25
Торт, який можна приготувати щодня, вимагає мінімуму часу.
В якості лізи господині, які не люблять стоячи плитою, я ціную швидко і прості рецепти. Це просто не так багато страв, які готують швидко, і навіть виявляються казково смачними. Але це різновид солодкого торта у мене. Виявляється і красива, і ситна і навіть дуже хороший смак. Я впевнений, що ви цінуєте рецепт.
доб.
Редакція "Сайт" Повідомляємо, що торт ви можете зробити щодня. Мінімальні зусилля і час.
Торт з сиром Інгредієнти
Підготовка
У півгодини ви будете мати ніжний торт з сиром на столі, який підкорить вас вперше. Така краса не сором'язлива і на святковому столі, щоб служити, і просто на вечерю. Він повний, він прослужить довго. Добре, просто не можна похвалитися казковим смаком цього красивого торта.
Я назвав цей пиріг "Похідний пиріг". Після того, як швидкість приготування збиває всі записи. Тексти пісень, а це означає: Навіть з моєї мереживної природи, легко зробити цей торт після роботи. Для вечері кожен користується свіжістю та ароматною випічкою. Які ваші рецепти лази?
доб.
Редакція "Сайт" Повідомляємо, що торт ви можете зробити щодня. Мінімальні зусилля і час.
Торт з сиром Інгредієнти
- 200г вершкове масло
- 300г цукру
- 500г борошна
- 400г сир
- 4 яйця
- 4 ст.л. сметани
- 10г розпушувач
- ванілі
- крохмаль
Підготовка
- З міксером збити дві яйця і 200 грам цукру. Додати вершкове масло і сметану. Все це необхідно розбити до однорідної маси. 83371811
- Потім поступово починаємо додавати борошно, продовжуючи повільно збивати суміш з міксером. Потім додайте сіль, ванільний цукор і розпушувач. Змішайте густе тісто. Поставте в холодильник на 30 хвилин. 760974 Габаритний зображення
- Тим часом приготуйте фаршу. Для цього змішайте сир з рештою яєць і цукру. Додайте трохи крохмаль (близько столової ложки). Все це також можна збити міксером або блендером, щоб маса була однорідною. р.
- Тепер отримайте тісто з холодильника. Вирізати його знову і розділити його на два. Одна частина розподіляється в парному шарі на підстилці, покритому пергаментом. Начинка рівномірно розподіляється на тесті.
- Друга частина тестового рулону в не дуже тонкому шарі. Наріжте її на смуги. Прикрасити торт з ними, щоб на вершині з'явиться вид сітки. Захопити краю. Зверху для красивого скоринки можна змастити торт збитим жовтком. Відправте до духовки до 180 градусів за 30-35 хвилин
У півгодини ви будете мати ніжний торт з сиром на столі, який підкорить вас вперше. Така краса не сором'язлива і на святковому столі, щоб служити, і просто на вечерю. Він повний, він прослужить довго. Добре, просто не можна похвалитися казковим смаком цього красивого торта.
Я назвав цей пиріг "Похідний пиріг". Після того, як швидкість приготування збиває всі записи. Тексти пісень, а це означає: Навіть з моєї мереживної природи, легко зробити цей торт після роботи. Для вечері кожен користується свіжістю та ароматною випічкою. Які ваші рецепти лази?
Торт з вишнею, який обов'язково оцінить всіх шанувальників «Наполона»
Виготовлений достатній сіль, щоб закрити 100 банок запашного борщу на зиму