Для літніх бенкетів готують вишуканий салат «Мадемоселл», прикрасить свіжі огірки.

Для бенкетів у мене є чіткий набір страв. Всі перевірені, надійні і прості у підготовці. Але недавно в меню додано дуже цікавий курячий і огірковий салат, який не гріх варити влітку. Він підкорив мене своєю простотою і смаком.

Редакція рецептів YouTube/Vica-Simple "Сайт" Я щаслива поділитися з вами рецепт смачного салату «Мадемоселл».

Салат з куркою та огірком Інгредієнти
  • 400г курячий груди
  • 2 свіжі огірки
  • 200г твердих сирів
  • 400г гриби
  • 1 може сосни
  • 300г майонез
  • зелений
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Сіль курячий груди, залийте улюбленими спеціями і обсмажте на сковороді з двох сторін на середньому вогні. М'ясо повинно бути готовим і приготованим добре. Залиште його на охолодження.

2. Тим часом обсмажують гриби. Також дайте охолонути.

3. Огірки розрізають кубиками або соломи, залишають трохи для прикраси. Сир натрію на великій тертці. Чилі м'ясні нарізані кубиками. Куряча баночка досить легко відкрити. А салат можна забрати.

4. Поставте салат в шари. Перша курка, потім огірки, сир, гриби, сосни. Змастити всі шари майонезом, щоб добре замочити салат.

Рецепти YouTube/Wica-Simple

5. Салат повинен бути дозволений для того, щоб всі інгредієнти стали друзями. Перед подачею необхідно змазувати майонезом зверху, а потім прикрасити красиво нарізаними огірками. У відео ви можете побачити, як це зробити. Тепер салат можна подавати на столі і насолоджуватися чудовим смаком!

Рецепти YouTube/Wica-Simple

І ось відео, в якому господиня господиня робить прекрасний салат з курки і огірків. Це де я знайшов рецепт!

про:blank

Не дивно салат називають «Мадемоселл». Незважаючи на прості інгредієнти, смак дуже цікавий. Звичайно, якщо ви робите салат влітку, не зберігайте його занадто довго при кімнатній температурі. Найкраще їхати прямо з холодильника до столу. Не хвилюйтеся, ви не повинні кинути його. Салат заковтнути з столу зі швидкістю блискавки.

Якщо ви шукаєте щось для приготування десерту, я пропоную вам простий рецепт меду. Добрий торт обов'язково стане ідеальним закінченням свята. Що ви купуєте гості?