Ви не можете ставити палець на небі, якщо ви бачите веселку.

«Мом, я знаю, де багатобарвний райдикт виходить з неба!» - сказав Ліза. Моя дитина зараз настільки стара, що вона цікавиться всім, і вона хоче дізнатися відповіді на всі питання. Вона також любить слухати історії та легенди.

Одна з цих легенд про веселку розповіла її посміхання гуцульки з заходу України, де ми мешкали тимчасово. Вони говорять про те, що веселка є удачі. Вам потрібно. Почати І запускати під ним, потім побажати буде реально. Але в Карпатах до того, як люди вважали, що веселка може смоктати людину в себе і кинути його з іншої сторони дуги.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що це означає, якщо ви дивний дощмесенджер Бога. Основні ознаки і що звернути увагу на те, що

р.

З біблійними ідеями про глобальну повені, пов'язану з сприйняттям веселки як божественний знак благополуччя і благодатності. На основі тексту Старого Завіту та апокрифу популярні зрілій Бог сказав Єві, «Для того, як біжить існує, чоловіки будуть плідними, і як тільки він зникне, другий прийде. й

У кожній культурі може бути різне тлумачення такого явища. У деяких країнах вважається, що веселка на ранній ранній ранній ранній ранковий портенд погана погода, а ввечері – добре. Якщо ви пощаститеся ходити або їздити під веселкою, це знак, що ваші побажання будуть виконані.

Зробіть бажання під гомілкою. Ну, якщо ви зробили. зрілі На день народження ви спійшли птах щастя хвоста. Протягом року ви будете щасливими і успішними!

Наші предки, які використовуються для того, щоб сказати, "Не дивлячись на те, що ваш пальчик на веселці, інакше ви можете потрапити в неприємності. й

Є також віра, що ангели приходять на землю дощовиком. Вони виконують призначені бажання людей, які знаходяться біля краю райдужки.

Вони кажуть, що бажання матеріалізаціяЯкщо ви прогуляєте по краю веселки. Як правило, вважається, що в місці, де починається веселка, є скарб. До речі, згідно з однією ірландською легендою, на початку веселки, горщик з золота обов'язково похований, який охороняється казковим лепрекрасним.

Звісно, в даний час всі люди знають, що є науковим поясненням для зовнішнього вигляду веселки в небі. Але іноді це легенди, які повертають нас до дитинства, тим самим даючи нам позитивні емоції і почуття радості.

Але психіки стверджують, що вони можуть бачити веселку навколо місяця. Однак таке явище можна спостерігати тільки під час повного місяця і тільки люди з надприродними здібностями можна побачити її. За легендами, в цей час сильною енергією збирає в повітрі, завдяки яким магії можуть проводити магічні обряди.

Кожен знак має свою інтерпретацію в залежності від часу року або місяця. Наприклад, щоб побачити веселку в квітні - до перемоги над злом. Також варто прогріватися.

Дощовик взимку має кілька смислів. Це може означати, що все буде добре або, навпаки, для холодної зими. Але в північних країнах зимовий район є символом багатства і благополуччя.

3464570

Невеликий дощовик у вересні або жовтень відзначає теплою осені. Але слід очікувати частого дощу.

Якщо ви вірите в ці ознаки або не є вашим бізнесом. Я покажу вам від себе: 3 роки тому, на шляху від села до поля, чоловіка і я бачив подвійний веселок, підійшов під ним і зробив побажання. Через місяць ми дізналися, що ми очікуємо малюка. Моноцидоз? Не думайте!

Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як зробити яскраву білизну з мильної піни. Чудова ідея для дитячого свята, яку можна реалізувати всього за 2 хвилини!

Де він надходить у небо? зрілі? Відповіді на це питання ми знаємо з навчальних посібників, а також дізнаватися тут варто принаймні, щоб потім легко пояснити дітям певні природні явища. Але легенди і переконання не повинні забути, бо вони приховують досвід і мудрість наших предків!

Іноді, щоб побачити райдуж, ви повинні вижити дощ. Що відбувається з Україною. Я вірю, що є тільки кращим!

Як довго ви бачили веселку в небі? Ви вірите в ознаки?