Торт, який можна приготувати щодня, вимагає мінімуму часу.

В якості лізи господині, які не люблять стоячи плитою, я ціную швидко і прості рецепти. Це просто не так багато страв, які готують швидко, і навіть виявляються казково смачними. Але це різновид солодкого торта у мене. Виявляється і красива, і ситна і навіть дуже хороший смак. Я впевнений, що ви цінуєте рецепт.

доб.

Редакція "Сайт" Повідомляємо, що торт ви можете зробити щодня. Мінімальні зусилля і час.

Торт з сиром Інгредієнти
  • 200г вершкове масло
  • 300г цукру
  • 500г борошна
  • 400г сир
  • 4 яйця
  • 4 ст.л. сметани
  • 10г розпушувач
  • ванілі
  • крохмаль

Підготовка
  1. З міксером збити дві яйця і 200 грам цукру. Додати вершкове масло і сметану. Все це необхідно розбити до однорідної маси. 83371811

2. Потім поступово починаємо додавати борошно, продовжуючи повільно збивати суміш з міксером. Потім додайте сіль, ванільний цукор і розпушувач. Змішайте густе тісто. Поставте в холодильник на 30 хвилин. 760974 Габаритний зображення

3. Тим часом приготуйте фаршу. Для цього змішайте сир з рештою яєць і цукру. Додайте трохи крохмаль (близько столової ложки). Все це також можна збити міксером або блендером, щоб маса була однорідною. р.

4. Тепер отримайте тісто з холодильника. Вирізати його знову і розділити його на два. Одна частина розподіляється в парному шарі на підстилці, покритому пергаментом. Начинка рівномірно розподіляється на тесті.

5. Друга частина тестового рулону в не дуже тонкому шарі. Наріжте її на смуги. Прикрасити торт з ними, щоб на вершині з'явиться вид сітки. Захопити краю. Зверху для красивого скоринки можна змастити торт збитим жовтком. Відправте до духовки до 180 градусів за 30-35 хвилин

У півгодини ви будете мати ніжний торт з сиром на столі, який підкорить вас вперше. Така краса не сором'язлива і на святковому столі, щоб служити, і просто на вечерю. Він повний, він прослужить довго. Добре, просто не можна похвалитися казковим смаком цього красивого торта.

Я назвав цей пиріг "Похідний пиріг". Після того, як швидкість приготування збиває всі записи. Тексти пісень, а це означає: Навіть з моєї мереживної природи, легко зробити цей торт після роботи. Для вечері кожен користується свіжістю та ароматною випічкою. Які ваші рецепти лази?