20
Раніше рагу з м'ясом виявився міцним, але за цим рецептом його не потрібно росити.
По-перше, м'ясна тушка виявилася жорстким, але за цим рецептом вона навіть не потрібно гасити. Повідомляємо про гази з Західної України. Його. приготування їжі Ця смачна страва вже написана в його кулінарній книзі для своєї дочки і дідусь.
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування скошуванняВін плаває у роті. Найсолодша страва!
М'ясо тушковані інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати тушку з м'ясом і персиками в каструлі. Дуже смачна страва узбецької кухні!
Це м'ясо. свінгериОвочі і картопля дивно соковиті і апетитні. М'ясо ніжне, а аромат грибів і овочів робить його ще більш привабливими. Я зроблю рагу за цим рецептом як для вечері, так і для святкового столу. Головна і гості з радістю, ця страва покривається на стіл першим!
До речі, можна приготувати тушку без м'яса, вона також буде дуже смачною. Ви не пошкодуєте!
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування скошуванняВін плаває у роті. Найсолодша страва!
М'ясо тушковані інгредієнти
- 900г яловичина
- 2 морква
- 3 стебла селери
- 1 цибулина
- 3 зуба. Кошик
- 4 гриби
- 20г вершкове масло
- 2 ст.л. борошна
- 200мл бульйон
- 200мл томатний соус
- 0,5 кг картоплі
- 150г зелений горох
- 0,5 ч.л. італійської трави і копчена паприка
- Соєвий соус, сіль, перець за смаком
Підготовка
- Починаємо готувати тушку з м'ясом. Потрібно вирізати досить багато, а потім обсмажити в сковороді на золотисту скоринки. Покладіть смажене м'ясо в глибоку каструлю.
- Афіша включити овочій Вимийте овочі і наріжте їх на невеликі шматочки. Часник можна подрібнити ножем або пропустити через прес. Поставте цибулю, селери, моркву і часник на невелику спеку протягом 5 хвилин до м'якості. Висівають обсмажені овочі на м'ясо.
- Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити гриби нарізати тонкими скибочками. Додати борошно, сіль і перець за смаком і перемішати. Поспішайте ще раз. Покладіть гриби в звичайну каструлю. Залийте бульйон і соєвий соус до туші. Додайте томатну пасту і всі приправи.
- Під кришкою на невеликому вогні об'єм тушки становить близько 1,5 годин.
- Додайте очищену і нарізану картоплю і зелений горох. Готуємо близько 20 хвилин до готовності картоплі. р.
- Це, свінгери і овочі готові. Перед подачею можна посипати подрібненою зеленню. Бодибилдерши!
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати тушку з м'ясом і персиками в каструлі. Дуже смачна страва узбецької кухні!
Це м'ясо. свінгериОвочі і картопля дивно соковиті і апетитні. М'ясо ніжне, а аромат грибів і овочів робить його ще більш привабливими. Я зроблю рагу за цим рецептом як для вечері, так і для святкового столу. Головна і гості з радістю, ця страва покривається на стіл першим!
До речі, можна приготувати тушку без м'яса, вона також буде дуже смачною. Ви не пошкодуєте!
Іранський clairvoyant Mohsen Norouzi найновіше прогнозування долі світу
Вентилятори променя для співачки Наргіз, де зірка зараз