (6%)
  • 6 ст.л. солі

Підготовка
  1. Ми беремо овочі стиглі і свіжі, тому смак салату стане ідеальним. Добре промийте і висушіть.

2. Нарізаємо помідори на скибочках, цибулю на півкілець. Солодкий перець і морква розрізають соломкою. Насправді це не так важливо, але з таким вирізом салат не перетвориться в грейлі і буде приємно з'їсти.

3. Вирізати овочі покласти в велику каструлю. Додати сіль, цукор і вершкове масло. Стирайте все це добре і залиште його на 3-4 гілочки так, щоб овочі пустили сік.

4. Потім кладемо її на вогонь, доведіть до кипіння. Після цього додайте 6 відсотків оцту і відваріть ще 3-5 хвилин.

5. Після цього відразу розкласти салат в стерилізовані банки і розкачати кришки. Поставте банки вниз, загорніть їх і залиште їх до тих пір, поки вони не охолонуть. Необхідно зберігати заготовки в прохолодному місці. Салат томатний на зиму "Остряк" готовий! 499 р.

За рахунок цього сорту овочів салат виходить дуже насиченим і смачним. Не було часу, коли це не вдалося. Я зробив два ігри минулого року, і я думаю, що я зроблю три. Не одну баночку відкинулася навесні. На зиму це те ж саме для гарнірів або м'яса. Свіжі овочі в середині зими і небагато, і тому готові до вас салат.

Я обов'язково зроблю різноманітні овочі в баночках. Минулого року був одним з найпопулярніших у нашому будинку. Я ніколи не думав, що це так смачно!

Що ви збираєтеся робити цього року?