31
Для літніх бенкетів готують вишуканий салат «Мадемоселл», прикрасить свіжі огірки.
Для бенкетів у мене є чіткий набір страв. Всі перевірені, надійні і прості у підготовці. Але недавно в меню додано дуже цікавий курячий і огірковий салат, який не гріх варити влітку. Він підкорив мене своєю простотою і смаком.
Редакція рецептів YouTube/Vica-Simple "Сайт" Я щаслива поділитися з вами рецепт смачного салату «Мадемоселл».
Салат з куркою та огірком Інгредієнти
Підготовка
І ось відео, в якому господиня господиня робить прекрасний салат з курки і огірків. Це де я знайшов рецепт!
про:blank
Не дивно салат називають «Мадемоселл». Незважаючи на прості інгредієнти, смак дуже цікавий. Звичайно, якщо ви робите салат влітку, не зберігайте його занадто довго при кімнатній температурі. Найкраще їхати прямо з холодильника до столу. Не хвилюйтеся, ви не повинні кинути його. Салат заковтнути з столу зі швидкістю блискавки.
Якщо ви шукаєте щось для приготування десерту, я пропоную вам простий рецепт меду. Добрий торт обов'язково стане ідеальним закінченням свята. Що ви купуєте гості?
Редакція рецептів YouTube/Vica-Simple "Сайт" Я щаслива поділитися з вами рецепт смачного салату «Мадемоселл».
Салат з куркою та огірком Інгредієнти
- 400г курячий груди
- 2 свіжі огірки
- 200г твердих сирів
- 400г гриби
- 1 може сосни
- 300г майонез
- зелений
- сіль і перець
Підготовка
- Сіль курячий груди, залийте улюбленими спеціями і обсмажте на сковороді з двох сторін на середньому вогні. М'ясо повинно бути готовим і приготованим добре. Залиште його на охолодження.
- Тим часом обсмажують гриби. Також дайте охолонути.
- Огірки розрізають кубиками або соломи, залишають трохи для прикраси. Сир натрію на великій тертці. Чилі м'ясні нарізані кубиками. Куряча баночка досить легко відкрити. А салат можна забрати.
- Поставте салат в шари. Перша курка, потім огірки, сир, гриби, сосни. Змастити всі шари майонезом, щоб добре замочити салат.
Рецепти YouTube/Wica-Simple - Салат повинен бути дозволений для того, щоб всі інгредієнти стали друзями. Перед подачею необхідно змазувати майонезом зверху, а потім прикрасити красиво нарізаними огірками. У відео ви можете побачити, як це зробити. Тепер салат можна подавати на столі і насолоджуватися чудовим смаком!
Рецепти YouTube/Wica-Simple
І ось відео, в якому господиня господиня робить прекрасний салат з курки і огірків. Це де я знайшов рецепт!
про:blank
Не дивно салат називають «Мадемоселл». Незважаючи на прості інгредієнти, смак дуже цікавий. Звичайно, якщо ви робите салат влітку, не зберігайте його занадто довго при кімнатній температурі. Найкраще їхати прямо з холодильника до столу. Не хвилюйтеся, ви не повинні кинути його. Салат заковтнути з столу зі швидкістю блискавки.
Якщо ви шукаєте щось для приготування десерту, я пропоную вам простий рецепт меду. Добрий торт обов'язково стане ідеальним закінченням свята. Що ви купуєте гості?
Для тих, хто хоче перевірити свої горизонти і еруди, відповісти принаймні 10 питань правильно
Adamari Lopez нереальна мрія про батьківство і її відчайдушна боротьба за неї